-->
Puyo Puyo Champions İnceleme

Puyo Puyo Champions muhtemelen atlamaya değer olabilir. Aynı karakterlerin birçoğuna sahiptir ve sunulma biçimi aşırı derecede aşinadır – tıpkı tüm Tetris unsurları ve hikayesi Puyo Puyo Tetris’den sökülmüş ve geriye kalanlar daha ucuz bir fiyata sunulmuş gibi. Puyo Puyo Champions sahip olmadığı bir şey olmasına rağmen: Ateş Modu. Ateş Modu, tipik bir Puyo Puyo oyununa […]

17.05.2019 | ulasufuk

Puyo Puyo Champions muhtemelen atlamaya değer olabilir. Aynı karakterlerin birçoğuna sahiptir ve sunulma biçimi aşırı derecede aşinadır – tıpkı tüm Tetris unsurları ve hikayesi Puyo Puyo Tetris’den sökülmüş ve geriye kalanlar daha ucuz bir fiyata sunulmuş gibi. Puyo Puyo Champions sahip olmadığı bir şey olmasına rağmen: Ateş Modu. Ateş Modu, tipik bir Puyo Puyo oyununa yeni bir boyut katar ve eşleşmeleri daha tahmin edilemez ve heyecanlı kılan sayısız oyun oynama özelliği ile birlikte. Örneğin, bir kerede ikiden fazla Puyos düşebilir ve her karakter farklı bir oluşumda rakibinin ekranında hayalet Puyos’u düşürür. Ancak en büyük değişiklik, gelen hayalet Puyos’u dengelemenizle dolduran Ateş Modu göstergesinin eklenmesidir. Göstergeyi doldurun ve Ateş Modu kısa bir süre için başlayacak ve size savaşta üst seviyeyi vermeyi umarak kolayca yardımcı olacak bazı düzenlenmiş Puyoslar sunacak.

Puyo Puyo Champions, eğer gerçek bir Puyo Puyo hayranı iseniz, muhtemelen yalnızca Ateş Modu için buna değer. Bir hikaye modu olmasa da, CPU’ya karşı savaşmanıza, yerel olarak diğer oyuncularla savaşmanıza ve çevrimiçi olarak harekete geçmenize izin veriyor. Ve karakterler, aşamalar ve Puyo stilleri söz konusu olduğunda, aksiyonu her zaman biraz tazeleyebileceğiniz çok fazla değişken var. İşlemciye karşı çıkarken bir zorluk ayarı da dahil olmak üzere beklediğiniz her zamanki seçenekler var. Yine de Puyo Puyo Championsndan en iyi şekilde yararlanacak olan çevrimiçi ortamda harekete geçmek isteyenlere. Asya’daki Puyo Puyo eSports’u hiçbir şey için denmez. Hem sıralı hem de gündelik oyun mevcuttur, ancak dalgaları çıkarmak için iyi olmanız gerekir. Açıkça kabul ediyorum ki, oyun sırasında kıçımı bana birçok kez uzattığımı kabul ediyorum – açıkçası sandığım kadar Puyo Puyo’da iyi değilim. Ancak en iyisi, başarılarını ve başarısızlıklarını öğrenmek için diğer oyuncuların kibritlerinin kayıtlarını izleyebilmenizdir. Veya CPU’ya karşı pratik yapmak için geri dönebilirsiniz. Sana kalmış.

Puyo Puyo Champions grafikleri ve sesleri, parlak arka planları, hoş müzikleri ve İngilizce ya da Japonca olarak etkileyici büyüleyici sesleri ile franchise’lardan beklediğiniz şeylerdir. En havalı özelliklerden biri, Arle, Carbuncle, Amitie ve goofy kaslı balık Suketoudara gibi klasik parçalar da dahil olmak üzere birkaç düzine karakter arasından seçim yapabilmeniz. Kişiliğinin ruhlu sesle canlandığını duymak için farklı karakterler seçmeyi çok sevdim, böylece sevdiğiniz kişiyi seçmek çok eğlenceli olabilir. Çevrimiçi oynamak bile, tek bir ana kusurdan kaynaklandığını umduğum kadar eğlenceli değil: beceri düzeyi, çöpçatanlık sürecinde hiç dikkate alınmıyor gibi görünüyor. Puyo Puyo’da oldukça iyiyim, ancak çevrimiçi karşılaştığım hemen hemen her rakip düzenli olarak oyun alanlarını doldurdu ve 10’dan fazla zincir aldı; Bu bulmaca çözme makineleri yerine neden ortalamanın üzerinde bir beceri seviyesine sahip birine karşı eşleşemiyorum? Filtreler var, ancak yalnızca bağlantı kalitesini ve modunu seçmenize izin veriyorlar.

Puyo Puyo Champions, hayal edebileceğiniz arkadaşlar arasında en sağlıklı spikleri verebilen mükemmel bir oyundur. Yine de, bu sürüm, erdemlerini iyi bir şekilde ortaya çıkarmayan bir dizi kıt modun yarısıdır. Herkes Şampiyonlarla birlikte destanı keşfedebilir ve buna bağlı kalabilir, ancak öğrenme eğrisi zafer kazanmak için en iyi püf noktaları keşfeden bir dizi zorluk ile olduğu kadar basit değildir. Asıl adı Puyo Puyo eSports’tur ve hedef kitleye dair bir fikir verir: bir oyuncu için birkaç seçenek ve Puyo Puyo Ligi’nde oynamaya çok fazla önem verilir. Elbette, yerel veya çevrimiçi çok oyunculu oyundan yararlanmayı planlıyorsanız ve aradığınız şey mevcut platformlarda Puyo Puyo ise, Şampiyonlar bu amacı tam olarak karşılar. Ancak onu türün bir zorunluluğu olmaktan alıkoyan çok fazla dezavantaj var.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!