-->
Dalaran Soygununun Üçüncü Bölümü Yayınlandı

Üçüncü bölümde sınırlı bir oyun alanını kullanmak zorunda kalacak oyuncuları dar alanda kısa paslaşmalar bekliyor Başkötü Rafaam etrafına topladığı birbirinden kötü niyetli karakterlerle birlikte şimdiye kadarki en çılgın planını gerçekleştirmek ve büyülü şehir Dalaran’ı çalmak için kolları sıvadı. Rafaam’ın League of E.V.I.L. adını verdiği kötüler takımında yer alan alt kademede bir yancı olan oyuncularsa şehrin […]

24.05.2019 | ulasufuk

Üçüncü bölümde sınırlı bir oyun alanını kullanmak zorunda kalacak oyuncuları dar alanda kısa paslaşmalar bekliyor

Başkötü Rafaam etrafına topladığı birbirinden kötü niyetli karakterlerle birlikte şimdiye kadarki en çılgın planını gerçekleştirmek ve büyülü şehir Dalaran’ı çalmak için kolları sıvadı. Rafaam’ın League of E.V.I.L. adını verdiği kötüler takımında yer alan alt kademede bir yancı olan oyuncularsa şehrin sokaklarını, kulelerini ve kanalizasyonlarını yağmalayacak, büyük planın her bir parçasının eksiksiz yerine getirildiğine emin olmaya çalışacaklar. Ya da en azından League of E.V.I.L. üyeleri sinsi eylemlerini gerçekleştirirken dikkatleri dağıtmaya çabalayacaklar.

Şimdi Sırada Ne Var?

Hikayenin birinci ve ikinci bölümlerinde oyuncular, King Togwaggle, Hagatha, ve yancılarının yardımıyla Dalaran Bankasını (The Dalaran Bank) soymayı ve Eflatun Hapishane’nin (The Violet Hold) birbirinden belalı sakinlerini kurtarmayı başardılar.

Hedef – Dalaran Sokakları (Streets of Dalaran)

Bu bölümde ise büyülü başkentin capcanlı sokaklarında çarpışıyoruz ama bu durum kalabalık mahallelerde mücadele edeceğiniz anlamına geliyor. Dalaran Sokakları değerli eşyalar satan seyyar satıcıların tezgahlarıyla dolu ve bu da sahada en fazla dört adet minion bulundurabilmek demek. Seçimlerinizi dikkatli yapın ve düşmanınızın kısıtlı alanını avantajınıza çevirerek oyun sahasını mümkün olan en efektif şekilde kullanmaya çalışın.

Kimler Bizimle?

Kriziki’nin kendilerine verdiği desteğe karşılık olarak Madame Lazul, Arraoka’nın en büyük dileğini gerçekleştirmeye söz verdi: Uçabilmek! Bu tüylü canavar, rahip (Priest) güçlerinin son damlasına kadar League of E.V.I.L’a destek olmaya ve gökyüzünde hak ettiği yeri kazanmaya hazır görünüyor.

Öte yandan şehrin kalbine direkt gidebilmek için gizemli bir haydudun (Rogue) yardımına başvurmak da hiç kötü bir fikir değil, öyle değil mi? Madame Lazul, Vulpera korsanı Captain Eudora’ya hayallerinin bile ötesinde zenginlikler vadederek işte tam olarak bunu yapıyor. Karşılığındaysa kaptan Eudora’dan istediği tek bir şey var: Dalaran şehri!

Diğer Dalaran Soygunu anti kahramanları gibi Kriziki ve Captain Eudora da yeni kahraman yeteneklerine (Hero Power) sahip olabilmek için birbirinden zorlu görevlerin üstesinden gelmek ve başlangıç destelerini çeşitlendirmek için güçlü boss’lara kafa tutmak zorundalar.

Dalaran Soygunu tüm hızıyla devam ediyor! Bu eğlenceli macera için hepinizi Hearthstone’a bekliyoruz.

Dalaran Soygunu Üçüncü Bölüm Blog Yazısı:

https://playhearthstone.com/en-gb/blog/22990357

Hearthstone Rise of Shadows ve The Dalaran Heist’ın basın kitlerine ulaşmak için basın sitemizi ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.