-->
Platformlar Arası Oynanış ile PUPBG Konsol Versiyonu Daha da Alevlenecek

PUBG Corporation konsollara; platformlar arası oynanış, daha hızlı güncellemeler ve Erangel Görsel Güncellemesi’ni getiriyor PUBG Corporation yaptığı bir duyuru ile, Cross Network Play’in PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox One® üzerindeki PLAYERUNKNOWN’UN BATTLEGROUNDS’una (PUBG) eklendiğini açıkladı. Daha büyük bir oyuncu havuzunun kilidini açacak olan Cross Network Play konsol oyuncuları için daha kısa bekleme süreleri sağlayacak […]

20.08.2019 | ulasufuk

PUBG Corporation konsollara; platformlar arası oynanış, daha hızlı güncellemeler ve Erangel Görsel Güncellemesi’ni getiriyor

PUBG Corporation yaptığı bir duyuru ile, Cross Network Play’in PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox One® üzerindeki PLAYERUNKNOWN’UN BATTLEGROUNDS’una (PUBG) eklendiğini açıkladı. Daha büyük bir oyuncu havuzunun kilidini açacak olan Cross Network Play konsol oyuncuları için daha kısa bekleme süreleri sağlayacak ve daha birleşik bir PUBG deneyimi yaratacaktır. Cross Network Play öncelikle Eylül ayının sonunda açık test sunucusunda yayınlanacak ardından ekim ayının başındaki esas sunucuda başlatılacak.

Cross Network Play’e ek olarak, PUBG Corporation daha hızlı konsol güncellemeleriyle bütünsel bir deneyim oluşturma yolunda bir adım daha atıyor. Konsol oyuncuları artık PC versiyonu çıktıktan sonraki iki hafta içinde güncellemelere kavuşarak her zamankinden daha erken bir zamanda içeriğe dalabilecekler. Konsol için 27 Ağustos’ta yayımlanacak PUBG SEASON 4 ile başlayacak bu yenilik ile oyundaki tüm güncellemeler bütün platformlarla eşit hale gelecek. tüm oyun içeriği tüm platformlarda yakalanacak ve hizalanacak. Sonraki tüm konsol güncellemeleri PC’de yayınlanmasından iki hafta sonra sunulacak.

PUBG Corporation Konso Bölüm Başkanı Ashley Youngsun Nam, “Konsol topluluğumuz, oyunun konsol versiyonunu çıkışından bu yana sonsuz destek sağladı. Biz de onlara sürekli iyileştirmeler ve zengin içerikli yeni güncellemelerle daha etkili deneyimler sunmayı taahhüt ediyoruz” dedi. “Cross Network Play ve daha hızlı konsol güncellemeleri ile daha entegre bir deneyim oluşturmak için sabırsızlanıyoruz. Daha da önemlisi, konsol topluluğumuz nihayet  en çok istenen iki özelliğe sahip olacaklar.”

PUBG SEASON 4, 27 Ağustos’ta konsola geldiğinde, PUBG’nin ilk ve en ikonik haritasına çarpıcı bir görünüm kazandıran Erangel Görsel Güncelleştirmesi de içerisinde bulunacak. Klasik harita şimdi yeni bina stilleri, daha gerçekçi manzaralar ve arazi, adanın tarihi ile ilgili ipuçları ve haritadaki bazı değiştirilmiş alanlar ile oyuncuların daha önce hiç olmadığı gibi savaş alanlarını keşfetmelerini sağlıyor..

Konsol için PUBG SEASON 4 ayrıca, sezondan en iyi şekilde yararlanmak isteyen oyunculara benzersiz görevler ve ödüller sunan Survivor Pass 4: AFTERMATH’i de sunuyor. Kooperatif görevler adı verilen yeni gelişim mekaniği oyuncuların belli başarımları birlikte aşmasına ve yeni hediyeler açmasına imkan sunacak. Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin: https://pass.pubg.com For more information, please visit:

PUBG hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://www.pubg.com/ adresini ziyaret edin ya da bizi sosyal medyadan takip edin: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube ve Twitch.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!