-->
Beklenen Büyük Güncelleme Hounds’a Geldi

Hounds’un büyük güncellemesi ile tüm bölüm sonu ödülleri değişti Türkiye’nin sevilen online aksiyon oyunu Hounds, oyuncular tarafından dört gözle beklenen büyük bir güncellemeye kavuştu. Bölüm sonu ödülleri çok daha iyi bir seviyeye çıkartılırken, yepyeni bir Hounds deneyimi yaşatacak Aurora ve Magatron silah ve zırhları ile Usta kostümü eklendi. Yepyeni bir özel operasyon, her gün bedava […]

08.08.2019 | ulasufuk

Hounds’un büyük güncellemesi ile tüm bölüm sonu ödülleri değişti

Türkiye’nin sevilen online aksiyon oyunu Hounds, oyuncular tarafından dört gözle beklenen büyük bir güncellemeye kavuştu. Bölüm sonu ödülleri çok daha iyi bir seviyeye çıkartılırken, yepyeni bir Hounds deneyimi yaşatacak Aurora ve Magatron silah ve zırhları ile Usta kostümü eklendi. Yepyeni bir özel operasyon, her gün bedava fırsat sunan kutular ve daha pek çok değişiklik bu güncellemeyle oyunseverlerle buluşuyor.

Netmarble Türkiye, ücretsiz Türkçe aksiyon oyunu oynamak isteyenlerin ilk tercihi olan Hounds için oyuncuların merakla beklediği büyük bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme ile tüm bölüm sonu ödülleri değişti, yeni silah ve zırh serisi Aurora ve Megatron ile yeni Usta kostümü eklendi ve Cehennem Operasyonu: Açgözlü Dev açıldı. Bunların yanı sıra Hounds’a heyecan katacak pek çok yenilik geldi.

Bölüm sonunda süper ödüller var

Hounds’da uzun süredir aynı olan bölüm sonu ödülleri değişti ve artık eskiye göre çok daha iyi ödüller var. Oyuncuların istediği bölümü oynayarak istediği ödülleri alabileceği yeni sistemde, Nanotüp Kutularından Kostümlere, Yeteneklerden Silah ve Zırh Kutularına birçok ödül oyuncuları bekliyor. Özel Operasyonlara ise Operasyon Kutuları eklendi ve Kingdom Silahını düşürme olasılığı hâlâ devam ediyor.

Bölüm sonu ödülleri 5 farklı seviyeden oluşuyor. Efsanevi, Destansı, Eşsiz, Ender ve Sıradan adındaki bu ödül seviyelerinin çıkma şansları azdan çoğa doğru gidiyor. Ayrıca Özel Operasyonlardan şansa bağlı olarak Operasyon Kutusu, Özel Operasyon Kutusu, Premium Operasyon Kutusu, Ultimate Operasyon Kutusu ve Kingdom Silah Üretim Tarifi düşüyor.

Aurora, Megatron ve Usta ile yeni bir deneyim

Hounds’un her güncellemesinde olduğu gibi bu güncellemede de Aurora ve Megatron adlı çok özel silah ve zırhlar yer alıyor. Mağazada bulunan Şans Kutuları, Paketleri ve Ultimate Paketlerden elde edilebilecek silah ve zırhların detaylı istatistikleri Arkon’dan kontrol edilebilir.

Ayrıca 4 farklı renkteki Usta kostümü de oyuna yeni bir keyif katıyor. İçerisinde Premium Süresiz Kostüm ve Güçlendirme Künyesi bulunan Premium Kostüm Kutusu 3 bin 500 kredi ile Mağazadan alınabiliyor. Ayrıca “Cehennem Operasyonu: Açgözlü Dev” adlı yeni özel operasyon da oyuna ekleniyor.

Mağazada her gün bedava Fırsat Kutusu var

Mağazadan her gün bir defalığına bedava alınabilecek “Günlük Fırsat Kutusu” oyuncuları bekliyor. Bu kutu içerisinden şansa bağlı olarak 10 adet H-Jeton, Standart veya COOP Hasar Önleyici, Rastgele Seçenek Değiştirme Eşyası, Operasyon Kutusu, 5T Standart veya COOP Rastgele Silah Kutusu, 4T Standart veya COOP Rastgele Zırh Kutusu, Nadir COOP Yetenek Kutusu, COOP Shiba veya Kara Kedi İlk Yardım Dostu (30 Günlük) ve En Yüksek Büyük 180 AP Torbası’ndan (30 Günlük) birisi çıkıyor.

Hounds güncellemesinde yenilikler bitmiyor:

  • 3000 Kredi ile COOP’ta yardımcı olan İlk Yardım Dostları Kara Kedi ve Shiba kalıcı olarak alınabiliyor.
  • Rastgele seçenek değiştirme maliyeti 30 bin Altından yüzde 25 indirimle 22 bin 500 Altına çekildi.
  • Genel Tüccar Smith’e giderek, Peri Tozları bölümünden 500 bin Altın karşılığında Peri Kanadı yapmak için gereken tozları alınabiliyor.
  • 100 H-Jeton ile üretilen Neo Fulleren Konsantresi, 30 H-Jeton’a çekildi.
  • 50 H-Jeton ile üretilen Fulleren Konsantresi, 20 H-Jeton’a çekildi.
  • 5 H-Jeton ile üretilen Geliştirme Hasar Önleyiciler (COOP ve Standart) ve Rastgele Seçenek Değiştirme Eşyası, 10 H-Jeton’a yükseltildi.
  • 50 L-Jeton ile üretilen Modifikasyon ve Şarjör Genişletme Kutuları ise 10 L-Jeton’a düşürüldü.
  • Yaz teması ve ona uygun müziği ile oyunculara özel oda sahile taşındı.
  • Aylık Etkinlik Dondurma konsepti ile güncellendi.
  • Etkinliklerde verilen 5T Silah ve 4T Zırh rastgele kutularının içerikleri yenilendi.
  • Aylık görevler güncellendi.

Sürekli güncellenen içerikler, sürükleyici hikaye ve görevler, her gün ödüllü etkinlikler ve klanlar arası nefes kese rekabet ile birbirinden farklı Co-op ve PVP modlarına sahip Hounds oyununu indirmek ve en güncel haberlere ulaşmak için https://www.houndsonline.com/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.