-->
Casper Excalibur G900, Ön Siparişte Hediyelerle Geliyor!

Oyun severlere son teknoloji ürünler ile maksimum performans ve kesintisiz oyun keyfi vadeden Casper Excalibur serisinin en iddialı modeli G900, henüz piyasaya çıkmadan sürprizlerle geliyor. Performansı, sunduğu üst düzey gerçeklik algısı ve sıra dışı ince tasarımıyla oyun dünyasını sarsmaya hazırlanan Casper Excalibur G900, online platform üzerinden ön siparişe açıldı. Üstelik, merakla beklenen yeni model için […]

16.04.2019 | ulasufuk

Oyun severlere son teknoloji ürünler ile maksimum performans ve kesintisiz oyun keyfi vadeden Casper Excalibur serisinin en iddialı modeli G900, henüz piyasaya çıkmadan sürprizlerle geliyor.

Performansı, sunduğu üst düzey gerçeklik algısı ve sıra dışı ince tasarımıyla oyun dünyasını sarsmaya hazırlanan Casper Excalibur G900, online platform üzerinden ön siparişe açıldı. Üstelik, merakla beklenen yeni model için ön sipariş veren oyun severler, HyperX Cloud Mix kulaklık hediyesi kazanıyor. Oyun severlerin favorileri arasında yer alan HyperX Cloud Mix, 15-21 Nisan tarihleri arasında gittigidiyor.com üzerinden ön sipariş verenlere hediye edilecek. Sınırlı sayıda ürün için geçerli olacak kampanyaya dahil olanlar kargo ücreti de ödemeyecek.

Detaylı bilgi için https://www.casper.com.tr/excalibur-g900 adresi ziyaret edilebilir.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!