-->

BANDAI NAMCO Entertainment bugün, yaratıcı ve yaratıcı bir ekosistem olan tori ™ ‘yi ortaya koyuyor. Bu, 6 ila 12 yaş arası çocukları olan ailelerin bireysel yaratıcılığı, işbirliğini ve eleştirel düşünmeyi teşvik ederken etkileşimli oyun keyfini çıkarmasını sağlıyor.

Çığır açan Mirror Play ™ ‘den yararlanarak, ISKN tarafından desteklenen ve en yeni kesim teknolojileriyle güçlendirilmiş etkileşimli çözümün mükemmel birleşimi olan tori ™, çocukların oyuncaklarını ve kreasyonlarını sihirli bir şekilde canlandırıyor ve her hareketini anında desteklenen uygulamalara yansıtıyor. Çocuklar, tori ™ Wand, tori ™ Mancınık ve tori ™ Yönetim Kurulu üzerindeki tori ™ Uzay Aracı’nı kullanarak, çocuklar eğlence ve yaratıcılıkla dolu bir dünya açmak için hayal gücü ve gerçeklik arasındaki engelleri kırabilirler.

“Artırılmış etkileşim teknolojimizi her zaman, yaratıcılığı ve duyguyu teşvik etmek için kullanıcı dostu bir araç olarak hayal ettik. BANDAI NAMCO Entertainment ile işbirliği yapmak, herkese eğlenceli, sihir ve hayal gücü getirme fırsatıydı ”diye belirtti Timothée Jobert, ISKN kurucu ortağı ve CXO

Tori ™ Explorer paketi sayesinde çocuklar, yaratıcı kitleri sayesinde hem dijital elemanları hem de oyuncaklarını gerçek için hazırlayarak ve özelleştirerek kişiliğini ifade edebilir ve kendi dünyalarında bulabilirler. Bu yaratıcı yolculuk, çocukların öğrenme ve gelişiminde uzman kişilerle hayal edildiği gibi ekran içi ve ekran dışı etkinlikler arasında dengeli bir deneyim sağlar.

“Problem çözmenin, yaratıcılığın ve yoğunlaşmanın kalbi olduğu etkinlikleri geliştiren yaratıcı, eğlenceli ve aktif yöntemlere inanıyoruz. Bu bakımdan, tori ™ çocukların ekran üstünde ve ekran dışı zaman arasında mükemmel bir denge kurarak yaratıcı ve etkileşimli deneyimlerle eğlenmelerini ve kişiliğini ifade etmelerini sağlar. ”Yorumunu yaptı.

Tori ™ Explorer Paketi 2 Ekim 2019’da piyasaya sürülecek ve iOS ve Android akıllı telefonlar ve tabletlerle uyumlu olacak. Uygulama Mağazasında ve Google Play ™ Mağazasında piyasaya sürülen beş uygulama ile başlayan tori ekosistemi, zaman içerisinde yeni uygulamalar ve oyuncaklar ile zenginleştirilecektir.

Yaratıcılığınızı serbest bırakın ve tori ile oyununuzu güçlendirin
25.07.2019


Yeni Videolar


TEKKEN 8 Eddy Gordo Oynanışı ve Tanıtım Fragmanı
Lords of the Fallen’dan Fragman
Armored Core Vi Fires Of Rubicon Genel Bakış Videosu
Stalker 2’den Muhteşem Oynanış Videosu
Path of Exile 2 – 13 Dakikalık Oynanış Videosu
Assassin’s Creed Jade Oynanış Videosu Yayınlandı
Diablo 4 – Season of Blood’dan fragman.
Assassin’s Creed Mirage’dan yeni fragman yayınlandı.