-->
SADES’ten Fiyat Performans Şahanesi Revolver!

Dünyaca ünlü oyun aksesuarları üreticisi SADES’in yeni oyuncağı Revolver, fiyat ve performansın güçlü bir kombinasyonu olarak öne çıkan etkileyici bir mouse. Teknik ve tasarım özellikleriyle fark yaratan ürün, son teknoloji donanımıyla oyuncuların tüm yeteneklerini kolaylıkla sergileyebilmesi adına tasarlanmış. Modern, estetik ve dayanıklı SADES oyuncu aksesuarları, hızla değişen teknoloji dünyasının tüm güncel avantajlarını bünyesinde barındırıyor. Revolver […]

28.06.2019 | ulasufuk

Dünyaca ünlü oyun aksesuarları üreticisi SADES’in yeni oyuncağı Revolver, fiyat ve performansın güçlü bir kombinasyonu olarak öne çıkan etkileyici bir mouse. Teknik ve tasarım özellikleriyle fark yaratan ürün, son teknoloji donanımıyla oyuncuların tüm yeteneklerini kolaylıkla sergileyebilmesi adına tasarlanmış.

Modern, estetik ve dayanıklı SADES oyuncu aksesuarları, hızla değişen teknoloji dünyasının tüm güncel avantajlarını bünyesinde barındırıyor. Revolver mouse, güçlü SADES ailesinin uygun fiyatı ve yüksek performansıyla öne çıkan etkili bir üyesi. Kişiye özel tasarım özelleştirme, hassas kontrol, çift elle kullanılabilirlik ve çok işlevli programlanabilir butonlar gibi özellikleriyle göz alan Revolver, kullanıcılarını oyunun kahramanı olmaya davet ediyor.

Çift elle kontrol sadece sende

2 setten oluşan çift taraflı buton yapısıyla öne çıkan Revolver, hem sağ hem de sol elini kullanabilen kullanıcılara özel olarak tasarlanmış. Özel üretilmiş Omron anahtarları ise Revolver’ın eşsiz tuş basma hassasiyetinin kaynağı. Bu etkili özellik sayesinde hassas adımların kahramanlık getirdiği oyunlarda başarısız olmak imkânsız gibi. Çift elle kullanılabilirliğe eklenen hassas kontrol özelliği de yüksek performansın en büyük etkenleri arasında. PMW 3325 optik sensör ile hızlı olmak ve doğru hamlelerde bulunmak artık çok kolay.

Şık tasarım ile tamamlanan resim

Revolver’ın bütünsel olarak sunduğu eşsiz deneyimi anlamak için tasarım özelliklerinden de bahsetmek şart. Mavi ve siyah renklerin ağırlıkta olduğu mouse tasarımının RGB ışıklandırması göz alıcı. 11 RGB aydınlatma moduyla öne çıkan Revolver ile istediğiniz rengi ayarlayıp oyun dünyasına hızlıca dalabilirsiniz.

Tasarıma kendi ruhunu kat

SADES Revolver modelinin tüm butonları programlanabiliyor. 6 farklı DPI ayarı ile istenen en doğru DPI değerini hızlıca seçmek mümkün. Türkçe dil seçeneğine sahip SADES Revolver yazılımı ise internet sitesinden kolaylıkla indirilebilir. Bu yazılım ile oyun profilleri arasında tek tuş ile geçiş sağlanabiliyor.

Hızlı, çok daha hızlı!

Revolver’ın sağ ve sol kısımlarında 2’şer tane olmak üzere toplamda 8 adet butonu var. Bunun yanı sıra 9 makro butonla hızınızı göklere çıkarabilirsiniz. Her yere istediğiniz işlevi atayabileceğiniz bu butonlarla hızın birincilik getirdiği oyunlarda “Artık ben de varım!” demeye hazır olun.

Daha daha neler var?

Revolver’ın gücünü pekiştiren bazı önemli teknik özellikleri de belirtmekte fayda var:

• Giriş Fişi: Altın Kaplama USB Fişi

• Dahili Bellek: 32k dahili bellek

• Maksimum Hızlanma: 20 G

• Maksimum Hız: 100 in / s

• Rapor Hızı: 125/250/500/1000 Hz (Varsayılan Değer: 500 Hz)



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.