-->
CD Media Türkiye, Bethesda İle Anlaştı

Wolfenstein, The Elder Scrolls, Doom gibi oyun serilerine imza atan Bethesda Softworks, Türkiye distribütörlüğünü değiştirdi. Yakın zamanda yapılan anlaşma ile Bethesda oyunlarının Türkiye dağıtımı CD Media’ya geçti. CD Media Türkiye’nin dağıtımını üstleneceği ilk oyun, 26 Temmuz 2019’da çıkış yapacak Wolfenstein Young Blood Deluxe Edition olacak. MachineGames’in Arkane Studios Lyon ortaklığıyla yaptığı oyun, Playstation 4, Xbox […]

25.07.2019 | ulasufuk

Wolfenstein, The Elder Scrolls, Doom gibi oyun serilerine imza atan Bethesda Softworks, Türkiye distribütörlüğünü değiştirdi. Yakın zamanda yapılan anlaşma ile Bethesda oyunlarının Türkiye dağıtımı CD Media’ya geçti.

CD Media Türkiye’nin dağıtımını üstleneceği ilk oyun, 26 Temmuz 2019’da çıkış yapacak Wolfenstein Young Blood Deluxe Edition olacak. MachineGames’in Arkane Studios Lyon ortaklığıyla yaptığı oyun, Playstation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch platformlarında kutulu olarak satışa sunulacak

Wolfenstein Young Blood Deluxe Edition oyununda BJ Blazkowicz’in ikiz kızlarından biri olarak oynayın ve kayıp babalarını 1980’lerin Paris’inde bulmak için bir ölüm kalım macerasına çıkın. Nazileri ışıklar kentinden kovma mücadelesinde yeni silahlar, aletler ve güç zırhlarından oluşan bir cephanelik kullanın.

Paris 1980. İkinci Amerikan Devrimi’nin kahramanı BJ Blazkowicz kayıp. Wolfenstein II: The New Colossus’un olaylarından on dokuz yıl sonra BJ, Nazi işgali altındaki Paris’e yaptığı bir görevden sonra ortadan kayboldu. Şimdi, yıllarca savaş sebebiyle yüreği katılaşmış babalarının eğitim ve rehberliğinden sonra, BJ’in ikiz kızları Jess ve Soph da harekete geçmeye zorlanıyor. Yeni bir özgürlük savaşçısı takımıyla bir araya gelin ve 1980lerin Paris’inde sarsıcı manzaralara ve seslere karşı meydan okuyun.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!