-->
Futbolseverler ödüle doyacak: Fantezi Futbol asıl şimdi başlıyor

Oyun dünyasına “Fantezi Futbol Passo”yla giriş yapan, spor müsabakalarının 1 numaralı satış platformu Passo, yeni bir döneme imza atıyor. İlk 3 haftada sezonluk kombine, locada maç izleme, VIP bilet gibi özel deneyimler hediye eden Fantezi Futbol Passo uygulaması, futbolseverleri heyecanlandıran yeni bir ödül listesi açıkladı. Dördüncü hafta öncesi puanların sıfırlanacağını duyuran Passo, birçok ödülün yanı […]

11.09.2019 | ulasufuk

Oyun dünyasına “Fantezi Futbol Passo”yla giriş yapan, spor müsabakalarının 1 numaralı satış platformu Passo, yeni bir döneme imza atıyor. İlk 3 haftada sezonluk kombine, locada maç izleme, VIP bilet gibi özel deneyimler hediye eden Fantezi Futbol Passo uygulaması, futbolseverleri heyecanlandıran yeni bir ödül listesi açıkladı. Dördüncü hafta öncesi puanların sıfırlanacağını duyuran Passo, birçok ödülün yanı sıra Londra’nın ev sahipliği yapacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası finalini yerinde izletecek.

Ödüllerin tam listesi ise şu şekilde açıklandı:

  • Haftanın birincisi: İmzalı forma ve locada maç izleme hakkı (tek kişilik)
  • Haftanın 2-10’uncu sıralarını alanlar: Tek kişilik maç bileti
  • Ayın birincisi: Playstation ve FIFA 2020
  • 31 haftanın birincisi: Londra’da 2 gece konaklama ve 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası finalini Wembley Stadyumu’nda izleme hakkı (Çift kişilik)
  • 31 haftanın ikincisi ve üçüncüsü: İstanbul’da oynanacak 2020 Şampiyonlar Ligi finaline tek kişilik bilet

Fantezi Futbol Passo Nedir? Kullanıcılar belirli bir bütçeyle Spor Toto Süper Lig takımlarının futbolcularından kendilerine özel bir takım oluşturuyor. Futbolcuların gerçek maç istatistiklerine göre aldıkları puanlarla takımlar her hafta sonunda sıralamaya giriyor. Haftalık, aylık ve sezonluk sıralamada en üstlerde yer alanlar belirli ödüller kazanıyor.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.