-->
Western Digital,Yeni WD Black SN750 NVMe SSD İle PC Oyun Deneyimini Hızlandırıyor

Yeni ürün, olağanüstü aktarım hızları, optimize edilmiş güç ve oyunoynama amaçlı mimarisiyle oyun tutkunları için rekabetçi bir seçenek sunuyor. Western Digital (NASDAQ: WDC), ikinci nesil, yüksek performanslı WD Black® SN750 NVMe™ SSD’yi tanıttı. Yeni ürün, masaüstü sistemler için tek taraflı M.2 form faktörü üzerinde 2 TB kapasiteye kadar sunabiliyor.  WD Black® SN750 NVMe™ SSD, hız […]

21.03.2019 | ulasufuk

Yeni ürün, olağanüstü aktarım hızları, optimize edilmiş güç ve oyunoynama amaçlı mimarisiyle oyun tutkunları için rekabetçi bir seçenek sunuyor.

Western Digital (NASDAQ: WDC), ikinci nesil, yüksek performanslı WD Black® SN750 NVMe™ SSD’yi tanıttı. Yeni ürün, masaüstü sistemler için tek taraflı M.2 form faktörü üzerinde 2 TB kapasiteye kadar sunabiliyor.  WD Black® SN750 NVMe™ SSD, hız ve sıcaklığın korunmasına yardımcı olan entegre bir soğutucuya da sahip özel yapım bir oyun ekipmanı. Bu gelişmiş ürün, oyuncuların ve donanım meraklılarının, yoğun bilgisayar oyunları sırasında bir sonraki seviyeye çıkacak somut bir artış yakalamasının da önünü açıyor.

PC ve grafik teknolojilerindeki gelişmeler PC oyunlarını yeni zirvelere taşıyor. Günümüzde giderek artan sürükleyici ve duyarlı oyun içi deneyimlerden yararlanmak için, oyuncuların 100GB’ı aşan dosya boyutlarına yaklaşan bazı oyunlarla daha yüksek performans talepleri ve büyük dosya boyutları dahil olmak üzere çeşitli zorluklarla mücadele etmeleri gerekiyor. Üst seviye aktarım hızları, kullanıcılara oyunlarına ve dosyalarına anında erişebilmelerini sağlayarak daha hızlı bir şekilde oyun aksiyonuna geri dönmelerini ve sistemin genel duyarlılığını artırmalarını da sağlıyor.

EKWB işbirliğiyle özel bir soğutucu

Çok hızlı okuma ve yazma hızlarını desteklemek için, geleneksel NVMe SSD’ler, sürücünün çalışma sıcaklığını kabul edilebilir parametreler dahilinde tutmak için performansı düşürmek üzere tasarlanmıştır. WD Black SN750 NVMe SSD, PC soğutma teknolojisi alanında lider firmalardan biri olan EKWB ile işbirliği içinde, tahminen 2019 yılının ilkbahar aylarında satışa çıkacak olan, 500GB ila 2TB arasında değişen kapasiteler için şık bir EKWB tasarımlı soğutucu için de bir seçenek sunacak. Soğutucu, yoğun işlem sırasında sürücüdeki ısıyı dağıtacak ve SSD’nin soğutucu olmayan versiyonlarına kıyasla daha uzun süre boyunca sürekli okuma ve yazma performansı için çalışmasını sağlayacak.

Western Digital ayrıca, WD Black-özel SSD Kontrol Paneli’ne bir Oyun Modu özelliği de ekledi. Bu özellik kullanıcılara; düşük güç modunu devre dışı bırakma ve SSD’yi durmaksızın, sürekli yüksek performans istediklerinde, daha uzun süreli yürütme için en üst seviyelerde çalışmaya devam etme esnekliği sağlıyor.

VR, sürükleyici özellikler, daha büyük oyun dosyası boyutları, seviyeler, haritalar ve diğer oyun içi tüm eylemler için daha uzun yükleme sürelerine ihtiyaç olduğunu belirtenWestern Digital Veri Merkezi ve İstemci Bilgisayar Pazarlama Başkan Yardımcısı Eyal Bek, “Tüm bunlar için daha hızlı depolama ve daha yüksek

kapasiteye ihtiyaç duyuluyor. Daha yoğun ve daha uzun oyun aynı zamanda, özellikle yüksek performanslı NVMe SSD’ler için iyi yönetilen termal performans gerektiriyor. Yeni WD Black SN750 NVMe SSD, içine yerleştirilecek soğutucu seçeneklerine sahip oyun oynama, dahili pasif soğutma ve oyun modu özellikleri için tasarlanan mimariyle rakipsiz performans sunuyor. Üst seviye oyunculara arzu ettikleri rekabet gücünü kazandırmak için depolamanın sınırlarını zorladık” şeklinde konuştu.

