-->
QuakeCon 2019 Duyuruları

DOOM Eternal Bu seneki QuakeCon: DOOM Yılı sunumunda sahneye çıkan id Software Baş Yapımcısı Marty Stratton ve Kreatif Direktör Hugo Martin, DOOM Eternal’ın yeni PvP deneyimi BATTLEMODE hakkında yeni bilgiler paylaştı. id Software tarafından DOOM Eternal’ın tek kişilik senaryo moduyla beraber sıfırdan tasarlanan BATTLEMODE yepyeni bir çoklu oyuncu modu. Bu modda oyuncuların kontrol ettiği iblislerden […]

27.07.2019 | ulasufuk

DOOM Eternal

Bu seneki QuakeCon: DOOM Yılı sunumunda sahneye çıkan id Software Baş Yapımcısı Marty Stratton ve Kreatif Direktör Hugo Martin, DOOM Eternal’ın yeni PvP deneyimi BATTLEMODE hakkında yeni bilgiler paylaştı. id Software tarafından DOOM Eternal’ın tek kişilik senaryo moduyla beraber sıfırdan tasarlanan BATTLEMODE yepyeni bir çoklu oyuncu modu. Bu modda oyuncuların kontrol ettiği iblislerden oluşan iki kişilik bir takım, kıvrak zekâlarını ve iblis destekçilerini kullanarak rakiplerini indirmeye çalışıyor. Rakipleriyse tam teşekküllü bir DOOM Slayer’ı kontrol eden bir başka oyuncu.

BATTLEMODE’un arenaları, oynanabilen çeşitli iblisler ve onların yetenekleri hakkında yeni ayrıntılar duyuruldu. Daha fazla bilgi için slayersclub.com sitesini ziyaret edebilir ve DOOM Eternal için bugün ön sipariş verip BATTLEMODE’da kullanabileceğiniz DOOT Revenant Skin dahil bonus içerikler barındıran Rip and Tear paketine kavuşabilirsiniz.

Klasik DOOM Oyunları

DOOM’un 25. yaşı şerefine BFG kadar büyük bir kutlama yapıyoruz. QuakeCon’da DOOM (1993), DOOM II ve DOOM 3’ün yepyeni platformlarda çıktığı duyuruldu. 26 Temmuz 2019 akşamından itibaren oyuncular DOOM (1993) ve DOOM II’yi PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve iOS ile Android cihazlarda indirebilirler. DOOM 3 ise Nintendo Switch, Xbox One ve PlayStation 4 için çıktı.

Wolfenstein: Youngblood Çıkış Fragmanı

BJ’in gözü pek ikiz kızları Jess ve Soph; Wolfenstein: Youngblood’ın PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nitendo Switch için çıkmasıyla birlikte resmen Nazi avına başladı. Çıkış fragmanını kaçırdıysanız buradan izleyebilirsiniz!

RAGE 2 Fragmanı

Deliliğin devamı için RAGE 2’nin en yeni fragmanını izlemeyi unutmayın. Fragmanda son yamayla gelen New Game+, Ultra Nightmare zorluk seçeneği ve BJ Blazkowicz ses paketi gibi yenilikler ve dahası var!

QUAKECON 2020 TARİHLERİ DUYURULDU

Ayrıca gelecek yılın QuakeCon tarihlerini açıklamaktan heyecan duyuyoruz. Quakecon 2020, 6-9 Ağustos tarihlerinde yapılacak ve bir kez daha Grapevine, Texas’daki Gaylord Texan Resort and Convention Center’da yapılacak.

HATIRLATMA – QUAKECON’DANESPOR TURNUVALARI

Hafta sonu boyunca QuakeCon’dan CANLI yayınlanacak iki harika espor turnuvasını izlemeyi unutmayın:

  • The Elder Scrolls Legends Masters Series: Turnuva cuma günü 18:00’de başlarken finaller aynı gece 02:00’de başlayacak. Şu adresten izleyebilirsiniz: https://www.twitch.tv/teslegends
  • The Quake Pro League: Maçlar Perşembe 18:00’de başlarken finaller pazar günü 23:00’te başlayacak. Şu adresten izleyebilirsiniz: https://www.twitch.tv/quake.

HATIRLATMA – QuakeCon indirimleri başladı, kaçırmayın

30 Temmuz’a kadar farklı platformlarda ve mağazalarda, seçilmiş Bethesda oyunları için PC’de %80’e konsollarda ise %50’ye varan indirimler yaptık. Tam oyunlara ek olarak The Elder Scrolls: Online hayranları QuakeCon indirimleri dahilinde Crown para birimi için büyük indirimlerden faydalanabilir ve ESO Crown Store’da kozmetik ürünler, geliştirmeler, binekler ve çok daha fazlasında bunları harcayabilirler! Kampanyalar yalnızca katılan mağazalarda olup stoklarla sınırlıdır. QuakeCon indirimi süresi, oyunları ve indirim miktarları değişkenlik gösterebilir ve değiştirilebilir.

QuakeCon 2019 ile ilgili görseller ve videolara aşağıdaki linkten erişebilirsiniz:

http://Press.bethsoft.com


Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!