-->
Anno 1800 İnceleme

Anno 1800, bu 2019 yılında ortaya çıktı ve bugünü geliştirdi ve oyuncu tabanının talep ettiği bazı fasetleri ekledi. Fakat neyle karşı karşıyayız? Etrafında hala bazılarının kendi etki alanlarına girmeye cesaret edemediği bir damgalanma var: mekaniklerini kavramanın ve oyun tarzını anlamanın ne kadar zor olabilir. Hiçbir şey gerçeklikten uzak değildir ve yeni teslimatın mükemmel bir başlangıç […]

29.04.2019 | ulasufuk

Anno 1800, bu 2019 yılında ortaya çıktı ve bugünü geliştirdi ve oyuncu tabanının talep ettiği bazı fasetleri ekledi. Fakat neyle karşı karşıyayız? Etrafında hala bazılarının kendi etki alanlarına girmeye cesaret edemediği bir damgalanma var: mekaniklerini kavramanın ve oyun tarzını anlamanın ne kadar zor olabilir. Hiçbir şey gerçeklikten uzak değildir ve yeni teslimatın mükemmel bir başlangıç ​​noktası olarak hizmet ettiğidir. Alan odyssey’de görülen kampanya modunun sadeliğinden farklı olarak, Ubisoft Blue Byte, çalışmakta olan zamana doğal olarak tanıtmak için daha büyük bir anlatı vurgusu vermek istedi. 19. yüzyıl teknolojik bir başarı dönemidir; Endüstri devrimi, dünyayı yönetenlerin bölgelerinin gelişimini tamamen değiştirdi. Ticaret, sanayi ve günden güne yüz seksen derecelik bir dönüş vermiştir, bu nedenle bu dönemin faydalarından yararlanabilmek için herkesin yeni oyun koşullarına adapte olması gerekir.

Başlangıç ​​daha yıldırıcı olamaz. İmparatorluğun en verimli borsa şirketlerinden birinin mirasçısıyız. Ancak, ipek çarşaflar arasında uyumadık; Bizimki maceraydı. Yeni dünyaya gitmek, ilk kişiyi keşfetmeyi hissetmek için rutin yaşamımızı geride bırakıyoruz. Her şey kız kardeşimizden tam olarak bir mektubu değiştirecek. İçinde babamıza akan ihanetin suçlamalarından sonra geri dönmemiz isteniyor. Gerisi, onu keşfetmelisin. Anlatım ağırlığı, ekranın alt kısmında pratik olarak mevcut olacak olan farklı ana karakterler tarafından yerine getirilmesi gereken hedeflerin yanı sıra o anda kendimizi bulduğumuz durumu tartışarak gerçekleştirilecektir. . Bekleyebileceğimiz şeyin tam ortasına sahip bir senaryo olmasına rağmen, gerçek şu ki, kendi megalopolümüzü oluşturmak için harcayacağımız saatleri büyük ölçüde canlandırıyor. Aile şirketini üstlenemediğimiz için, sıfırdan başlamak, Anno 1800’ün işlevselliklerinin büyük çoğunluğuyla başa çıkmamıza yardımcı olacak.

Ve bu, söyledikleri gibi, hikaye modu, oyunun kendisini veren her şeyi öğrenmek ve denemek için gizli bir eğitim işlevi görür. Oldukça eğlenceli bir öğretici, her şey söylenmeli; Bu, elde edilen büyük başarılardan biridir. Oyuncuyu sunduğu şeylerin şansına bırakan anlatım modlarından ve hatta aşırıya sakat hissedenlere bile bıktık. Burada doğru ritmi bulduk; olayların gelişimini takip etmede eylem özgürlüğü ve ilgi arasında fantastik bir denge. Onu oluşturan dört bölüm geçecektir. Sonunda, gerçek Anno deneyimine hazır olacağız: sanal alan modu. Öte yandan, ilk defa veya diğer turlar için başlamadan önce yolculuğu birkaç açıdan özelleştirebiliriz. Hem sorunun kendisi (yardım seviyesi, bütçe, rakiplerin hangi eylemlere göre … veya mümkün olacağı değil) hem de haritanın büyüklüğü ve karşı taraflar. Neredeyse her şey kişisel zevkinize dokunabilir, bu da önceki adımlarda ustalaştığımızda asla aşamayacağımız ekstra yenilenebilirliği ekler.

