-->
BTS World’un Yeni Bölümüyle Birlikte 56 Yeni Kostüm Geliyor

Netmarble, kısa süre önce yayınlanan ve Güney Koreli dünyaca ünlü müzik grubu BTS’ninmenajeri olma deneyimi sunan hikaye tabanlı mobil simülasyon oyunu BTS WORLD’e pek çok yeniliğin ekleneceği bir güncelleme geleceğini açıkladı. Oyuna yeni bir bölüm ve 56 yeni kostüm eklenirken, BTS stil sistemi ve Ek Çıkartmalar oyuna dahil olacak. BTS Story Bölüm 8 oyuna eklendi […]

20.09.2019 | ulasufuk

Netmarble, kısa süre önce yayınlanan ve Güney Koreli dünyaca ünlü müzik grubu BTS’ninmenajeri olma deneyimi sunan hikaye tabanlı mobil simülasyon oyunu BTS WORLD’e pek çok yeniliğin ekleneceği bir güncelleme geleceğini açıkladı. Oyuna yeni bir bölüm ve 56 yeni kostüm eklenirken, BTS stil sistemi ve Ek Çıkartmalar oyuna dahil olacak.

BTS Story Bölüm 8 oyuna eklendi

BTS Story Bölüm 8 ile oyuna tamamen yeni bir hikaye ekleniyor, dünyaca tanınan süper starlar ile beraber hazırlanan orijinal hikaye “BTS Albümü ABD’de hazırlıyor” adını taşıyor. Ek olarak bölüm, BTS’nin ikinci EP’si olan “Skool Luv Affair” albümündeki single şarkısı “Boy In Luv” şarkısından yedi yeni beş yıldızlı kartı da içeriyor.

Görev kuralı değişti

BTS WORLD güncellemesi ile yeni bir görev kuralı da geliyor, yeni görevi tamamlamak için belirli bir üyenin belirli özellik kartını kullanmak gerekecek.

Ek olarak güncelleme ile oyunun stil sistemine 56 tamamen yeni stil eşyası, oyuncuların BTS üyeleri için kullanabilecekleri tamamen yeni çıkartmalar ve SNS’de kostüm tarzlarını paylaşabilme özelliğini getirerek büyük yenilikler geliyor.

Daha fazla bilgi için, lütfen resmi internet sitesini ziyaret edin [https://btsw.netmarble.com] ya da BTS WORLD’ü Twitter, YouTube ve Instagram’dan takip edin.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!