-->
AOC ve MMD, Gamescom 2019’da Yeni Oyun Monitörlerini Sunuyor

Ekran uzmanları AOC ve Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, bu yılki gamescom fuarında, geniş bir yelpazede yer alan oyun monitörlerini sunacak.  AOC, hem stantta hem de düzenlenecek basın toplantılarında sunacağı yenilikler ile, oyun monitörleri piyasasında oynadığı öncü rolü vurgulayacak. Bunlar arasında hem AOC’nin yepyeni ana akım oyun modelleri hem de beklentileri yüksek oyunculara yönelik tasarlanmış, […]

31.07.2019 | ulasufuk

Ekran uzmanları AOC ve Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, bu yılki gamescom fuarında, geniş bir yelpazede yer alan oyun monitörlerini sunacak. 

AOC, hem stantta hem de düzenlenecek basın toplantılarında sunacağı yenilikler ile, oyun monitörleri piyasasında oynadığı öncü rolü vurgulayacak. Bunlar arasında hem AOC’nin yepyeni ana akım oyun modelleri hem de beklentileri yüksek oyunculara yönelik tasarlanmış, büyük beğeni toplayan AGON ürün grubundaki en son teknolojiye sahip, üst sınıf ekranlar da olacak.

gamescom 2019’da sergilenen en son Philips monitörleri, Konsol oyunları deneyimini bir sonraki düzeye taşıyacak bir dizi formata ve özelliğe sahip. 

Philips monitörleri, her konsol oyuncusuna uygun çözümler sunuyor.  Siz de 27 inç, 32 inç ve 55 inç ölçülerindeki ekranlarda sunulan, üst düzey görüntü, üst düzey ses ve hızlı tepki süresinin ödüllü birleşimini keşfedin.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!