-->
RAD İnceleme

Double Fine unvanlarının hepsi spot ışığında bitmiyor ve bu utanç verici çünkü yazılım evi, Psychonauts platformu, Brutal Legend eylemi, Kule Savunma Demir Tugayı ve sıra tabanlı strateji gibi tamamen farklı türler keşfedebildi. Massive Chalice, her zaman yüksek kalibreli ürünler alıyor. RAD ile Yankee geliştiricisi “roguelike” rotasını seçmeye karar veriyor. Bu, temelde, kahramanın sürekli ölümü ve […]

25.08.2019 | ulasufuk

Double Fine unvanlarının hepsi spot ışığında bitmiyor ve bu utanç verici çünkü yazılım evi, Psychonauts platformu, Brutal Legend eylemi, Kule Savunma Demir Tugayı ve sıra tabanlı strateji gibi tamamen farklı türler keşfedebildi. Massive Chalice, her zaman yüksek kalibreli ürünler alıyor. RAD ile Yankee geliştiricisi “roguelike” rotasını seçmeye karar veriyor. Bu, temelde, kahramanın sürekli ölümü ve rastgele oluşturulmuş haritalar ile karakterize edilen oyun türüdür. Tanım, vardiyaların varlığını da içerecektir, ancak bizim durumumuzda, eylem gerçek zamanlı olarak gerçekleşir, çünkü yüksek ritimleri olan izometrik bir kesmek ve kesmek. İki oyun modu vardır: skorun bir çevrimiçi sıralamada yayınlandığı “rekabetçi” olan ve geleneksel olan. Bazıları başlangıçta engellenmiş olsa ve sadece görünüşlerinde farklı olsa bile, seçilebilecek on karakter var çünkü hepsi tek bir başlangıç ​​silahını paylaşıyor: kahramanın her ölümünden sonra ana kampa dönen bir “oveclockata” beyzbol sopası. , dünyayı kurtarmak için yeni adaylar tarafından meydan okumak için. İşte arsa, ancak iki satırı nasıl imzalayacağınızı gerçekten bilmek istiyorsunuz

1980’lerin bir noktasında bir nükleer soygun vardı ve kurtulanlar kendilerini temizleyicileri benimseyerek örgütlemeyi başardılar; yüzyıllar sonra, yine bir şeyler ters gitti ve gezegen tekrar aktif hale geldi. Kendisini koruyan şeytani yaratıkları ortadan kaldırarak insan ırkının hayatta kalmasına izin veren makineyi yeniden başlatmak bir ergene kalmıştır. Canavarlar mağlup edilebiliyor, ancak radyasyondan korunabilir: toksik maddelerle uzun süreli temas, kahramanı değiştirir, onu daha güçlü, daha çevik veya dirençli yapan ekler ekler. Double Fine’ın ticari markası olan en son mizah da bu yapımda mevcuttur ve NPC’nin hoş ifadeleriyle sınırlı değildir, ancak RAD’ın özünde kullanılmakta olup, bu sayede birinin daha büyük bir titizlikle beklediği anlardan biri Çocuğun bir insan / canavar olduğu kavramsal olarak dramatik olanı.

Her seferinde başladığımız ana kamp, ​​tek seferlik yükseltmeleri almak için kasetler ve disketler şeklinde toplanan ganimetleri biriktirmek için geri dönebileceğiniz bir merkezdir. Bunlar önceki bir oyunda geri kazanılabilecek tek unsurdur, oysa ki her şey ölünce sıfırlanır. Haritanın tipik yapısı, içinde çıkarılacak bir patron bulunan merkezi bir sığınağı açan iki veya üç ışık kulesinin aktivasyonunu öngörür. Genellikle ve isteyerek, başka türlü erişilemez noktalara ulaşmak için bazı zindanların içine girmemiz gerekir; Bununla birlikte, labirentin içinde sadece “doğru” yol değil, aynı zamanda taşlama için pratik olarak temel miniboss bulunan diğer odalar da var. Başlangıçta sadece bir beysbol sopasıyla donatılan karakter, canavarları yok ederek deneyim kazanıyor; Her seviye artışı zaman zaman farklı beceriler sağlayan genetik bir mutasyona tekabül eder. Daha sonra, bir süper beyin geliştirmek ve enerji kürelerini “tükürmek” veya vücudun gövdesini zehirli dikenlerle dönüştürmek, hatta bir el sağlayan ayakkabılar ya da eşlik eden “sıçrayan” bulmak için olabilir.

Düşmanlar Önceden belirlenmiş bir plan yoktur ve her yeni oyunda farklı savaş tekniklerini de içeren farklı saldırılar keşfedilir. Deneyime ek olarak, cephanelikler tapınakları ziyaret ederek ya da tuhaf satıcılardan stratejik noktalardan eşyalar satın alarak iyileştirilebilir. Ancak derhal el ele almayı düşünmek, Double Fine unvanını kullanmak için doğru bir yaklaşım değildir. Her seviye, faydalı yükseltmeleri veya madeni paraları gizleyebileceğiniz tahrip edilecek nesnelerle doludur, bu nedenle ilk başta gerekli görünmediğine dikkat edilerek analiz edilmeyi hak eder. RAD, zorlukla hayal kırıklığı arasında sıkça tutulan zor bir oyundur. Araştırma, her köşesinde, kendi pahasına gizlenir. Ayaklarını radyoaktif bir su birikintisine mi koyuyorsun? Hayatın gözyaşları. Düşman, ölüyor, patlıyor ve sizi tutuşturuyor mu? Hayatını kaybet. Bir uçurumdan atlayıp mı düşüyorsun? Çok fazla hayat kaybedersin. Canavarların, özellikle de son patronların, her zaman daha hızlı ve haritayı haritaya doğru uzanan bir bar ile tehlikesinden bahsetmiyorum bile. Tabii ki, sağlık alkolsüz içecekler ve biftek ile restore edilebilir, yağma oldukça cimri olduğu için çok kötü, sonuçta en önemsiz görünümün bile optik açıdan ölüm cezasına çevrilmesi mümkün. Bu zorluğu kişiselleştirmenin mümkün olmadığı gerçeği işe yaramaz.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!