-->
Acer, 2. Nesil AMD Ryzen Mobil İşlemcilerle Donatılan Yeni Nitro 5 ve Swift 3 Dizüstü Bilgisayar Modellerini Duyurdu

Güç ve verimlilikte fark yaratan en yeni Ryzen mobil işlemciler yepyeni bilgisayar deneyimleri sunuyor Acer, Computex Taipei 2019 öncesinde, oyunculara yönelik Nitro 5 ile ince ve hafif Swift 3 dizüstü bilgisayar modellerinde Radeon™ Vega Grafikli 2. Nesil AMD Ryzen™ Mobil İşlemcilere yer vereceğini duyurdu. Olağanüstü güç ve verimlilik sağlayan bu yeni işlemcilerin sunduğu yüksek işlem […]

24.05.2019 | ulasufuk

Güç ve verimlilikte fark yaratan en yeni Ryzen mobil işlemciler yepyeni bilgisayar deneyimleri sunuyor

Acer, Computex Taipei 2019 öncesinde, oyunculara yönelik Nitro 5 ile ince ve hafif Swift 3 dizüstü bilgisayar modellerinde Radeon™ Vega Grafikli 2. Nesil AMD Ryzen™ Mobil İşlemcilere yer vereceğini duyurdu. Olağanüstü güç ve verimlilik sağlayan bu yeni işlemcilerin sunduğu yüksek işlem gücü ve HDR görüntü kalitesi, oyunculardan yayıncılara pek çok profesyonelin performans ihtiyacını tam olarak karşılayacak.

Üst Düzey Oyunlar için Ryzen İşlemcili Nitro 5

Radeon RX 560X Grafikli 2. Nesil AMD Ryzen 7 3750H ile güçlendirilen işlemci seçeneklerine sahip olan Nitro 5, olağanüstü performansıyla göz dolduruyor. Yeni AMD teknolojisiyle etkileyici görüntüler ve yüksek hız sunan ürünün 15,6 inç Full HD IPS[1] ekranı ve yüzde 80 ekran gövde oranı kullanıcılara oyunlardaki tüm detaylara hakim olma şansı veriyor ve oyun zevki katlanarak artıyor.

Nitro 5 ayrıca 2×2 MU-MIMO teknolojili Gigabit Wi-Fi 5 ile zahmetsiz oyun yayını imkanı veriyor. HDMI 2.0, USB Type-C 3.1 Gen 1 (5 Gbps’e kadar) gibi çeşitli bağlantı noktalarına da sahip Nitro 5 modellerinde iki adet fana ek olarak Acer CoolBoost™ teknolojisi ve cihazın uzun oyun maratonlarında serin kalması için tasarlanan çift hava çıkışı yer alıyor. CoolBoost teknolojisi fan hızını yüzde 10 artırarak otomatik moda kıyasla CPU ve GPU soğutmasını yüzde 9 yükseltiyor.

Acer Network Optimizer özelliğine sahip olan Nitro 5, veri akışını hızlandırarak en uygun çevrimiçi oyun deneyimini sunuyor. Özel olarak geliştirilen, kullanışlı arayüz sayesinde programları kategorilere ayırıp öncelik sıralaması yapabilen kullanıcılar, ağ sorunlarını ortadan kaldıran Auto Mode ile bant genişliğini de kontrol edebiliyor. Ayrıca en iyi ağ deneyimini elde etmek için manuel olarak öncelikleri belirlemek, her uygulama için bant genişliğini değiştirmek veya belirli uygulamaları engellemek de mümkün.

Daha Fazla Üretkenlik için Ryzen İşlemcili Swift 3

Radeon Vega Grafikli 2. Nesil AMD Ryzen 7 3700U ile güçlendirilmiş işlemci seçenekleriyle gelen Swift 3 dizüstü bilgisayar, işinizi zahmetsiz ve hızlı bir şekilde halletmeniz için gereken güce ve verimliliğe sahip. Tercihe bağlı olarak sunulan Radeon 540X grafik kartı ise video düzenleme ve oyun gibi daha yoğun işlem gücü gerektiren görevler için yeterli performansa ulaştırıyor.

Swift 3’te ince çerçeveli 14 inç ekran, 180 derece açılabilen şık alüminyum tasarım, en son performans ve bağlantı teknolojileri yer alıyor. Bunların hepsi 1,45 kg (3,2 lbs) ve 17,95 mm’lik (0,71 inç)[2] son derece hafif ve ince bir tasarımla sunuluyor.

2. Nesil AMD Ryzen mobil işlemcilere sahip yeni Nitro 5 ve Swift 3 modelleri 28 Mayıs-2 Haziran 2019 tarihleri arasında Taipei Xinyi Plaza, Xiangti Avenue Plaza’daki Acer standında sergilenecek. Ürünlerin 2019’un üçüncü çeyreğinde Türkiye’de de piyasaya çıkması bekleniyor.

[1] Burada bahsedilen tüm markalar ve ürün adları ilgili şirketlerin ticari markalarıdır ve yalnızca ürünleri anlatmak veya tanımlamak için kullanılmaktadır

[2] Bir SSD’li modelin ağırlığı 1,45 kg, bir SSD ve bir sabit diskli modelin ağırlığı ise 1,5 kg’dır.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.