-->
Team OG espor Tarihinin En Büyük Ödülü Olan 15 Milyon Doların Sahibi Oldu

Dünyanın en büyük espor ve Dota 2 turnuvası olan The International 9, beş gün boyunca nefesleri kesti. Final mücadelesinde 3-1’lik skorla Team Liquid’i yenen Team OG üst üste iki sene şampiyon olan tek takım olarak tarihe geçti. 2018 yılında The International 8 şampiyonu olarak 11 milyon dolar kazanan Team OG, bu sene de espor tarihinin […]

30.08.2019 | ulasufuk

Dünyanın en büyük espor ve Dota 2 turnuvası olan The International 9, beş gün boyunca nefesleri kesti. Final mücadelesinde 3-1’lik skorla Team Liquid’i yenen Team OG üst üste iki sene şampiyon olan tek takım olarak tarihe geçti. 2018 yılında The International 8 şampiyonu olarak 11 milyon dolar kazanan Team OG, bu sene de espor tarihinin en büyük para ödülü olan 15 milyon doları evine götürdü. Dünyanın en iyi Dota 2 takımı olarak gösterilen Team OG’nin The International 8’deki mucizevi şampiyonluğu ‘’Against the Odds’’ belgeseline konu olmuştu. Tüm dünyada büyük ilgi gören belgesele redbull.com/againsttheodds adresinden ulaşılabiliyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!