-->
HyperX’in Oyuncu Canavarı n11.com’da Ön Siparişte

HyperX Cloud Alpha Gold ile oyuna dahil olun Kingston’un oyun tutkunları için oluşturduğu oyuncu markası HyperX, iddialı ürünlerine yenisini eklemeye devam ediyor. Cloud Alpha oyun kulaklığı serisi ile devrim yaratan HyperX, serinin yeni üyesi Cloud Alpha Gold’un dünya lansmanını 12 Ağustos’ta yapacak. Daha az gürültü, daha net ses ve yüksek bas vadeden serinin yeni üyesi, […]

07.08.2019 | ulasufuk

HyperX Cloud Alpha Gold ile oyuna dahil olun

Kingston’un oyun tutkunları için oluşturduğu oyuncu markası HyperX, iddialı ürünlerine yenisini eklemeye devam ediyor. Cloud Alpha oyun kulaklığı serisi ile devrim yaratan HyperX, serinin yeni üyesi Cloud Alpha Gold’un dünya lansmanını 12 Ağustos’ta yapacak. Daha az gürültü, daha net ses ve yüksek bas vadeden serinin yeni üyesi, n11.com’da ön siparişe çıktı.

Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformu n11.com, oyun tutkunlarının talepleriyle geliştirilen HyperX’in Cloud Alpha kulaklık serisinin yeni üyesi Cloud Alpha Gold’u ön siparişe açtı. Dünya lansmanı 12 Ağustos’ta yapılacak olan yeni oyuncu canavarı, çift odalı sürücü tasarımı ile görültüyü azaltarak, oyun keyfini ikiye katlıyor.

Oyun esnasında orta ve yüksek seslerden bas frekanslarını ayırıp, daha hatasız ve pürüzsüz bir deneyim vadeden ürün, genişletilen ödüllü kafa bandı ile kullanıcısına üst düzey konfor sunuyor. Dayanıklı altın rengi kasası, gürültü önleyiciye sahip mikrofonu ile dikkatleri üzerinde toplayan Cloud Alpha Gold, kablo üzerindeki ses kontrolleriyle de kullanıcısının oyun esnasında hareket olanağını artırıyor.

TeamSpeak ve Discord özellikleriyle ses kalitesinden ödün vermeyen ürün; bilgisayar, PS4, Xbox One ve 3,5 mm’lik bağlantı noktası bulunan tüm platformlarla uyumlu olarak çalışıyor. Cloud Alpha Gold, 699 TL’lik fiyat etiketiyle n11.com’da oyun tutkunlarını bekliyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!