-->
Gamescom 2019’da Yepyeni Üç AOC Oyun Monitörünün Avrupa Prömiyeri Yapılacak

Bu yıl 20-24 Ağustos tarihleri arasında Köln’de düzenlenecek gamescom fuarında, oyun monitörü piyasasının liderlerinden AOC, aralarında yeni G2 Serisi oyun monitörlerinin de bulunduğu kapsamlı ürün gamını sunacak. AOC ve Philips Monitörlerinin 102 m²’lik ortak standı A-080, Almanya’daki Köln Fuar Merkezi’nde 10.1 numaralı salonda yer alacak. Düzey yükseliyor Bu yılki gamescom’da AOC’nin sunduğu pek çok diğer […]

19.08.2019 | ulasufuk

Bu yıl 20-24 Ağustos tarihleri arasında Köln’de düzenlenecek gamescom fuarında, oyun monitörü piyasasının liderlerinden AOC, aralarında yeni G2 Serisi oyun monitörlerinin de bulunduğu kapsamlı ürün gamını sunacak. AOC ve Philips Monitörlerinin 102 m²’lik ortak standı A-080, Almanya’daki Köln Fuar Merkezi’nde 10.1 numaralı salonda yer alacak.

Düzey yükseliyor
Bu yılki gamescom’da AOC’nin sunduğu pek çok diğer birinci sınıf modelin arasında, bu gösterinin yıldızları G2 Serisi’ndeki yepyeni üç AOC oyun monitörü. Avrupa’da yapılacak bu ilk tanıtımda, bütün ziyaretçiler yeni modelleri ilk elden görüp deneyimleyebilecekler. 24G2U (24”) ve 27G2U (27”) modelleri 144 Hz yenileme oranına, 1 ms MPRT’ye (Moving Picture Response Time – Hareketli Görüntü Tepki Süresi), AMD FreeSync’e ve FHD’ye (1920×1080 piksel), CQ27G2 (27”) ise QHD (2560×1440 piksel) çözünürlüğe sahip. Böylece her üç model de pürüzsüz bir oyun deneyimini beraberinde getiriyor.


AOC’nin yepyeni G2 Serisi’nden 27 inçlik, 144 Hz oyun monitörü G27G2U


Bu ürün grubu, akıllarda hiç bir “keşke” bırakmıyor
Bu yılki standda, AOC, oynayacağınız oyun ne olursa olsun, size uygun bir monitörün olduğunu gösterecek. Ziyaretçiler, AOC’nin kavisli 27 inçlik QHD alanının en iyisi AGON AG273QCG gibi tüm modelleri deneyebilecekler. 27 inçlik VA paneli AGON AG273QCX, 27 inçlik FreeSync QHD AGON AG271QX ya da 27 inçlik FreeSync 2 AGON AG272FCX6 gibi aksiyon, yarış ya da nişancı oyunlarını optimize eden ekranlar, 144 ve 165 Hz aralığında değişen frekanslarda tutukluk olmayan bir oyun deneyimini garantiliyor. Yüksek oranda rekabetçi herhangi bir oyun türünde, süper hızlı 240 Hz AGON AG251FZ, iddialı bir oyuncunun elindeki en iyi koz. Adaptif Sync desteği ve 1 ms’lik tepki süresi, bozulmaları ortadan kaldırarak sizi rakiplerinizin önüne geçiriyor. Sanal dünyalara dalmak isteyenler için, 35 inçlik, ultra geniş, kavisli dev AGON AG352UCG6, sahip olduğu G-Sync ve WQHD ile, özellikle hassas görüntü kalitesi ile her oyuncuyu oyun ortamına çekecek. G2 Espor takımı taraftarları da G2 Espor markalı, 24.5 inçlik 144 Hz G2590PX/G2 monitörünü deneme fırsatını bulacaklar. 

Konsol oyuncuları için ise, AOC’nin ortağı Philips monitörleri, sıradışı akıcılıktaki konsol oyunu deneyimi, zarif tasarımları ve sunduğu popüler oyunlar ile ziyaretçilerin kalplerini fethetmeye hazırlar.

Buluşmalar ile sahne eğlencesi
AOC ve Philips, 10.1 numaralı salondaki A-080 standında ürünlerini sunacaklar. Bu standda, G2 Espor takımı için de ayrı bir alan olacak. Burada, taraftarlar hem Lothar ve Orb hem de Rainbow Six Siege takımı ile tanışma ve görüşme şansına sahip olacaklar. Ayrıca, AOC Hertha BSC espor oyuncularını ve Alman influencer çevresinden bazı sürpriz konukları da davet etti. Çekecekleri selfiler ve imza seansları ile, taraftarlar yalnızca kahramanlar ile etkileşme fırsatını bulmakla kalmayacak, aynı zamanda da sahnede oynayacakları eğlenceli oyunlar ile onları zorlayacaklar da.  



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!