-->
Lenovo Legion Y530 ile Nefes Kesen Karne Hediyesi

Teknoloji devi Lenovo’nun oyun bilgisayarı Legion Y530 karne heyecanı saran çocuklarınızı olağanüstü performansıyla ödüllendirecek. İlginç ve şık tasarımı ile Legion Y530 çocuğunuzu yaza girerken yeni nesil teknoloji ile tanıştıracak. İSTANBUL, 12 Haziran 2019 – Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo’nun güçlü performansıyla hayranlık uyandıran oyun bilgisayarı Legion Y530 çocuğunuzu üstün teknoloji ile tanıştıran bir […]

13.06.2019 | ulasufuk

Teknoloji devi Lenovo’nun oyun bilgisayarı Legion Y530 karne heyecanı saran çocuklarınızı olağanüstü performansıyla ödüllendirecek. İlginç ve şık tasarımı ile Legion Y530 çocuğunuzu yaza girerken yeni nesil teknoloji ile tanıştıracak.

İSTANBUL, 12 Haziran 2019 – Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo’nun güçlü performansıyla hayranlık uyandıran oyun bilgisayarı Legion Y530 çocuğunuzu üstün teknoloji ile tanıştıran bir karne hediyesi olacak. Çocuğunuz yıl boyu sergilediği emeğinin karşılığını yüksek performanslı bir oyun bilgisayarı ile alacak.

Çocuğunuz Legion Y530’un çift kanallı termal sistemiyle sessiz ve ısınmadan çalışan bilgisayarında tatilin keyfini doyasıya çıkaracak. Çocuğunuza sıra dışı bir oyun deneyimi yaşatacak Legion Y530, 8. nesil Intel® Core™ mobil işlemci hızı ile çocuğunuzun tatil enerjisini ve hızını yakalayacak. Çocuğunuzu yeni sezona üstün performansıyla daha güçlü hazırlayacak Legion Y530, ince kenarlı 15.6 inç ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü keskin FHD ekran ve arkadan beyaz aydınlatmalı, yüksek duyarlıklı klavye şıklığı ile göz kamaştırıyor. Çocuğunuz yaz ödevlerine vakit ayırdığında da Legion Y530, ödevlerini en hızlı şekilde bitirmesine yardımcı olacak. Harman® Dolby Audio hoparlörler™ sayesinde güçlü bir ses kalitesi yaşatan Legion Y530, oyun zevkini ikiye katlayacak. Tavsiye edile son kullanıcı fiyatı 5.999 TL’den başlayan fiyatlarla hediye edebileceğiniz Legion Y530, çocuğunuzun yaz boyunca kahramanı olacak.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.