-->
Sniper Elite V2 Remastered İnceleme

Ne zaman İsyan’dan yeni bir unvan çıkmaya yaklaşıyorsa, oyuncular arasında bir heyecan havası var. Ancak bu yeni unvan Sniper Elite serisinden bir oyun olduğunda, o zaman elde edeceğiniz doların muhteşem olacağı hiçbir şey olmayacağına bahse girersiniz. Orijinal Sniper Elite’in kaçırdığı birçok kişi olduğu için Sniper Elite V2, 2012’ye döndüğünde büyük bir hit oldu. Seri ikon […]

17.05.2019 | ulasufuk

Ne zaman İsyan’dan yeni bir unvan çıkmaya yaklaşıyorsa, oyuncular arasında bir heyecan havası var. Ancak bu yeni unvan Sniper Elite serisinden bir oyun olduğunda, o zaman elde edeceğiniz doların muhteşem olacağı hiçbir şey olmayacağına bahse girersiniz. Orijinal Sniper Elite’in kaçırdığı birçok kişi olduğu için Sniper Elite V2, 2012’ye döndüğünde büyük bir hit oldu.

Seri ikon ayakkabılarında ve Amerikan OSS Sorumlusu Karl Fairburne’de, II. Dünya Savaşı’nın son günlerinde, üstün V-2 Balistik Füzesinin geliştirilmesinde rol oynayan kilit hedefleri izlemek ve ortadan kaldırmak için oyuncular Berlin’e gönderildi. Tabii ki, bu iyice zevk aldı bir şeydi ve aşağıdaki devam filmlerinin büyük başarısından sonra – Sniper Elite 3 ve Sniper Elite 4 – yanı sıra spinoff mod-come-resmi unvanı Zombie Army Trilogy, Sniper Elite V2 Remastered geri döndü remastered unvan ile birlikte gelen normal bonuslar. Ama Berlin’e yolculuk, hatırladığımız kadar iyi mi?

Sniper Elite V2’yi ilk kez kaçırmış olanlar için, oyun 1945 boyunca Berlin’in rezil Berlin Savaşı’na oyuncuları gönderen üçüncü şahıs taktiksel bir tetikçi olarak oynanır. Oyun boyunca, oyunun birinden birinin rolünü üstlenirsiniz. Amerikan Stratejik Hizmetler Ofisi’nden en iyi memurlar ve göreviniz, tamamlanmak üzere olan Alman V-2 roket programında yer alan kilit bilim adamlarını bulmak ve yok etmek için savaşa girmek.

Oyunun temel kontrollerini öğreten fantastik bir açılış öğretmeni-esque misyonunda, oyunculara, tahrif etmeye teşebbüs eden Alman Başkonsolosu Hans von Eisenberg’i öldürmeye çalışan, savaşın yıkıldığı ve yıkılan Berlin şehrine girme görevi verildi. Sovyetler Birliği gün ışığına çıkarıldı. Bu görev sırasında oyuncular, gizli kalmanın kullanımı, silah ve ekipmanın değiştirilmesi gibi temel kontroller ve nasıl ateş edileceği gibi temel mekanizmaları öğrenecekler – oynadığınız zorluklara bağlı olarak hedefleme hassasiyetini etkileyebilecek rüzgar yönünü nasıl değerlendireceğiniz dahil. Bunun yanı sıra, bir X-Ray öldürme kamı, cildinizi, kemiklerinizi ve hedefinizin iç organlarını delmeden önce mermi havada uçup gitmeye başladığında, mükemmel çekimi atmanın ne kadar tatmin edici olduğunu size öğretecektir.

Bu noktadan itibaren, yeni bir hedefin ardından görevinizi gönderdikten sonra görevinizle birlikte yeteneklerinizi test ederken, gizliliğinizi ve çekiminizi test eden inanılmaz derecede iyi oluşturulmuş, mükemmel ayrıntılı ve geniş bir ortam içinde test etme yetenekleri.

Tabii ki, orjinalini oynadıysan, bunun harika bir macera olduğunu söylememe ihtiyacın yok, ve burada kolayca oturup her hareketin özelliklerini ve bir mermiyi izlemenin ne kadar zekice olduğunu söyleyebilirim. 300 metre uzaklıktaki bir düşmana uçun. Ancak benzer şekilde, bu inanılmaz oyunun yeniden düzenlenmiş versiyonunda bir ton yeni özellik de mevcut.

