-->
Star Trek MMORPG ile Age of Discover Destanı Sona Eriyor ve Yeni Macera 10 Eylül’de Başlıyor

Star Trek Online: Awakening Kaptanları Misafir Yıldız Anthony Rapp İle Birlikte 25. Yüzyıla Geri Götürüyor Bugün, çevrimiçi oyunların önde gelen yayıncılarından Perfect World Europe B.V. ile Cryptic Stüdyoları, Star Trek Online: Awakening güncellemesinin 10 Eylül’de PC ve daha ileri bir tarihte de PlayStation®4 ve Xbox One için yayınlanacağını duyurur. Birden fazla bölümden oluşan Age of […]

31.07.2019 | ulasufuk

Star Trek Online: Awakening Kaptanları Misafir Yıldız Anthony Rapp İle Birlikte 25. Yüzyıla Geri Götürüyor

Bugün, çevrimiçi oyunların önde gelen yayıncılarından Perfect World Europe B.V. ile Cryptic Stüdyoları, Star Trek Online: Awakening güncellemesinin 10 Eylül’de PC ve daha ileri bir tarihte de PlayStation®4 ve Xbox One için yayınlanacağını duyurur. Birden fazla bölümden oluşan Age of Discovery destanından sonra oynaması ücretsiz MMORPG Star Trek, 25. yüzyıldaki kendi zamanına geri dönecek. Bu sonbahar Awakening ile oyuncular 2410 yılına ışınlanacaklar ve Anthony Rapp tarafından seslendirilen Yardımcı Komutan Paul Stamets’in hologramının da yardımlarıyla, J’Ula ve Klingonlar tarafından çalınan Mycelial teknolojisini geri almaya çalışacakları bir göreve çıkacaklar. Awakening ile Kaptanlar ayrıca yeni bir Task Force Operation’da, heyecan verici devriye görevlerine katılarak zaman yarıklarını onarabilecek ve ödül olarak S6 Elachi Gemisi alabilecekleri özel bir Mycelial Etkinliğinde yer alabilecekler.

Star Trek Online: Awakening duyuru fragmanı burada bulunabilir:
https://www.youtube.com/watch?v=QujE0VosCY0

Awakening için indirilebilir basın dosyaları burada bulunabilir: https://perfectworld.box.com/v/STOAwakeningPC

Oyunun İdari Yapımcısı Andre Emerson, “Geçen sonbahar Star Trek Online için tarihi bir andı. Devasa Star Trek: Discovery evrenini keşfettik ve ilk kez yayında olan bir Star Trek dizisi ile bağlantılı olarak içerik geliştirdik.” dedi ve ekledi: “Dizinin uyumu sayesinde zamanla ilave güncellemeler yayınlayabildik. Böylece oyunculara, daha heyecanlı yeni görevler, keşfedilmemiş onlarca yıldız gemisi ve Discovery kadrosundan oyuncuların da yer aldığı onlarca saatlik hikâye içeriği sunabildik. Kaptanların 25. yüzyıla dönme vakti artık geldi ve bu yeni içeriği tecrübe edecekleri günü sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Age of Discovery sırasında oyuncular, J’Ula ve Klingon güçlerinin, onları 2410 yılına geri getiren bir Mycelial teknolojisini çaldığına tanık oldular. Kaptanlar şimdi de bu acımasız Klingon liderini takip etmek için 25. yüzyıla geri dönmeli ve onun kendi tehlikeli çıkarları için tüm Mycelial Ağını bozmasını engellemelidirler. Ne yazık ki J’Ula’nın tüm evren için teşkil ettiği kaçınılmaz tehdit sonucu kendi gezeni için endişe duyan ve onu korumak için her şeyi yapmaya hazır olan Elachi de ortaya çıktı. Kaptanlar J’Ula’yı bulmak ve uzayın dokusunda neden olduğu yarıkları onarmak için astro-mantar uzmanı olan efsanevi Yardımcı Komutan Paul Stamets’ın (Anthony Rapp tarafından seslendirilecek) hologram şeklinden yardım almalıdırlar.

Bu olaylar, sonbaharda yayınlanacak Awakening ile oyunculara sunulacak. Güncelleme ile ayrıca Kaptanları, Stamets ve diğer Star Trek Online şöhretleriyle birlikte Mycelial Ağında Klingonların neden olduğu hasarı onarmaları için bir göreve gönderecek yeni devriyeler serisi de eklenecek. Güncellemeyle, oyunun devriyelerine daha iyi erişim sağlamak ve yeni ödüller vermek için yenilenmiş bir Patrols System gelecek. Son olarak oyuncular, yeni bir 5-Oyunculu Task Force Operation ve özel bir Mycelial Etkinliğine katılabilecekler. Oyuncular yeni bölümü, devriyeleri ve Task Force Operation’ı tamamlayarak yeni bir S6 Elachi Gemisi kazanabilecekler. Daha fazla bilgi 10 Eylül’de, Awakening PC için çıktığında yayınlanacak.

Oyuncular, bu sonbahar yayınlanacak Star Trek Online: Awakening için beklerken Age of Discovery’nin üç bölümünü de PC, Xbox One ve PlayStation®4’de ücretsiz olarak oynayarak açığı kapatabilirler. Oyuncular, Discovery zaman çizgisinden bir Federasyon Kaptanı yaratabilir ve Mary Wiseman tarafından seslendirilen Asteğmen Sylvia Tilly ve Alternatif Evrenden Kaptan Killy ile Jason Isaacs tarafından seslendirilen Kaptan Gabriel Lorca ve Rekha Sharma tarafından seslendirilen Komutan Ellen Landry gibi dizinin orijinal karakterlerinin yer aldığı altı bölümü oynayabilirler. Age of Discovery ile ayrıca, popüler Task Force Operations ve Personal Endeavors Sistemi gibi yeni oyun içerikleri de eklendi. Son olarak oyundaki görev günlüğü yenilenerek ve Seviye 6 Yıldız Gemileri üzerindeki seviye sınırlamaları kaldırılarak yeni oyuncular için tekrar düzenlendi.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz