-->
The Outer Worlds, Nintendo Switch’e Geliyor!

Private Division  ve Obsidian Entertainment, The Outer Worlds’ün diğer platformların ardından Nintendo Switch’te de piyasaya sürüleceğini açıkladı. Private Division’ın YouTube kanalındaki duyuru videosunu izleyerek Obsidian Entertainment’ın Kıdemli Yapımcısı Matthew Singh’ın, The Outer Worlds’ü Virtous ortaklığı ile Nintendo Switch platformuna taşınmasının hikayesini öğrenebilirsiniz. The Outer Worlds, Obsidian Entertainment ve Private Division tarafından sunulacak olan yeni bir […]

31.07.2019 | ulasufuk

Private Division  ve Obsidian Entertainment, The Outer Worlds’ün diğer platformların ardından Nintendo Switch’te de piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Private Division’ın YouTube kanalındaki duyuru videosunu izleyerek Obsidian Entertainment’ın Kıdemli Yapımcısı Matthew Singh’ın, The Outer Worlds’ü Virtous ortaklığı ile Nintendo Switch platformuna taşınmasının hikayesini öğrenebilirsiniz.

The Outer Worlds, Obsidian Entertainment ve Private Division tarafından sunulacak olan yeni bir tek kişilik birinci şahıs bilim kurgu RPG oyunudur. Galaksinin en uzak ucuna yolculuk eden bir kolonist gemisinde kaybolmuşken, kendinizi Halcyon kolonisini yok etme tehdidinde bulunan derin bir komploun ortasında bulmak için onlarca yıl sonra uyanmış bulacaksınız. Uzayın en uzak yerlerini keşfedip birbirleri arasında güç savaşları olan farklı gruplarla karşılaştıkça olmaya karar verdiğiniz karakter bu oyuncu odaklı hikayenin nasıl devam ettiğini belirleyecek. Koloninin kurumsal denkleminde, siz plansız değişkensiniz.

The Outer Worlds , 25 Ekim 2019’da Xbox One, PlayStation 4 ve PC (Microsoft Windows Mağazası ve Epic Games mağazası aracılığıyla) için piyasaya sürülecek. Bu platformlarda yayımlanmasının ardından The Outer Worlds, Nintendo Switch’e gelecek; net çıkış tarihi daha sonra açıklanacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!