-->
Bus Simulator İnceleme

Bus Simulator ile aynı çizgide düşüyor Rotanızı tamamladığınızda, para ve bir yıldız derecesi alırsınız. En yüksek dereceyi elde etmek için mükemmel bir sürüş yapmanız, diğer araçlardan kaçınmanız, yayaları biçmeyi reddetmeniz, hızlı bir şekilde sarsıntı çekmeniz ve çok sayıda hız kamerasına göz kulak olmanız gerekir. Ancak en iyi otobüs şoförlerinin de uğraşacakları başka şeyler var; bazen […]

22.09.2019 | ulasufuk

Bus Simulator ile aynı çizgide düşüyor Rotanızı tamamladığınızda, para ve bir yıldız derecesi alırsınız. En yüksek dereceyi elde etmek için mükemmel bir sürüş yapmanız, diğer araçlardan kaçınmanız, yayaları biçmeyi reddetmeniz, hızlı bir şekilde sarsıntı çekmeniz ve çok sayıda hız kamerasına göz kulak olmanız gerekir. Ancak en iyi otobüs şoförlerinin de uğraşacakları başka şeyler var; bazen yolcularınız yüksek sesle müzik çalacak ve onları anlatmak için kenara çekmek zorunda kalacaksınız, diğer zamanlarda ise otobüsünüzü çöplerden temiz tutmak için tuhaf atılmış kahve fincanını ve benzerlerini toplamak zorunda kalacaksınız. Kazandığınız para, diğer sürücüleri işe almak, sizin için işi yapmalarını sağlamak ve oluşturduğunuz belirli rotaları sürmelerini sağlamak için kullanılabilir. Ve bu rota oluşturma konusunda, yol boyunca çeşitli mesafeleri, alanları ve otobüs duraklarını kapsayan rotaları seçmenize ve oluşturmanıza izin veren hoş bir araç var. Tüm özellikleri kilidini açana kadar oyun boyunca yavaşça yol gösterecek oldukça iyi bir görev yapısı da var. yol boyunca bazı gülüşler getir. Otobüs Sim, toplu taşıma meraklıları için en özel olanı için var, ancak meraklı olanları bulmak ve oynamak için yeterince kolaydır. Oyun seçenekleri, sürüş oyunları söz konusu olduğunda her zamanki durumunuzdur.

Yola çıkmadan önce kokpit ve kova kamını dahil etmek için seçebileceğiniz birkaç perspektif seçeneği var. Sürüş fiziği ağır hissediyor ve hangi otobüsü seçerseniz seçin, aracınızın kesin bir çarpma hissi var. Kokpitte, basması çok hassas ancak kesinlikle sürücüyü çekmeye yarayan çok sayıda manuel seçenek var. Erişilebilirlik rampaları, ışıklar, radyolar ve diğerleri dahil olmak üzere aracınızdaki hemen hemen her şeyle uğraşabilirsiniz. Daha deneyimli olan gerçekçi bir sürüş seçeneği var, ancak bu mod başlamadan önce karışıma daha fazla manuel geçiş eklemenin ötesinde bir şey yapmıyor. Genel olarak, sürüş deneyimi Bus Simulator hakkındaki en iyi bit. Test sürüşünüzle donattıktan sonra, bazı hedeflerle karşılaştınız. Bu, herhangi bir sayıda görevi yerine getirmenize yardımcı olan kariyer modunun temelini oluşturur. Belirli duraklardan geçmeniz, rota oluşturmanız veya işinizi büyütmeniz gerekebilir. Oyun bunları karıştırmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır, ancak nihayetinde benzer bir oyun deneyimi yaşarlar. Her koşuda en büyük fark trafik seviyeleri ve yol işlerinin rotanızı değiştirip değiştirmeyeceği ve bazı son dakika değişikliklerini zorlaması olacaktır.

Bus Simulator kendisini ayıracağı yol, yolcularınızla oyuncu etkileşimleri olacaktır. Birçok simülasyon oyunu, oyuncunun ve etkinliğin etrafında odaklanır, ancak Bus Sim, müşterileri doğal olarak karışıma getirir. Bununla birlikte, yolcuların seslendirilip kullanılma biçimleri gülünçtür. Otobüse binerken sadece dümdüz yürümeleri için mücadele etmekle kalmıyor, aynı zamanda seslendirme de subpar. Yolcular doğal görünmüyor ve neredeyse robotik tonda geliyorlar ve aklıma gelebilecek en yakın oyun örneği Test Drive Unlimited 2 idi. Ses geliştiricilere ses kattığını takdir ediyorum, ancak bu alanda harcanan daha fazla zaman Bus Sim’in öne çıkmasına neden olabilir. Oh ve bir şey daha Dürüstlükle beklemiyordum otobüsünüz için bazı özelleştirme seçenekleri vardır. Yolculuğunuza havalı boya işleri ve çıkartmalar ekleyerek biraz kişilik kazanabilirsiniz. Evet, hala bir Mercedes otobüsü kullanıyor olacaksınız, ancak üzerinde üzerinde UFO etiketi bulunan bir yer var mı? Diğer otobüsleri satın alabilirsiniz, ancak mağazada yalnızca sınırlı sayıda var. Ayrıca, üst seviye seçeneklerin kilidini açmak için biraz sürüş yapılması gerekir. Bu seçimler memnuniyetle karşılanıyor, ancak oyunun görsellerinin steril doğasıyla neredeyse çelişiyorlar. Gri günün sırası ve aslına uygunluk yürütmede çok son bir gen hissediyor. Oyun, sunulan detaylar hakkında çok şey söyleyen açık dünya tarzı bir unvan için yaklaşık 3GB ağırlığında. Hizmete açık, ancak

Diğer bir çekişme kemiği, Kullanıcı arayüzüdür. Meşgul ve işleri açıklamak için en iyi işi yapmıyor. Sadece bu değil, bazen düğme basılması da işe yaramaz ve UI öğeleri üst üste biner. Simülasyon oyunlarında tıkanacak birçok seçenek olduğunu takdir ediyorum, ancak kesinlikle daha fazla zaman harcanabilirlik için harcanmış olabilir. Ana menüden gizlenmiş seçeneklerden biri, birkaç seçenek sunan çok oyunculu oyun. Birisini av tüfeğine binmek için bir seçenek ile birlikte her otobüsü kontrol eden oyuncuları davet edebileceğiniz bir konvoy görevi var. Lansman öncesinde test ederken hiçbir ortak sunucu yoktu, ancak bir arkadaşı davet ederken sistem iyi çalışıyordu. Bu mod kesinlikle bir arkadaşıyla gülmüştü; doğru nedenlerden dolayı olup olmadığından emin değiliz. Genel olarak, Bus Simulator’ı sadece en hardcore meraklıları için önerebilirim. Eğer gerçekten Otobüs yolculuğuna çıkıyorsanız, etrafta yolcu taşırken eğlenmek çok eğlenceli. Özelleştirme seçenekleriyle birlikte hareket etmek, sağlam sürüş mekaniği ile size iyi hizmet edecektir.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!