-->
Metal Wolf Chaos XD Review

Redmond şirketinin ilk konsolu ile başlayan bu eğilim, ikinci nesillerinin ilk yıllarında da devam etti ve neredeyse tamamen kaybedildi. Ancak bu süre zarfında, bir yandan Ninja Gaiden, aynı Metal Wolf Chaos XD gibi diğer çılgın operasyonlarda, aşkı yaymak için çaresizce çalıştı. Bu öncüllerle, neredeyse sadece ruhların icadı ve şimdiki başkanı Hidetaka Miyazaki için bilinen bir […]

15.08.2019 | ulasufuk

Redmond şirketinin ilk konsolu ile başlayan bu eğilim, ikinci nesillerinin ilk yıllarında da devam etti ve neredeyse tamamen kaybedildi. Ancak bu süre zarfında, bir yandan Ninja Gaiden, aynı Metal Wolf Chaos XD gibi diğer çılgın operasyonlarda, aşkı yaymak için çaresizce çalıştı. Bu öncüllerle, neredeyse sadece ruhların icadı ve şimdiki başkanı Hidetaka Miyazaki için bilinen bir çalışma olan From Software ile yakın çalıştı. Bununla birlikte, Japon ekibi, her şeyden önce, eğlencenin yanı sıra sürekli olarak yeni simülatif yüksekliklere ulaşmaya çalışan Japon mechası ile bağlantılı belirli bir dizi olan Zırhlı Çekirdek ile ünlüydü. Bu deneyime dayanarak, “caciarone” ve Amerikan Wolf Metal Chaos doğdu. Her zaman robotlara dayanan ancak kültürde ve yıldızların ve çizgilerin görüntüsünde güçlü bir şekilde kök salmış bir oyun, önemli bir vatansever damar ve anteni bu çılgın Devolver Digital’e yükseltecek kadar çılgın bir yazıyla. Proje ile ilgili en saçma şey Batıya ulaşmamak, dolayısıyla Japon pazarına düşmek oldu. Bu günlerde işler değişti: bir yandan herkesin onu revize edilmiş ve düzeltilmiş bir versiyonda oynaması mümkün; Öte yandan, lansman fiyatı, orijinal kopyaların bir servete mal olması koşuluyla, beklenen en rekabetçi olanıdır.

Zaten Metal Wolf Chaos’un anlatı önceliği, kimsenin gözlerini Asylum filmleri gibi gözlerle delirtmek için yeterli. 21. yüzyılda, ABD Başkanı Michael Wilson, Başkan Yardımcısı Richard Hawk tarafından gerçekleştirilen darbeyle karşı karşıya kaldı. Alevleri yakmak, biraz aldatılmış, biraz aldatıcı olan medyayı sık sık kötülükleri destekleyerek Kuzey Amerika’nın tamamını üzücü sözcük kaosuna batırır. Bu durumla başa çıkmak için, mech’in eline geçen ve şimdiki başkanı Metal Wolf adını aldı ve büyük ülkesinin kurtarılması için acele etti. Bu önermelerle ve aklınızdaki sonsuz bir dizi durum ve diyalogla, tepenin üzerinde bir arsa gelişir, ancak her zaman taze ve asla utanç duymadan, gerçek bir gülümsemeden daha fazlasını yırtılabilir. En şaşırtıcı olanı, her bir öğeyi halkla iletişim kurmanın zor olacağı şekilde grotesk bir bağlamda kare haline getirme yeteneğidir. Ancak tuhaf olabilir, sizi yönetmen kalitesi ve yazmak için Metal Wolf Chaos XD’nin size keyif vereceği ve bunun yeterli olduğu konusunda sizi temin ederim. Açıkçası, tüm bunlar, toplam İtalyan eksikliğinin sindirilmesi şartıyla.

Ayarın göründüğü kadar ilginç olduğu açıktır ki, tüm bunlar, ait oldukları türü göz önünde bulundurularak, başarılı ve eğlenceli bir oyunla birleştirilmelidir. Metal Wolf Chaos XD, görsel açıdan ücretsiz bir yönetim ve cephaneliğini değiştirme ve geliştirme imkanı ile, üçüncü şahıs nişancının klişesini her açıdan temsil ediyor. Metal Kurt aslında eşzamanlı olarak kol başına bir düzine kötü silahı donatabiliyor. Bir düğmeye basit bir basışla, kişinin robotik uzuvlarında bir silah çarkını fiziksel olarak açmak ve bir göreve aldığınız silahları kaydırmak mümkündür. Başlangıçta bunlardan birkaçı olmasına rağmen, misyonların ilerlemesiyle birlikte, teknoloji alanındaki araştırma ve daha sonra Metal Gear Solid: Peace Walker (ve daha yakın zamanda The Phantom Pain) tarafından kabul edilene benzer bir geliştirme sistemi, Birinin cephaneliğini çarpıcı bir şekilde arttırmak mümkündür, yüze dokunarak her biri belirli bir süre için yükseltilebilir.

2000’li yılların başlarında video oyunu yapımında gerçekleşecek olan ilerlemenin bazı stilistik özelliklerini fark etmek kolaydır, ancak açık bir dünyanın olmaması veya herhangi bir anlatı doğrusallığı söz konusu olduğunda. Burada başlık, birbirinden ayrılmış ve sıklıkla tercih edilen sırada ele alınan bir dizi görevden sonra ortaya çıkıyor. Bunların her biri, kilidi açılıp toplanabilecek bir miktar hedefin yanı sıra, oyuncu tarafından işlem sırasında elde edilen bir dizi değere dayanacak bir puan getirmektedir. Aslında farklı hareketleri birbirine bağlamak, atlamak ve hatta itme işlemi bittiğinde, mekanik aşırı ısınmaya ve dolayısıyla da yaşam noktalarına ağır basacak bir motor kullanmak bile mümkündür. Bir tutam karabiber eklemek için, rakipleri yenmek için zorla doldurulmuş ve bir kez doldurulduğunda, aynı anda donatılmış tüm silahlarla öfkeli bir atış sırasını serbest bırakmaya izin veren ek bir gösterge vardır. Oyun olarak verilen için alınır



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!