-->
Sigma Kozmetik Eşyalarını Denemeye Hazır Mıyız?

Overwatch’ın yeni kahramanı Sigma’yla aranızda bir “çekim” mi hissediyorsunuz? O halde kendisinin yepyeni 11 kozmetik eşyasını PC test sunucularında denemeye ne dersiniz? Bu kozmetik eşyalar sırasıyla şu şekilde: 1 Base Skin – Classic 4 Rare – Blauw, Groen, Oranje, Roze 2 Epic – Dr. De Kuiper, Talon 4 Legendary – Asylum, Oracle, Prophet, Subject Sigma […]

02.08.2019 | ulasufuk

Overwatch’ın yeni kahramanı Sigma’yla aranızda bir “çekim” mi hissediyorsunuz? O halde kendisinin yepyeni 11 kozmetik eşyasını PC test sunucularında denemeye ne dersiniz? Bu kozmetik eşyalar sırasıyla şu şekilde:

  • 1 Base Skin – Classic
  • 4 Rare – Blauw, Groen, Oranje, Roze
  • 2 Epic – Dr. De Kuiper, Talon
  • 4 Legendary – Asylum, Oracle, Prophet, Subject Sigma

Sigma Kimdir?
Sigma, yanlış giden bir yörünge deneyi esnasında yerçekimini kontrol etme yeteneği kazanmış eksantrik bir astrofizikçi ve çok yönlü bir tanktır. Talon tarafından ele geçirilen Sigma, canlı bir silah olarak kullanılmakta ve çatışmalarda gösterdiği performansla göz doldurmaktadır.

Sigma ile ilgili daha fazla bilgi için kahramanın web sayfasını ziyaret edebilirsiniz: https://playoverwatch.com/en-us/heroes/sigma/



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!