-->
Super Dragon Ball Heroes: World Mission

Dragon Ball her zaman dünya kahramanları eğlence merkezlerinde, dalganın tepesinde yaklaşık on yıl ve koleksiyon kartlarına dayanan çarşı – gerçek bulguların nesnesine dönüşmüş, aksi halde Nice Kantai’nin koleksiyonuyla bilinmeyen kusursuz bir temsili var. . Ancak bu molalarda, bu ve sonsuz aşamalarda oynamayı unutmayın: Oyunun temelleri, Toryama’nın eserlerinde dolaşan savaşçı bir savaşçıya adanmış yedi karttan ibarettir. […]

01.05.2019 | ulasufuk

Dragon Ball her zaman dünya kahramanları eğlence merkezlerinde, dalganın tepesinde yaklaşık on yıl ve koleksiyon kartlarına dayanan çarşı – gerçek bulguların nesnesine dönüşmüş, aksi halde Nice Kantai’nin koleksiyonuyla bilinmeyen kusursuz bir temsili var. . Ancak bu molalarda, bu ve sonsuz aşamalarda oynamayı unutmayın: Oyunun temelleri, Toryama’nın eserlerinde dolaşan savaşçı bir savaşçıya adanmış yedi karttan ibarettir. Super Dragon Ball Heroes: World Mission temasında siyah kemerlerin varlığını göz ardı eden çok sayıda parıldayan figürün yanı sıra aklınıza gelen her karakter hemen hemen var.

Cehennemde, düzinelerce eğlence türüne karşı intikam almaya hazır olduğu Kağıt üzerindeki kurallar çok basittir: tahta, öncelikle savaşçıların ve saldırı için hazırlanan diğer kişilerin saldırılarını güçlendirmek için kullanılan dört sektöre ayrılmıştır. Daha sonra, alanın geri kalanından uzaklaştırıldığında, güç kullanımıyla savaşın gücü artar; Savaşmak isteyen savaşçılar ve arkadaki çatışmalar gibi çatışmaları önleyecek büyük çatışmalarda tüm patronlara ateş etmekten kaçınmak için mücadele eden savaşçılar arasında bir denge kurmak genellikle en iyisidir. Seçimden bağımsız olarak, her iki taraf da oyuncuların yardımı olmadan yalnız değil, ancak saldırı aşamasında ilk girişimin en güçlü takımı ve savunma her zaman momentumun ayağa kalkmasını bekliyor. Sıkışık zamanda: Anahtarın üstündeki düğmeye basın ve aldığınız hasarı en üst düzeye çıkarın, ya da kendinizi daha da kötüleştirir ve yüzünüzdeki bir kamerayı kabul ederseniz, birçok zarara maruz kalacaksınız.

Bu çok zengin ve çok yönlü bir düzen ile Aysberg’in ucu olduğu, zilleri saf bir deliryum sahnesine dönüştüren oyuncuya her hangi bir yolla hızlı bir şekilde saldırıldığı açıktır. saldırılara karşı. kombine ve diğer güzel oryantal dekorasyonlar. Evin duvarlarında yatan ve kalıplaşmış klişeleri kaybedilen sistem her şeyini kaybeder, ancak sonuç o kadar da kötü değildir. Başlangıçta koleksiyonunuzu genişletmek için para harcamazsınız, çünkü uzun vadede yazdırılan her kart ilgili mağazada açılmaya hazırdır. Süper Dragon Topu Kahramanları ile ilgili en güzel şeylerden biri: Dünyanın misyonu, katılmak için alınan önlemlerin yanı sıra, katılmak için büyük bir fırsat; Aksine, ilham verici yönlerden biri en karmaşık ve bilge öykülere dahil edilmiştir. Burada dokuzdan fazla oyuncu yok. Buradaki herkes, tüm konuşma hattını Dragon Ball’u seven ve kahramanca şehirle ilgilenen uzun ve heyecan verici bir hikayede tasarlamaya başlar. Bu çizgiler arasındaki oyun için deliriyorlar. Gereksiz spoilerden kaçınmak, canlı ve cansız renkli bir maceradır, animasyonlu hikayeyi değiştiren gizemli bir paradoks, gizli gücü ve önceden belirlenmiş ince kazıkların caydırıcılığını gösteren gerçek bir oyundur.

Bu nedenle, ilk birkaç çubuk hızlı bir şekilde açıklanır, jokerin arkasındaki çok önemli özelliklere yerleştirilen kısaltmaların çoğu kötüleşir ve şiddetli baş ağrıları için ideal reçete sizi araştırmaya zorlar. Özellikle rekabetçi olmadan önce kendim için iyi düşünülmüş bir alternatif bulmaya başladım. Çevrimiçi oyun – iyi bir öğretmen, ilham almayı öğrenen bazı insanlara da bakar ve işte alışverişi birleştiren birkaç değişken değişken kullanan prosedürler her kart dört tane yapılandırabilir. Fikirleri, kahraman türlerini ve daha fazlasını çalmak için ideal konum. Bununla birlikte, Arcade Games ve kapsamlı görevleri, Goku ve meslektaşlarına, cüruf Efendisi’nin yükselişinden, farklı katiller ile dünya ile yüzleşmek zorunda olan inanılmaz senaryolar verdi. Durma noktası çok özel tanıdıklara karşı çalışın.

Binlerce kart ve sınırsız kombinasyonla, belirli bir oyun şeması tarafından kaçırıldıysanız aylarca oynamak zorunda kalacaksınız; kişiselleştirilmiş kartlar ve misyonlar yaratabilecek, hatta bir olayın bir noktada sıkılaştırılacağı muhtemel olmayan bir durumda, deneyimi çarpıcı bir şekilde genişletmek için başkalarının yarattıklarını indirebileceksiniz. Grafik olarak oyun, birçok animasyonu geri dönüştürür, ancak Takashi Nishiyama’nın Dimps deneyimi nedeniyle genel olarak sanatsal bir yönlendirme sayesinde sonucu eve getirir; Bununla birlikte, poligonal modellerin ile dokunmuş doruklarına ulaşamayacağı, sesin etkileyici dublaj dozlarıyla olumlu yönde etkilediği söylenmelidir. Test edilen iki sürüm arasında, kesinlikle en “otantik”, etkileşimde olduğu gerçek kartların eksikliği bir arada kalmasa da, oyun merkezlerinde görülen eylemleri taklit etmenize izin veren dokunmatik ekran özellikleri sayesinde PC’de sabırlı olmanız ve elinden gelenin en iyisini yapmanız gerekecektir, çünkü analoglarla ve fareyle her şeyi simüle etmek gerçekten hayatın en iyisi değildir.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!