-->
‘Brothers: A Tale of Two Sons’ 28 Mayıs’ta Nintendo Switch’e Geliyor

BAFTA ÖDÜLÜ KAZANAN BAĞIMSIZ MACERA OYUNU ‘BROTHERS: A TALE OF TWO SONS’ 28 MAYIS’TA NINTENDO SWITCH’E GELİYOR Yeni 2 Oyunculu Co-op Modunda Arkadaşınızla Bu Hayat Dolu Masalı Yaşayın Küresel video oyunu yayıncısı 505 Games ve geliştirici Turn Me Up Games, ödüllü bağımsız macera oyunu 28 Mayıs Salı günü Nintendo Switch için çıkarıyor. Bugünden itibaren, Nintendo […]

24.05.2019 | ulasufuk

BAFTA ÖDÜLÜ KAZANAN BAĞIMSIZ MACERA OYUNU ‘BROTHERS: A TALE OF TWO SONS’ 28 MAYIS’TA NINTENDO SWITCH’E GELİYOR

Yeni 2 Oyunculu Co-op Modunda Arkadaşınızla Bu Hayat Dolu Masalı Yaşayın

Küresel video oyunu yayıncısı 505 Games ve geliştirici Turn Me Up Games, ödüllü bağımsız macera oyunu 28 Mayıs Salı günü Nintendo Switch için çıkarıyor.

Bugünden itibaren, Nintendo eShop’tan Brothers: A Tale of Two Sons siparişi veren oyuncular, İsveçli film yönetmeni Josef Fares (A Way Out) ‘ın eleştirel beğeni toplayan indie oyununda sınırlı bir süre için yüzde 10 indirim alacak.

Brothers: A Tale of Two Sons’un Nintendo Switch versiyonunda yeni iki kişilik yerel co-op modu tanıtılıyor ve oyunculara yüreklendirici peri masalı macerasını ilk kez arkadaşlarınızla veya ailenizle birlikte yaşama fırsatı sunuyor. Oyuncular tek oyunculu destansı bir yolculuğa çıkabilir ya da bulmacaları çözmek, etkileyici yerleri keşfetmek ve zorlu bölüm sonu canavarlarıyla karşı karşıya kalmak için bir arkadaşlarıyla bir takım olabilirler. İki kişilik yeni co-op moduna ek olarak, oyunun Nintendo Switch ™ sürümü, yönetmen Josef Fares’tan bir sahne arkası yorumu ve konsept sanat galerisi dahil olmak üzere özel bonus içeriğiyle birlikte gelecek.

Brothers: A Tale of Two Sons, PEGI 16 olarak derecelendirildi ve Nintendo eShop aracılığıyla yalnızca dijital olarak indirilebilecek.

Bothers: A Tale of Two Sons hakkında daha fazla bilgi için:



Popüler Haberler


Zynga, NaturalMotion ve BossAlien ekiplerinin ortak çalışmasıyla geliştirilen oynaması ücretsiz Arena savaş oyunu Star Wars: Hunters’ın çıkış tarihi belli oldu.


Microsoft, 9 Haziran 2024 tarihinde saat 20.00’de (TSİ) Xbox Games Showcase 2024 sunumunun gerçekleşeceğini duyurdu.


Ninja Theory’nin sevilen oyunu Senua’s Saga: Hellblade’in devam oyunu Senua’s Saga: Hellblade 2, 21 Mayıs 2024 tarihinde Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.


Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Mirage, 6 Haziran 2024’te iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M1 çipi veya daha yenisine sahip iPad Air ve iPad Pro’da yer alacak.