-->
Ancestors: The Humankind Odyssey Experiences Video Serisinin Yeni Bölümü Yayında!

Panache Digital Games ve Private Division bugün yaptığı duyuru ile “Experiences” adlı video serisinin yeni bölümünü yayımladı. Kreatif Direktör Patrice Désilets’in Ancestors: The Humankind Odyssey’nin eşsiz konseptini oyun dünyasını dışındaki uzamnlarla görüşerek oyunda karşılaşabileceğimiz unsurlar üzerine konuştuğu serinin bu bölümünde kaşif Dr. Mireya Mayor ile doğada hayatta kalma mücadelesi ve bilinmeyeni keşfetmenin korkusunu tartışıyor. Videoyu […]

19.09.2019 | ulasufuk

Panache Digital Games ve Private Division bugün yaptığı duyuru ile “Experiences” adlı video serisinin yeni bölümünü yayımladı. Kreatif Direktör Patrice Désilets’in Ancestors: The Humankind Odyssey’nin eşsiz konseptini oyun dünyasını dışındaki uzamnlarla görüşerek oyunda karşılaşabileceğimiz unsurlar üzerine konuştuğu serinin bu bölümünde kaşif Dr. Mireya Mayor ile doğada hayatta kalma mücadelesi ve bilinmeyeni keşfetmenin korkusunu tartışıyor.

Videoyu izlemek : https://youtu.be/c_qYTlWF3y8

Daha önce yayınlanan bir başka videoda Patrice Désilets ve 2018 kısa pist pateni Dünya Şampiyonu Charles Hamelin’in yer aldığı, hem rekabetçi sporlarda hem de oyunlarda hayatta kalmanın anahtarlarını tartışmıştı. Bu videoyu ve diğer “Experiences”  bölümlerini izlemek için, lütfen oyunun resmi YouTube kanalını buradan ziyaret edin.

Ancestors: The Humankind Odyssey, Epic Games mağazası üzerinden PC için satışta. Oyun PS4 ve Xbox One için bu yılın aralık ayında gelecek.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!