-->
CD Media Türkiye,Warner Bros. Interactive Entertainment’ın Yeni Dağıtımcısı Oldu

Batman , LEGO ve Mortal Kombat gibi popüler serilerin video oyun yayıncısı olan Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE), Türkiye’deki distribütörlüğünü CD Media Türkiye’ye devretti. CD Media CEO’su Spiros Giamas yapılan anlaşmayla ilgili şunları söyledi: “Warner Bros. Interactive Entertainment ile yaptığımız son anlaşmayı duyurmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Türkiye, CD Media Grubunun Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan, Romanya […]

17.09.2019 | ulasufuk

Batman , LEGO ve Mortal Kombat gibi popüler serilerin video oyun yayıncısı olan Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE), Türkiye’deki distribütörlüğünü CD Media Türkiye’ye devretti.

CD Media CEO’su Spiros Giamas yapılan anlaşmayla ilgili şunları söyledi: “Warner Bros. Interactive Entertainment ile yaptığımız son anlaşmayı duyurmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Türkiye, CD Media Grubunun Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan, Romanya ve Bulgaristan ile birlikte WBIE’yi temsil ettiği en yeni ilaveyi temsil ediyor.”

WBIE’nin popüler video oyunları kataloğuna ek olarak, CD Media Türkiye, LEGO video oyunu serisinin en yenisi olan LEGO® Jurassic World™’un dağıtımını yapacak. Xbox One, PlayStation 4 ve PC için şu anda mevcut olan oyun 20 Eylül’de Nintendo Switch™ formatında çıkıyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!