-->
MARVEL Future Fight’a Uncanny X-Men’in 3 Kahramanı Katılıyor

Marvel’in mutantlari yeniden bir araya geliyor Marvel dünyasının birbirinden renkli karakterlerin yer aldı popüler süper kahraman oyunu MARVEL Future Fight’a yeni Uncanny X-Men mutant kahramanları Iceman, Jubilee ve Bishop katılıyor. Netmarble, Marvel Uncanny X-Men Süper Kahraman takımının üç üyesinin resmi olarak süper kahraman mobil oyunu MARVEL Future Fight‘a katıldığını duyurdu. Oyuncular artık bu karakterleri Süper […]

30.05.2019 | ulasufuk

Marvel’in mutantlari yeniden bir araya geliyor

Marvel dünyasının birbirinden renkli karakterlerin yer aldı popüler süper kahraman oyunu MARVEL Future Fight’a yeni Uncanny X-Men mutant kahramanları Iceman, Jubilee ve Bishop katılıyor.

Netmarble, Marvel Uncanny X-Men Süper Kahraman takımının üç üyesinin resmi olarak süper kahraman mobil oyunu MARVEL Future Fight‘a katıldığını duyurdu. Oyuncular artık bu karakterleri Süper Kahraman kadrolarına dahil ederek yeni görevlere atılarak, yeni yeteneklere ve kostümlere sahip olabilecek.

MARVEL Future Fight oyuncuları ve Uncanny X-Men hayranları artık zaman çizgisini en sevilen X-Men karakterleri Iceman (Modern), Jubilee (Klasik) ve Bishop (Parçalanmış) ile kurtarma şansına sahip olacak. Oyuncular ayrıca savaşa Storm ve Jean Grey için toplayacakları X-MEN RED, Psylocke için yeni bir PARÇALANMIŞ ve Beast için de yeni UNCANNY X-MEN kostümleriyle hazırlanabilecek.

Kostüm sıralama imkanı

MARVEL Future Fight’ın yeni ‘Kostüm Sıralama’ sistemi oyunculara bir bakışta popüler kostümlere göz atma imkanı verirken, ‘Kostüm Etiketleri’ özelliği de oyuncuların almak istedikleri kostümleri hızlıca tespit etmesini sağlıyor.

Oyuncular, görevi çabucak tamamlamalarını sağlayan bir kısa yolla birlikte yeni bir S.H.I.E.L.D. Akademi Görevine katılabilirler. X-Men karakterleri Iceman, Jubilee, Bishop, Jean Grey, Storm ve Beast‘in yanında bu karakterler için “Potansiyelini Göster” özelliği açıldı ve Süper Kahraman Jean Grey artık Kategori-3’e güçlendirilebilecek. Yeni nihai yetenekler, güçlendirme tamamlandıktan sonra eklenecek. MARVEL Future Fight’a gelen diğer güncellemeler aşağıdaki gibidir:

Oyuna Bishop’un yer aldığı yepyeni bir Boyut Yarığı bölümü eklenirken, ajanların toplayabileceği yeni Bishop Çizgi Roman Kartı ve Gölgediyar 31. kattan sonraki katları ilk kez tamamlama ödülleri de eklendi.

MARVEL Future Fight kısa süre önce dördüncü yıl dönümünü dünya çapındaki 100 milyon oyuncusuyla kutladı. Oyun dünya çapında App Store® ve Google Play™ ‘den indirilebilir.

Marvel Future Fight hakkında daha fazla bilgi için lütfen http://marvelfuturefight.netmarble.com adresini ziyaret edin.

TANITIM VİDEOSU:



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.