-->
Herkese Açık PlayStation 4 Turnuvası Başlıyor

Herkesin kendi PlayStation 4’ü üzerinden katılabileceği ve çeşitli ödüller kazanabileceği turnuva serisi PS4 Tournaments: Challenger Series, ilk olarak Mortal Kombat 11 turnuvasıyla başlıyor. iSTANBUL, 6 Ağustos 2019 – Sony Interactive Entertainment, herkesin kendi evinden, PlayStation 4 konsolu üzerinden katılabileceği çevrimiçi turnuvası PS4 Tournaments: Challenger Series’i duyurdu. PS4 Tournaments: Challenger Series, SIE tarafından düzenlenen tüm dünyaya […]

06.08.2019 | ulasufuk

Herkesin kendi PlayStation 4’ü üzerinden katılabileceği ve çeşitli ödüller kazanabileceği turnuva serisi PS4 Tournaments: Challenger Series, ilk olarak Mortal Kombat 11 turnuvasıyla başlıyor.

iSTANBUL, 6 Ağustos 2019 – Sony Interactive Entertainment, herkesin kendi evinden, PlayStation 4 konsolu üzerinden katılabileceği çevrimiçi turnuvası PS4 Tournaments: Challenger Series’i duyurdu.

PS4 Tournaments: Challenger Series, SIE tarafından düzenlenen tüm dünyaya açık bir turnuva serisi. İsteyen tüm PlayStation 4 sahipleri, kendi konsolları üzerinden turnuvaya katılabilecek ve dünyanın farklı yerlerinde turnuvaya katılanlara karşı yarışıp yükselmeye çalışacak. Challenger Series, ilk olarak Mortal Kombat 11 turnuvasıyla 6 Ağustos 2019 tarihinde başlayacak. Ardından Battlefield V, Warface, FIFA 20 ve daha birçok AAA yapımı oyunla turnuva devam edecek.

Turnuvada sezon ve eleme aşamaları yer alacak. Sezon içerisinde herkes dilediği kadar oynayıp yerini belirleyecek. Eleme aşamalarında ise herkes ilk aşamadan başlayacak ve rakiplerini elemeye çalışacak.  Mortal Kombat 11 turnuvasında 4 maçın 3’ünü kazanan bir üst aşamaya geçecek, böylece daha deneyimli oyuncular ile karşılaşacak. Eleme aşamaları ve sezonun sonunda ise bulunulan konuma göre ödüller dağıtılacak. Oyuna ait temalar, oyun içi harcanabilir para puanlar ve nakit para gibi farklı özellikte ödüller bulunuyor.

PS4 Tournaments: Challenger Series, 6 Ağustos tarihinde Mortal Kombat 11 turnuvası ile başlayacak. Senenin ilerleyen dönemlerinde ise diğer oyunlar turnuva kapsamına dahil olacak. Farklı seviyelerden dileyen her oyuncu kendi tarihine uyan günler için şimdiden PlayStation 4 üzerinden Etkinlikler sekmesinden turnuvaya kayıt olabilir.

Turnuva ile ilgili resmi duyuru videosunu linkten izleyebilirsiniz: https://youtu.be/pwhAu10z3Qk

Turnuvaya Türkiye‘den katılım yapılabilmektedir. Bazı oyunları çevrimiçi oynamak için PlayStation Plus üyeliği gerekebilmektedir. Tüm katlım koşulları ve kuralları için lütfen inceleyin: https://esl.gg/MK11Series-Ruleset 



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.