Size vuracak ilk şey çarpıcı görsel yükseltme, Sniper Elite V2 Remastered şimdi Xbox One X’te tam 4K görseller ve HDR desteği ve Xbox Play Anywhere ile uyumlu PC’ler. Ve oğlan iyi görünüyor! Bundan başka, Fotoğraf Modunun ve Sniper Elite V2 Remastered’in eklenmesiyle, artık her muhteşem anı başkalarıyla paylaşabilirsiniz; oyuncuların her aksiyonu kare-kare geçmesine, filtreleri uygulamasına ve ışıklandırmayı ayarlamasına olanak tanıyan derinlemesine seçenekleri ile Bu muhteşem kill-cam çekimlerinin gerçekten öne çıkmasını sağlayın.

Herhangi bir güncellenmiş oyunda beklediğiniz gibi, Sniper Elite V2 Remastered gerçekten de orijinal oyun için piyasaya sürülen tüm heyecan verici DLC’leri paketlemekte ve zaten oldukça uzun bir kampanyanın ne olduğunu öğrendikten sonra biraz daha fazlasını ister misiniz? görevi, ek bir ücret ödemeden dahil olabileceğiniz bir görevdir. Bu rezil görevde, oyunculara – unvanın önerdiği gibi – Hitler’den başkasına suikast uygulamaması, ve bunu yapmak için bolca yol göstermesi gereken sayılarla, bu, kesinlikle eğleneceğiniz bir içerik paketi. ikonik bir testis atışını yakalamaya çalışırken!

Ayrıca şimdi de eklenmiş karakter var ve biri için her zaman Karl Fairburne’un ayakkabılarını takarken bulunacak olsa da, söz konusu klasikten 7 yeni karakterle çok oyunculu modlardan herhangi birini ya da tam kampanyayı oynama şansı var. Zombi Ordusu Üçlemesi. Önemli bir şey değil ama ekstra seçenekler her zaman iyidir.

Çok oyunculu ve Sniper Elite V2 Remastered’den bahsetmek, kampanyayı yürütmenizi sağlayacak bir oyun değildir ve Çevrimiçi Çok Oyunculu ile veya ara sıra kooperatif oyunla ilgileniyorsanız, 7 inanılmaz gergin oyun modu ile burada bulabilirsiniz. Hem çevrimiçi hem de yerel çok oyunculu için kullanılabilir, ayrıca 4 kooperatif modu ile sıkışıp kalmayacaksınız.

Multiplayer da bir rüya yaratıyor ve piyasaya sürülmeden önce sınırlı oyuncular yüzünden sadece yerel oyuna girebildiğim halde, Sniper Elite franchise’inde oyuncuların uzun süredir zevk aldığı sevgili Distance King ve Deathmatch modları bir kez daha çok zevkli bir deneyim olduğunu kanıtladı. . Bununla birlikte, bu sefer çok oyunculu ile ilgili yenilikler şu anda desteğin arttığı, çevrimiçi oyunlarda 16 oyuncuya kadar Dog Tag Harvest, Team Deathmatch, Bayrağı Yakala ve her ikisinin de Team varyasyonları gibi olaylarla savaşabileceği oldu. Köpek Etiketi Hasat ve Mesafe Kralı.

Kooperatif oyunu aynı derecede iyi. Sunulan dört mod arasında Kampanya, Öldürme Taklidi, Bombalama Koşusu ve Overwatch bulunmaktadır ve genellikle herhangi bir Sniper Elite teklifinde olduğu gibi, bunlar istediğiniz kadar zor veya kolay yapılabilir. Bunları maksimuma ayarlanmış Özel ayarlarla oynayın ve Xbox One’da bulunan en zorlu kesme deneyiminde bulunabilirsiniz. Beklediğiniz gibi, ipeksi pürüzsüzlükte ve tam çevrimiçi işbirliğine sahip bu koşu bandı kesinlikle kontrol etmeye değer modlardır.

Ve sonra sese geçiyoruz ve hala oldukça etkileyici olan bir şey de patlayan film müziğininki. Akılda kalıcı tema şarkısının çaldığı andan itibaren, bir ikramın içinde olduğunuzu biliyorsunuzdur ve her bir görevin tonunu ayarlamak için bir oyun arıyorsanız, bu ses efektlerinden ses efektlerine kadar her şeyi iyi yapandır. içeride ve dışarıda kaybolup arka planda kaldığını kanıtlayan fon müziği.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!