-->
ONINAKI, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Steam Platformlarında Çıktı

Square Enix Ltd., yetenekli Tokyo RPG Factory ekibi tarafından geliştirilen en yeni aksiyon RPG’si olan ONINAKI ™ ‘nin Nintendo Switch ™ sistemi, PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi ve STEAM® için hazır olduğunu duyurdu. The ONINAKI çıkış fragmanı: https://youtu.be/jPSLuKynFo0 Creative Producer Takashi Tokita’nın (Chrono Trigger, Parasite Eve) denetlemesiyle ONINAKI, görevi Kayıp Ruhları bir sonraki dünyaya aktarmak olan […]

23.08.2019 | ulasufuk

Square Enix Ltd., yetenekli Tokyo RPG Factory ekibi tarafından geliştirilen en yeni aksiyon RPG’si olan ONINAKI ™ ‘nin Nintendo Switch ™ sistemi, PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi ve STEAM® için hazır olduğunu duyurdu.

The ONINAKI çıkış fragmanı: https://youtu.be/jPSLuKynFo0

Creative Producer Takashi Tokita’nın (Chrono Trigger, Parasite Eve) denetlemesiyle ONINAKI, görevi Kayıp Ruhları bir sonraki dünyaya aktarmak olan genç Gözcü Kagachi’nin hikayesini anlatıyor. Linne adında gizemli bir kızla tanıştıktan sonra, kaderi kan ve ölümle iç içedir. Kagachi, Daemons’un düşmanlarına karşı güçlerini ortaya çıkarabilir ve bunları oyun sırasında benzersiz ve güçlü beceriler ve yetenekler sağlamak için kullanır.

Her bir Daemon için özelleştirilebilir yetenek ağacı, hızlı ve ilgi çekici aksiyon-RPG oyun mekaniği ve oyuncuları daha önce gördüklerinden farklı bir dünyaya götüren gizemli bir hikaye içeren ONINAKI, oyuncuları ölümün yepyeni bir dünyasına götürmeye hazırlanıyor.

ONINAKI artık Nintendo Switch ™, PlayStation®4 sistemi ve STEAM® için mevcut. Ek olarak, oyunun hem Nintendo Switch ™ sistemi hem de PlayStation®4 sistemi için oyunun kahramanlarından çarpıcı sanat eserleri ile güzel bir geri dönüşümlü kılıf içeren fiziksel bir sürümü de sınırlı miktarlarda mevcuttur.

Üç platformun tümü için ONINAKI’nin ücretsiz oynanabilir bir demosu da bulunmaktadır. Daha fazla bilgi için ziyaret edin : https://store.eu.square-enix-games.com/en_EU/oninaki



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!