Anno franchise’ın en büyük çekiciliği, hiç şüphesiz, serbest moddur. Genişleme arzumuzu özgür bırakacağımız bir alan. Yaratın, geliştirin ve ilerleyin; Amaç, vatandaşlarımızın mutluluğu ve değerli varlıkların ticari dengesi arasında tam bir istikrar sağlamaktır. Belki de rakiplerin geri kalanı arasındaki en büyük farklılaşma faktörü, mikro yönetime verilen önemdir. Sokaklarda dönen eğlencenin tadını çıkarmak ve nasıl olduklarını bilmek gerçek bir lüks. Toplumun ayrıntılı yönetimi bu teslimatın ana özelliklerinden birini aydınlatıyor: işçilerin ve sosyal sınıfların dengesi. Önceki Anno’dan farklı olarak, eğer yaşarsak konut kompleksleri inşa edersek, aşırı nitelikli vatandaşımız olacak. Bunlar, en son teknolojik ilerlemeyle nasıl başa çıkacaklarını bilen mühendislere ihtiyaç duydukları için hayati önem taşıyacak, ancak birincil konularda çiftçilerin ya da iş gücü eksikliğinden dolayı temel kaynakları zayıflatacak.

Her zamankinden daha fazla, onlara ilham veren şeyin ne olduğunu aklımızda tutmalıyız. Düşük düzeyde mutluluğa sahip olmak, ilk elden hissedeceğimiz sosyal ayaklanmalara yol açan kamuoyunu olumsuz yönde etkileyecektir. Yenilenen grafik yönü sayesinde, Anno 1800 bize kariyerinin son adımlarının en iyi planlarını veriyor. Şehirde olanların mırıltılarını hissedeceğiz, sadece bir göz atın. Bu nedenle, ekipmanınız izin verdiği sürece popülasyonun yoğunluğunu en yüksek seviyelere çıkarmanızı öneririz. Testlerimiz ileri teknoloji bir ekip tarafından gerçekleştirildi ve hiçbir zaman optimizasyon çalışmasının kötü olduğunu hissetmedik. Bize her zaman alıştığı seviyeyi korur. Oynanabilir olarak derinleşmeye geri dönersek, üretim binalarının işletmesindeki değişikliklerden bahsetmeye değer. Şimdi, bu tip her bir yerleşim bölgesi aynı bölgede bir depoya sahip olmayı gerektirecek ve yaratıldığı ve kaynağından oraya taşınan tüm malzemelerin depolanacağı bir depoya ihtiyaç duyacaktır. Öte yandan depolar, aynı anda depolayabilecekleri malzeme miktarının yanı sıra sınırlı bir etki yarıçapına sahiptir. Her türün sınırları, ilgili menü içerisinde ayarlanabilir.

Depolardan imparatorluk iskelesine, her ikisi de tüm tedariklerin zinciri doğru takip etmesi için yol planımıza bağlanmalıdır. Kendi üretiminin ötesinde, aynı bölgede tüm hammaddelerin elde edilemeyeceğini, ancak Krallığın refahını korumak için ticaret anlaşmalarına ve anlaşmalara başvurmamız gerektiğini aklımızda tutmamız gerekir. Yapay zeka, ızgara şeklinde tepki vermeyi durduracak şekilde geliştirilmiştir. Kavga bitmemiş bir iş olarak kalsa da, yönetim açısından türünü iyi tuttuğundan şüphemiz yok. Çok oyunculu bölümde, teklif her zaman korunur ve takipçilerinizi etkileyecek bazı noktalar eklenir. Arazi üretimi ve çevrimdışı moddaki tüm seçenekler de dahil olmak üzere, aynı oyunda, en fazla dört oyuncu, özelleştirme kısıtlamaları olmadan birbirleriyle yarışabilir. Doğal olarak, aynı grup buluşma noktasındayken devam etmek için ilerleme kaydedilebilir. Vurgu bir süre sonra gelecek ve kooperatif kipinin yama yoluyla ücretsiz içeriğin yol haritasının bir parçası olacağı yönünde. Nihai tarihini bilmiyoruz, ancak bu teslimatın içeriğinin keyfini çıkarmanın benzersiz bir yolu olacağı açık.


 

Kinguin.net Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederiz.

 
kinguin_badge_WHITE

Oyunu Satın Almak İçin Tıklayın

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!