-->
Oyun Dünyasının İlginç Karakterleri I-TECH’te

Oyun sektörünün popüler karakterlerini aksesuarlarına taşıyan 13 Aksesuar, I-TECH fuarında ürünlerini sergileyecek. 14-15-16 Haziran tarihlerinde Ankara Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan I-TECH Teknoloji Kongre ve Fuarı teknolojiye dair dikkat çekici görüntülere sahne olacak. Türkiye’nin popüler oyun, dizi ve anime karakterlerinden kolyeler ve rozetler üreten 13 Aksesuar, Ankara’nın ilk tekonoloji fuarı olan I-TECH’te teknoloji meraklıları ile buluşuyor. 13 […]

13.06.2019 | ulasufuk

Oyun sektörünün popüler karakterlerini aksesuarlarına taşıyan 13 Aksesuar, I-TECH fuarında ürünlerini sergileyecek.

14-15-16 Haziran tarihlerinde Ankara Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan I-TECH Teknoloji Kongre ve Fuarı teknolojiye dair dikkat çekici görüntülere sahne olacak. Türkiye’nin popüler oyun, dizi ve anime karakterlerinden kolyeler ve rozetler üreten 13 Aksesuar, Ankara’nın ilk tekonoloji fuarı olan I-TECH’te teknoloji meraklıları ile buluşuyor. 13 Aksesuar, I-TECH’te sergileyeceği el işçiliği takı ve aksesuarlarının yanı sıra yine oyun, dizi ve anime dünyasından ürettiği posterleriyle teknoloji meraklılarının dikkatini çekecek.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı ile Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası’nın destekleri, Ankara Üniversitesi Akıllı Sistemler ve Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (ASTAM) işbirliğiyle gerçekleşen I-TECH renkli teknolojik şovlara ev sahipliği yapacak.

Milyonlarca takipçisi bulunan YouTuber Orkun Işıtmak’ın da hayranları ile buluşacağı I-TECH’te e-spor turnuvalarının yanı sıra Ankara’nın en büyük Cosplay Yarışması düzenlenecek.

Yatırımcıları ve uzmanları bir araya getirecek olan I-TECH’e yurt içinden ve yurt dışından binlerce kişinin katılımı bekleniyor.

I-TECH’te teknoloji profesyonelleri deneyimlerini birebir aktarırken, katılımcılar yeni teknolojileri deneyimleme şansı yakalayacak.

I-TECH, HHB Expo tarafından düzenleniyor.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.