-->
Nintendo, Bu Ağustos’ta Gamescom Boyunca Luigi’s Mansion 3, ASTRAL CHAIN ve Daha Fazlası İçin Oyun Oynayışı Sunuyor

2019 yılında çıkacak Nintendo Switch oyunlarının derinlemesine oynanış videoları için 20 – 22 Ağustos’u bekleyin 20 Ağustos Salı günü Almanya’nın Köln kentinde bulunan Gamescom’a gelecek olan oynanabilir Nintendo Switch oyunlarını bir araya getirmenin yanı sıra, Nintendo, dünyanın dört bir yanındaki fanları için Luigi’s Mansion 3, ASTRAL CHAIN ve The Legend of Zelda: Link’s Awakening’in dahil […]

01.08.2019 | ulasufuk

2019 yılında çıkacak Nintendo Switch oyunlarının derinlemesine oynanış videoları için 20 – 22 Ağustos’u bekleyin

20 Ağustos Salı günü Almanya’nın Köln kentinde bulunan Gamescom’a gelecek olan oynanabilir Nintendo Switch oyunlarını bir araya getirmenin yanı sıra, Nintendo, dünyanın dört bir yanındaki fanları için Luigi’s Mansion 3, ASTRAL CHAIN ve The Legend of Zelda: Link’s Awakening’in dahil olduğu 2019’da çıkan birçok oyuna derinlemesine bir bakış açısı sunacak.

20-22 Ağustos tarihleri arasında yayınlanacak bir dizi videoda, Nintendo of Europe ürün uzmanları, aşağıdaki Nintendo Switch başlıklarından yeni oyun oynanışları sergileyecek:

Bu esnada ziyaretçiler, Köln’de gerçekleşecek gamescom’da Nintendo’nun Salon 9’daki standında, 20 Ağustos Salı ile 24 Ağustos Cumartesi arası, Luigi’s Mansion 3, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Pokémon Sword & Pokémon Shield, DAEMON X MACHINA, DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition ve ilk hands-on The Witcher III: Wild Hunt – Complete Edition dahil 2019’da Nintendo Switch’e gelecek olan çeşitli oyunları deneyebilecekler.

İster şahsen ziyaret edin, ister evden seyredin, rekabetçi Super Smash Bros.Ultimate hayranlarına müjde! Geçen sezonki Smash Ball Team Cup’tan davet edilen oyuncular bir defalığına 22 Ağustos’ta Nintendo Live: Super Smash Bros. Ultimate – gamescom 2019 Invitational’da yarışacaklar. Kazanan oyuncular, 14 Ekim’de Kyoto’daki Nintendo Live etkinliğinde düzenlenen Super Smash Bros. Ultimate World Challenge Cup için Japonya’ya uçacak ve Japonya ve Kuzey Amerika’dan gelen kalifiye takımlara karşı bir Avrupa takımı olarak yarışacak. Fanlar, gamescom’da rekabet etmek istedikleri oyuncuları aday göstererek katılabilirler. 22 Ağustos Perşembe öğleden sonra canlı olarak gerçekleşecek Nintendo Live: Super Smash Bros. Ultimate – gamescom 2019 Invitational şuradan canlı yayınlanacak: Nintendo UK YouTube channel



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!