-->
Black Desert Türkiye ve MENA Arsha Arenası Şampiyonası Kayıtları Başladı!

Kahramanların kıyasıya mücadeleler vereceği Arsha Arenası kapılarını aralıyor. En cesur ve güçlü kahramanların hayatta kalacağı bu arena için kayıtlar başladı. Ayrıca yeni etkinlikleri ile Black Desert evreninde macera tüm hızıyla devam ediyor! Arsha Arenası Şampiyonası kayıtları açıldı! Maceracılar için silahlarını bileme ve becerilerini ortaya koymanın tam zamanı! Bekleyen onur ve zenginlikler ile Black Desert Türkiye […]

11.09.2019 | ulasufuk

Kahramanların kıyasıya mücadeleler vereceği Arsha Arenası kapılarını aralıyor. En cesur ve güçlü kahramanların hayatta kalacağı bu arena için kayıtlar başladı. Ayrıca yeni etkinlikleri ile Black Desert evreninde macera tüm hızıyla devam ediyor!

Arsha Arenası Şampiyonası kayıtları açıldı! Maceracılar için silahlarını bileme ve becerilerini ortaya koymanın tam zamanı! Bekleyen onur ve zenginlikler ile Black Desert Türkiye ve MENA’daki herkes, yeni eklenen Mavi Derece Yaşam Beceri Eşyaları’nın tadını çıkarırken büyük ödül için hazırlansın!

Arsha Arenası cesur kahramanlar için kapılarını aralıyor!

Arsha Arenası Şampiyonası için kayıtlar 23 Eylül 2019‘a kadar açık, elemeler ve grup aşaması kayıtlardan sonra gerçekleşecek. Rakiplerine karşı galip gelenler, 12-13 Ekim 2019 tarihleri arasında en büyük ödül için arenada boy gösterecek. En üst sıralara tırmanan herkesi bekleyen muhteşem ödüller ile maceracılar, Arsha Arenası Şampiyonası’nın galibi olarak nam salma şansı ile güçlerini test edebilir ve sınırlarını aşabilir!

Atınıza yeni görünüm kazandırın!

Yeni etkinlikle beraber maceracılar, Krodalgo’nun güçlerini çağırabilir ve diğer tüm at ekipmanlarının en güçlü avantajlarını sunan üç yeni Krodalgo At Teçhizatı kullanarak atları için toprak, rüzgâr ve deniz güçlerini ortaya çıkarabilir. Spirit of the Land ve deniz setleri ile maceracılar atlarını yepyeni donanım, eyer, üzengi ve nal ile yeni bir görünüme kavuşturabilecek! Eyerlerinizi sıkı tutun, büyük deneyimler ve ödülleri kapmak için Black Desert Türkiye ve MENA’da at koşturmaya başlayın! Dört nala sürmenin yanı sıra, artık Mavi Derecesi Geranoa Eşyaları içeren Krodalgo’nun yeni hediyeleri Life Skills Mastery System güncellemesinin ikinci kısmı. Bu eşyalar, farklı şehirlerde çeşitli satıcılardan satın alınabilir.

Yeni içerikleriyle Black Desert evrenindeki maceraya ortak olun!

Diğer iki etkinlik, maceracıların yoldaşları için özel etkinlikler sunarak yolculuklarında karşılaşabilecekleri zorlukları hafifletmek için geliyor. Önümüzdeki iki hafta boyunca Laila’ın Yaprakları; avlanma, toplama ve balıkçılık ile her yerde bolca bulunabilir olacak. Ödüllü günlük mücadeleler ile elde edilebilen Tatlı Bal Şarabı yapraklarından iki tane bulan maceracılar bir Peri Yoldaş sahibi olabilecek! Perilerin yanı sıra Kara Ruh, bu süre zarfında özel olarak uyarlanmış eğitim programları sunacak ve Kara Ruh Eğitimi sırasında maceracılar, otomatik olarak yüzde 50 bonus EXP artışı elde edecek. Black Desert Türkiye ve MENA’nın yeni içerik çeşitliliğine sahip büyük ödülleri bu hafta gelin ve kendiniz görün!

Güncelleme hakkında daha fazla bilgi için resmi tr.playblackdesert.com sitesini ziyaret edin.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.