-->
PUBG Avrupa Ligi 3. Aşaması Bu Cuma Başlıyor

Avrupa’nın en iyi takımları PUBG Global Championship’te yer almak için Berlin’de karşılaşacak PUBG Corporation, 30 Ağustos Cuma günü Messe Berlin’de başlayacak ve https://www.twitch.tv/pel_esports/ adresinden canlı olarak yayınlanacak PUBG Avrupa Ligi’ni (PEL) duyurmaktan mutluluk duyar. Takımlar, 350.000 dolarlık devasa ödül havuzu ve Kasım ayında düzenlenecek olan PUBG Global Championship’e (PGC) gitmek için sunulacak altı giriş bileti […]

29.08.2019 | ulasufuk

Avrupa’nın en iyi takımları PUBG Global Championship’te yer almak için Berlin’de karşılaşacak

PUBG Corporation, 30 Ağustos Cuma günü Messe Berlin’de başlayacak ve https://www.twitch.tv/pel_esports/ adresinden canlı olarak yayınlanacak PUBG Avrupa Ligi’ni (PEL) duyurmaktan mutluluk duyar.

Takımlar, 350.000 dolarlık devasa ödül havuzu ve Kasım ayında düzenlenecek olan PUBG Global Championship’e (PGC) gitmek için sunulacak altı giriş bileti için mücadele edecek. Dünyanın en iyi PUBG oyuncuları ABD Kaliforniya’da onlara özel olarak hazırlanacak savaş alanında hayatta kalmak ve 2.000.000 dolarlık ödül havuzunu paylaşmak için güç mücadelesine girecekler.

Bu macera cuma günü Türkiye saati ile 19:00’dan itibaren başlayacak, cumartesi ve pazar günü de aynı saatlerde devam edecek. Önemli bir detay olarak ikinci ve altıncı haftanın maçları, Türkiye saati ile 18:00’da başlayacak. PEL 3. Aşama Fragmanına bu linkten ulaşabilirsiniz. PGC eleme yöntemi hakkında daha fazla bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz.

PEL 3. Aşaması, altı hafta boyunca yoğun bir şekilde oynanacak ve 96 maç sonunda en iyi 16 takım belli olacak. Son hafta bütün katılımcılar, şanlı PGC sahnesine çıkabilmeyi garantilemek için bütün yeteneklerini ortaya koyacak. Sanhok’un rekabetçi harita havuzuna eklenmesiyle birlikte her eleme günü bir maç bu haritada oynanacak, takımların başarılı olması için her zamankinden daha fazla çaba sarf etmeleri gerekecek.

  • Türk oyuncu Iroh, geçtiğimiz sezon PEL’i altıncı olarak bitiren Kuzey Amerika’nın ünlü takımı Team SoloMid’e transfer oldu.

Daha fazla bilgi için https://pubgesports.eu/



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!