-->
A Plague Tale : Innocence İnceleme

A Plague Tale : Innocence 1348 yılında Fransa Krallığı’nda düzenlenir. Bu tarihte olduğu için, dünya tarihi için kilit an, bu tarihten beri Kara Ölüm salgınının Avrupa nüfusunun yarısını ve muhtemelen dünyayı yok ettiğidir. . Amicia ve kardeşi Hugo Rune Lordu çocukları oynarız. Bu periyod orta çağ döneminin en mutlu dönemi değil çünkü Kara Ölüm’ün aşamalı […]

15.05.2019 | ulasufuk

A Plague Tale : Innocence 1348 yılında Fransa Krallığı’nda düzenlenir. Bu tarihte olduğu için, dünya tarihi için kilit an, bu tarihten beri Kara Ölüm salgınının Avrupa nüfusunun yarısını ve muhtemelen dünyayı yok ettiğidir. . Amicia ve kardeşi Hugo Rune Lordu çocukları oynarız. Bu periyod orta çağ döneminin en mutlu dönemi değil çünkü Kara Ölüm’ün aşamalı olarak gelişine ek olarak, bu sıkıntılı zamanlarda da İngiliz birliklerinin Yüzyıl Savaşları’nın ortasında olduğu giderek daha da tehdit edici hale geliyor. İngiltere Kralı’nın Edward III askeri kampanyasının yolculuğu bir yıl önce sona ermiştir ve Fransa Kralı’nın vagonları, özellikle veba her iki tarafın ordusunu tahrip ettiği için beklentidedir.


Bu bağlamda serüvenimiz başlar ve Bram Stocker’in Gotik bir masalı gibi, senaryo ağını örüyor ve bizi bir ucundan diğerine esir ve nefes kesici tutuyor. Çok fazla bir şey söylemeden, bunun Bordeaux Asobo stüdyosunun yeteneklerinden biri olduğunu biliyorum. Yazı çok dokunaklı ve adil ve senaryoyu her saniye açgözlülük ve kıskançlık ile keşfedildi. Amicia ve Hugo arasındaki bağlantı, kaçınılmaz olarak, kardeş ve kardeş oldukları için ve şimdi aynı mutfaktaki macera boyunca bağlanır. Ve yine de iki noktadan uzak, çünkü Hugo gizemli bir hastalıktan muzdarip ve iki çocuk da birlikte yetişmedi. Bu, belli bir yaşta, yüksek rütbeli kız ve erkeklerin aynı şekilde büyümemesi ve aynı türde bir eğitim almaması gerçeğinden söz etmez.


Bu nedenle, oyun süresinin üzerinde, bağlantının ilk önce gevşek ve iki çekirdekli arasında bir çekingen olduğunu görüyoruz. Hugo bir çocuktur ve çoğu zaman düşüncesiz bir şekilde hareket eder, aptallık, masumiyet ve cesaret arasındaki bu çok bulanık sınır, Hugo Amicia ilişkisinin çimentosunun bileşenlerinden biridir. Karakterlerin hepsi istisnasız olarak güzel bir yazı ile ve her zaman büyük bir doğrulukla donatılmıştır. Kek üzerine krema dökümü, İngiliz tarafı kadar Fransız tarafı da istisnaidir. Fransa’da gerçekleşen oyun, hepinizin Fransızca’da oynamasını tavsiye ediyoruz çünkü dublaj gerçekten kaliteli.


Macera senaryosundan dolayı heyecan veriyorsa, düşmesi için sanatsal bir yönü sayesinde görsel olarak blöf yapıyor. Her çekim bir panorama, her yer merak uyandırıyor. Ve eğer Orta Çağlara bile ilgi duyuyorsanız, oyunun sunduğu cazibelere kapılmamak nasıl? Uzun süre kalmak ve sahnenin her köşesinde kısıtlama olmadan keşfetmek için şaşırıyoruz. Özellikle setin aynı zamanda inanılmaz bir ses yönüne sahip olması nedeniyle. Oyunun başında bir kiliseyi geçiyoruz, normalde en fazla birkaç dakika sürmesi gerekiyor. Yine de sessizliğin gürültüsünü dinlemek ne büyük bir zevkti, bu mistik sakinlik fiziksel olarak hissettirdi, adımların basit sesini, bu etkileyici yapının kasasına sıçradı. Asobo gerçekten bir kilisenin “ruhunu” yakalamayı ve onu gerçekçi ve adil bir şey yapmayı gerçekten başardı.


Buna besteci Olivier Derivière’in mükemmel eserini eklersek, oyun boyunca gerçek bir keyfine şahit oluruz. Ne majesteleri, kulaklarımıza ulaşan farklı parçalarda ne lütuf. Oyunun her bölümüne doğrulukla eşlik ediyorlar ve ilerlemeniz boyunca kalbe dokunuyorlar. Sadece bir mutluluk.
Neredeyse her macera oyununda koleksiyonlar vardır ve Veba Masalı istisna değildir. Dünyada öğrendiğiniz nadir görülen meraklar var. Ek olarak, esasen tıpkı meraklara benzeyen, ancak bir sebepten ayrı bir kovada gösterilen ikinci bir koleksiyon seti vardır. Öte yandan tahsilin üçüncü türü kesinlikle büyülü. Hugo genç hayatını gizemli bir hastalık yüzünden herkesten uzaklaştırarak geçirdi. Bunca zamandır onu iyileştirmeye çalışan annesiyle birlikte, ona çiçekler hakkında bilgi edinme fırsatı verdi. Vahşi bir bitki keşfettiğinizde, sizin için önemli olacak, sizin için önemli olacak ve sonra saçlarınızda olacaktır. Bu dokunma anı, inanılmaz derecede sevimli olmaktan asla vazgeçmiyor, bu iki karakter ve her çiçeyi bulmaya çalışmak için gerçek bir ivme oluşturuyor.


Oyun basittir ve işini yapar. Genel olarak oyun, faz infiltrasyonu ile yansıma / keşif aşaması arasında geçiş yapar ve bu varsayımdan çok başarılıdır. İnsan Zekası, görevi uygun gördüğünüz seviyelerde geçmenize izin vermeyecek kadar zor veya aptal yapmak için de akıllıca değildir ve bu genellikle bu tür bir oyun için istediğiniz şeydir. Oyunun özelliklerinden birinin girdiği yer: sıçanlar. Çünkü evet A Plague Tale: Innocence gerçekçi olmak istiyor, ancak kara ölümün ürkütücü bir vizyonunu önererek, sıçan ordusu ile sahneye tam anlamıyla sızan bir şeyler önermek istiyor. Işık temelli yansıma sistemini tanıtmaya yarayan budur. Hareketli manzaradan geçmek için ışık kaynaklarını ya da kemirgenlerin dikkatini çekmenin yollarını bulmanız gerekir. Teknik olarak gök gürültüsü ile çalışır ve gözler için bir zevktir.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!