-->
Yakuza Kiwami 2 PC İnceleme

Yakuza Kiwami 2 PC’de gerçekten muhteşem anlar sunuyor ve komik olan şey, bunların sırasıyla Tokyo ve Osaka’da bulunan hayali mahalleler olan Kamurocho veya Sotenbori’deki normal keşif dizileri olmaları. Ejder Motorunda altıncı bölümle yapılan önemli iyileştirmelerin yanı sıra, yerlerin ayrıntılarının olağanüstü zenginliği de, bu yeniden çizime dahil edildi, senaryoyu farklı bakış açılarından dönüştürerek gerçekçiliğini, kalınlığını ve […]

17.05.2019 | ulasufuk

Yakuza Kiwami 2 PC’de gerçekten muhteşem anlar sunuyor ve komik olan şey, bunların sırasıyla Tokyo ve Osaka’da bulunan hayali mahalleler olan Kamurocho veya Sotenbori’deki normal keşif dizileri olmaları. Ejder Motorunda altıncı bölümle yapılan önemli iyileştirmelerin yanı sıra, yerlerin ayrıntılarının olağanüstü zenginliği de, bu yeniden çizime dahil edildi, senaryoyu farklı bakış açılarından dönüştürerek gerçekçiliğini, kalınlığını ve atmosferini yavaşça değiştirerek değiştirdik. veya harita üzerinde bir sonraki hedefe doğru koşarak. Bu yüzden Yakuza Kiwami ile karşılaştırıldığında farklar açıktır ve performans cephesinde onlara ödeme yapmak kaçınılmazdır: Diyelim ki oyunun PlayStation 4 oyununu çalıştırmak için, daha düşük çözünürlükte ve daha az karmaşık bir efektle 30 kare ile sınırlı. Seçenekler ekranı açıktır: önceki sürümle kıyaslandığında Yakuza Kiwami 2, ekran alanı yansımaları, hareket bulanıklığı ve SSAO’yu içeri sokar ve içinde hareket eden senaryoları ve karakterleri görsel olarak zenginleştiren tüm öğeleri sunar.

Bir kez daha, sokaktaki su birikintilerine gerçekten yansıyan mağazaların ve restoranların aydınlatılmış işaretleri, ekrandaki herhangi bir nesneye uygulanan kalınlık hissi ve bulanıklığın büyüleyici kullanımı ile en büyük avantajların tadını çıkaran gece sahneleri uzak nesneler için değil, aynı zamanda görsel rotasyonlar için. Sonuçta hem tanınmış hem de asimile edilmiş Kamurocho’da ve hepsinden önemlisi Sotenbori sokaklarında şaşırtıcı. Buna ek olarak, birçok ticari faaliyete herhangi bir yükleme yapmadan erişime izin veren ve sergilenen ürünlerin çoğaltılmasında gösterilen özenle yakından ilgilenen benzeri görülmemiş bir etkileşim derecesi; koşarken bisiklet ve diğer engelleri düşürmek; ve birkaç kat üzerinde gelişen binaların içini bile ziyaret ediyoruz.

Yakuza Kiwami 2 için bir önceki bölümden daha fazla ağırlık bekledik: detay ve görsel yoğunluk bakımından gerçekten çok farklı iki üründen bahsediyoruz. çözünürlüğe dokunmadan performansı artırmak için deneyimi ayarlama imkansızlığından eşit derecede şaşırdım: antialiasing, çevresel tıkanma ve hatta gerçek zamanlı olarak yansımaların aktif hale getirilmesi veya devre dışı bırakılması, sadece yerinden çıkarılan kare hızını etkilemiyor gibi görünüyor akışkanlık hissini azalttığımızda, altmış istikrarlı kareye sahip olmak aynı şey değildir. Küçük parantez: Biz de denedik. Belirtildiği gibi, büyük ağırlık, ayarlarda yapılan birçok değişiklik ve çok daha karmaşık bir etki ile fazlasıyla haklı görülüyor, ancak Kiwami 2’de ilk kez hiperden zevk almak için ellerini ovalayarak mucizeyi bekleyenler üzülebilir.

PC versiyonunun kalitesine ilişkin doğru söylemleri tükettiğinde, ana görevler arasında gidip gelen ilk bölümle karşılaştırıldığında, yapı ve süre bakımından ileriye doğru açık bir adım olan Yakuza Kiwami 2’nin en değerli unsurlarından bahsetmek kesinlikle söz konusudur. ve bol otuz saate doğru ikincil. Yakuza Kiwami olaylarından sonra, Kazuma Kiryu tekrar Tojo klanının operasyonlarına katılıyor ve iradesine karşı, güçlü Omi İttifakı ile ateşkes görüşmesi için Osaka’ya gitmeyi kabul ediyor. Bunu yapmak için, ilk önce yolunu kaybetmiş gibi görünen eski bir arkadaşı kurtarmak zorunda kalacak ve kendikine çok benzeyen bir mücadele ruhuyla yüzleşmeye hazırlanacak: Büyük, Ryuji Goda’nın, sarı, saçları nedeniyle kolay anlaşılabilir ve kolayca tanınabilir.

Sotenbori ve Kamurocho sokaklarında yayılacak yeni, kanlı bir savaşa hayat veren iki klan arasındaki barışı savunmak için mükemmel sebepler. Tarihte belli ki, Çin göçmenleri ile tartışmalı bir ilişki, Japon topraklarında faaliyet gösteren çeşitli mafyalar arasındaki bir arada bulunma ve aynı zamanda hassas bir sevginin bir araya gelmesi gibi hassas bir sevginin bir araya gelmesi gibi, serinin en sevgili temaları için de yer olacak. kahramanın kalbi. Fikirler açısından, kampanyanın ilk bölümleri biraz fazla aceleci görünüyor, ama neyse ki ritim orta bölümde daha fazla titizlik kazanıyor ve tüm deneyimler derinlemesine katılıyor, çoğu da mevcut sayısız alt arayışlar arasında yer alıyor ama çok çabuk biterler ve fazla ayrılmazlar.


Yakuza Kiwami 2’nin ekstraları arasında, Goro Majima’nın başrol oynadığı üç yayınlanmamış bölüm var. Yakuza 0’dan sonra, yapısal olarak basit bir görevle kendimizi test etmek için, ancak destanın görkemli rolünü oynayanlar için çok hareketli bir anlatı çıkarımı ile tekrar kontrol edebileceğiz. Cabaret Grand Prix ve Klan C’nin iki özel etkinliği var.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!