-->
Avuç İçi Oynanış Moduna Özel Nintendo Switch Lite’ın Bugün Çıkışıyla Nintendo Switch Ailesi Büyüyor

Yeni katılanlar ve mevcut Nintendo Switch sahipleri The Legend of Zelda: Link’s Awakening ve TETRIS® 99’un keyfini bugünden itibaren çıkarabilir. Nintendo Switch konsol ailesi, amiral gemisi Nintendo Switch konsoluna katılan Nintendo Switch Lite’ın lansmanıyla bugün yeni bir üyeyi ağırlıyor. Oyuncular artık kendileri için doğru olan Nintendo Switch konsolunu seçme olanağına sahipler: Nintendo Switch: Mart 2017’de […]

20.09.2019 | ulasufuk

Yeni katılanlar ve mevcut Nintendo Switch sahipleri The Legend of Zelda: Link’s Awakening ve TETRIS® 99’un keyfini bugünden itibaren çıkarabilir.

Nintendo Switch konsol ailesi, amiral gemisi Nintendo Switch konsoluna katılan Nintendo Switch Lite’ın lansmanıyla bugün yeni bir üyeyi ağırlıyor. Oyuncular artık kendileri için doğru olan Nintendo Switch konsolunu seçme olanağına sahipler:

  • Nintendo Switch: Mart 2017’de piyasaya sürülen amiral gemisi Nintendo Switch, üç farklı oyun modu sunuyor: konsolu bir Nintendo Switch yuvasına yerleştirerek TV modunda oynamak, Joy-Con kumandalarını paylaşarak masaüstü modunda oynamak ve avuç içi modunda oynamak.
  • Nintendo Switch Lite: Avuç içi modda Nintendo Switch oyunlarını oynamak için özel olarak tasarlanmış entegre kontrollere sahip hafif bir cihaz olan Nintendo Switch Lite, üç farklı renkte mevcuttur: sarı, gri ve turkuaz. Nintendo Switch Lite entegre kontrollere sahiptir ve Nintendo Switch’ten daha küçüktür. Kickstand’a sahip değildir ve özel bir el oyun cihazı olarak TV’ye video çıkışını desteklemez.

Nintendo Switch Lite, el modunda oynanabilecek tüm Nintendo Switch yazılımını destekler. Dışarıda oynamak için pek çok fırsatı olan insanlar ve zaten amiral gemisi Nintendo Switch konsoluna sahip olan arkadaşlarınız veya ailenizle çevrimiçi veya yerel kablosuz çok oyunculu oynamak isteyenler için idealdir.

Nintendo Switch ve Nintendo Switch Lite arasında tam bir karşılaştırma için; official Nintendo Switch family website.

Ayrıca bugün çıkan The Legend of Zelda: Links Awakening herhangi bir Nintendo Switch aile konsolunda oynanabilecek güçlü oyun serisine katılıyor. Link’in orijinal Game Boy sürümünün yeniden düzenlenmesinde oyuncular, garip ve renkli sakinlerin yaşadığı gizemli Koholint adasında karaya çıkacaklar. Link, eve dönüş yolunu bulmak için düşmanlarla savaşmalı, sayısız zindanları ele geçirmeli, adanın gizli sırlarını açığa çıkarmalı, büyülü müzik aletleri toplamalı ve uyuşuk Rüzgar Balıklarını uyandırmalı.

Oyunun yanı sıra yeni bir amiibo figürü de çıkıyor. Daha fazla bilgi için: The Legend of Zelda: Link’s Awakening website.

Bulmaca seven Nintendo Switch sahipleri, hızlı tempolu TETRIS® 99 ve bugün başlayan Nintendo Switch Online’a 12 aylık üyelik içeren yeni bir paket de alabilirler. Bağımsız 12 aylık üyelik, oyunculara, TETRIS 99 ve yayımlanan DLC içeriğinin yanı sıra, Nintendo Switch Online’ın tüm özelliklerinden yararlanmaları için bir yıl veriyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!