-->
Wolfenstein: Youngblood ve Wolfenstein: Cyberpilot Çıktı

“Blazkowicz.” Uygun adım yürüyen aptal ve faşist Nazilerin tir tir titremelerine sebep olan isim. Ancak bu sefer aile geleneğini BJ’in ikiz kızları Jess ile Soph devam ettirip Paris’te devriye gezen Nazi pisliklerine yanlarında temiz çamaşır taşımaları için bir sebep veriyor. Arkane Studios Lyon ile iş birliği yapan MachineGames bugün efsanevi Wolfenstein serisinin ilk co-op oyunu […]

29.07.2019 | ulasufuk

“Blazkowicz.” Uygun adım yürüyen aptal ve faşist Nazilerin tir tir titremelerine sebep olan isim. Ancak bu sefer aile geleneğini BJ’in ikiz kızları Jess ile Soph devam ettirip Paris’te devriye gezen Nazi pisliklerine yanlarında temiz çamaşır taşımaları için bir sebep veriyor.

Arkane Studios Lyon ile iş birliği yapan MachineGames bugün efsanevi Wolfenstein serisinin ilk co-op oyunu Wolfenstein: Youngblood’ı PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkardı. Önceki oyunlara kıyasla daha fazla oyuncu seçimi, silah, geliştirme ve yetenek barındıran Wolfenstein: Youngblood, bugüne kadarki en büyük ve en dinamik Wolfenstein oyunlarından biri.

Çıkış fragmanını şuradan izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=xjZJM0lOoMc

Wolfenstein: Youngblood, MachineGames’in vahşi, hızlı ve aksiyon dolu FPS oynanışıyla Arkane Studios Lyon’un emsalsiz mekân tasarımlarını birleştirerek Nazi işgalindeki Paris’e hayat veriyor. Üstelik Paris çok çeşitli, açık uçlu keşif ve çatışma seçenekleriyle dolu. Jess ve Soph Blazkowicz kayıp babalarını arayıp Nazi rejimini devirmeye çalışırken Paris balkonlarında sinsice gezin ya da amansızca çatışmaya girin.

Wolfenstein: Cyberpilot Bugün Çıktı

Oyuncuları Nazi savaş makinelerinin kokpitine oturtan VR tecrübesi Wolfenstein: Cyberpilot da bugün çıktı. Arkane Studios Lyon tarafından geliştirilen bir MachineGames yapımı olan Wolfenstein: Cyberpilot, oyunculara bir zamanlar güzelliği dillere destan olan Paris’i darmaduman eden faşistleri ezmek, yakmak ve taramak için drone’ların, Panzerhund’ların ve daha fazlasının kontrolünü ele geçiren bir hacker olma fırsatı sunuyor.

Wolfenstein: Youngblood ya da Wolfenstein: Cyberpilot hakkında daha fazla bilgi için lütfen oyunun resmî sitesini ziyaret edin. Ayrıca oyuncular sık sorulan soruların cevaplarına buradan ulaşabilirler.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!