-->
Heavy Metal Machines’de “Metal Ligi” Başlıyor!

Heyecan verici anlara sahne olan Metal Ligi’nin bir yenisi başlıyor. Ödül havuzuyla oyuncuların ilgisini çeken ve farklı oyun dinamikleriyle ön plana çıkan Heavy Metal Machines için takımlar yerlerini almaya başladı. MOBA oyun türüne farklı bir bakış açısı getiren Heavy Metal Machines, ödüllü turnuvalarına devam ediyor. Oluşturduğu lig ile espora yaptığı yatırımları devam ettiren Hoplon, Heavy […]

24.05.2019 | ulasufuk

Heyecan verici anlara sahne olan Metal Ligi’nin bir yenisi başlıyor. Ödül havuzuyla oyuncuların ilgisini çeken ve farklı oyun dinamikleriyle ön plana çıkan Heavy Metal Machines için takımlar yerlerini almaya başladı.
MOBA oyun türüne farklı bir bakış açısı getiren Heavy Metal Machines, ödüllü turnuvalarına devam ediyor. Oluşturduğu lig ile espora yaptığı yatırımları devam ettiren Hoplon, Heavy Metal Machines oyunuyla hem popüler oyunların dinamiklerini yakalıyor hem de bu rekabetçi oyunda başarılı olanları ödüllendiriyor.
Metal Ligi ödül havuzu 3 bin 700 dolar
Daha önce iki defa yapılan ve oyunculara oldukça eğlenceli bir oyun tecrübesi yaşatan Metal Ligi’nin bir yenisi için geri sayım başladı. 25 Mayıs 2019’da başlayıp 29 Haziran 2019 tarihine kadar devam edecek Metal Ligi’nde takımlar yerlerini almaya başladı. Turnuvaya katılmak için tek yapılması gereken oyunu indirip, oyun içerisinde hali hazırda bulunan turnuva özelliği ile kayıt yapmak. Herkese açık olan Metal Ligi’nde siz de arkadaşlarınızla yerinizi alabilir ve Heavy Metal Machines’ın açtığı yeni espor yatırımlarında ödüller için mücadele edebilirsiniz. Sadece cumartesi günleri gerçekleşecek maçların ilk aşamasında, en yüksek puanları toplayan 8 takım play off turuna kalmaya hak kazanacak. Bu play off turunda yapılan maçların ardından ise en iyi 4 takım ödüllerin sahibi olacak. Ödüller ise şu şekilde;

  1. Takım – 1.480 dolar
  2. Takım – 1.110 dolar
  3. Takım – 740 dolar
  4. Takım – 370 dolar
    Takımı olmayanlar için büyük fırsat
    Oyuncuların oyun içerisinden rahatlıkla kayıt yaptırabilecekleri Metal Ligi için, henüz takımı olmayanlar veya takım kurmak için yeterli sayıda arkadaşı olmayan oyuncular da düşünülmüş. Oyuncular, Heavy Metal Machines oyununun resmi Discord sunucusuna bağlanarak arkadaş edinip kendi takımını kurabilir ya da kurulmuş takımlardan birine katılabilir.
    Discord kanalına buradan ulaşabilirsiniz.
    Metal Ligi ile ilgili daha detaylı bilgilere ve kurallara ise buradan erişebilirsiniz.


Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.