WD Black SN750 NVMe SSD ile Seviyenizi Artırın

WD Black SN750 NVMe SSD, Western Digital’in kendi 3D NAND teknolojisi, aygıt yazılımı ve denetleyicisi üzerine inşa edilecek ikinci nesil bir SSD. WD Black SN750 NVMe SSD, oyun bilgisayarı veya özel bir bilgisayarlarını yeniden düzenlemek veya yükseltmek isteyen oyun ve donanım meraklıları için NVMe SSD performansını en üst seviyeye çıkarmak amacıyla tasarlanmış ve dikey olarak entegre edilmiş bir SSD platformuna sahip.

Yeni sürücü, sıra dışı okuma (500 GB ve 1 TB model için 3.470 MB / s1’e kadar1) ve yazma performansı (1 TB model için 3.000 MB1 / s1’e kadar) sunarken, kullanıcıların programlarına erişmeleri için gereken süreyi azaltır. Kullanıcılar bu sayede dosyalarına kolayca ulaşırken oyunları hızla yükleyebilir, 4K / 8K videoları ve diğer veri yoğun içerikleri de hızla aktarabilir.

Ek olarak ürün, yüksek oranda verimlilik için 515.000 rastgele okuma ve 560.000 rastgele yazma GİB (1 TB model için) sunar. Bu da SSD’nin çok iş parçacıklı uygulamaları ve veri yoğun ortamları kolayca yönetmesini sağlar. Bu, yeni seviyeler veya oyunlar yüklemek için çeşitli konumlardaki birden fazla dosyaya erişirken, oyun sırasında oyun içi ilerlemeden tasarruf etmek için daha az zamana ihtiyaç duyulduğunda daha yüksek yanıt veriyor.

Fiyat ve Mevcudiyet

Western Digital, yeni ürünlerini San Antonio’daki PAX South’ta (Stand # 10683) sergileyecek. WD Black SN750 NVMe SSD, 1TB modeli için 600TBW dayanıklılığı ve yaklaşan 2TB modeli için 1200TBW’a kadar beş yıllık sınırlı garantiye de sahip. Tek taraflı M.2 2280 tasarımı ile WD Black SN750 NVMe SSD, 250GB’tan 2 TB2’ye kadar olan kapasitelerde gelir ve ABD’de modele ve kapasiteye bağlı olarak 79.99 dolardan 499.99 dolara kadar olan fiyatlarda seçkin Western Digital perakendecilerinde, sistem entegratörlerinde ve ayrıca WD mağazasında satışa sunulacak.

Özel masaüstleri veya oyun ekipmanları kullanan meraklılar için ideal olan soğutucu versiyonu, 2019 ilkbaharında belirli Western Digital perakendecilerinde, elektronik ticaret sitelerinde, sistem entegratörlerinde ve WD distribütörlerinde de küresel olarak satışa sunulacak.

Western Digital, insanların kişisel içeriklerini yakalamalarına, korumalarına, erişmelerine ve dönüştürmelerine yardımcı olmak için endüstrinin en geniş ürün ve çözüm portföyünü sunar. Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edin: Western Digital.

Western Digital Hakkında

Western Digital® verilerin gelişmesi için gerekli ortamları yaratır. Şirket, müşterilerin giderek artan çeşitlilikteki veri çeşitlerini yakalama, koruma, erişim ve dönüştürme konusunda yardımcı olması için gereken inovasyonu kullanır. Gelişmiş veri merkezlerinden mobil sensörlere, kişisel cihazlara kadar her yerde veri yaşıyor, endüstri lideri çözümlerimiz veri alanındaki seçenekleri artırıyor.

Western Digital’in veri merkezli çözümleri, G-Technology ™, SanDisk®, Upthere ™ ve WD® markaları altında pazarlanmaktadır.

  • Saniyede bir megabayt (MB / s) = saniyede bir milyon bayt. Dahili testlere dayanarak; performans, ana cihaza, kullanım koşullarına, sürücü kapasitesine ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.
  • WD Black SN750 NVMe SSD 2TB tahmini mevcudiyet tarihi Şubat 2019

© 2019 Western Digital Şirketi ya da İştirakleri. Tüm hakları saklıdır.

Western  Digital, Western Digital logosu, G-Technology, Upthere, WD, Sandisk, Sandisk logosu ve SanDisk Extreme, ABD ve/veya diğer ülkelerde tescilli marka ya da Western Digital Şirketi ya da iştiraklerinin tescilli markası olarak kayıtlıdır. microSD ve microSDXC markaları SD-3C, LLC’nin tescilli markalarıdır. Tüm diğer markalar ilgili sahiplerin mülküdür. Ürün şartnameleri bildirimsiz değişime tabidir. Gösterilen resimler asıl ürünlerden farklılık gösterebilir. Tüm ürünler dünyanın her ülkesinde mevcut değildir.

Western Digital Technologies, Inc. SanDisk® ürünlerinin Amerika’daki sicil ve lisans bayisidir.

İleriye Dönük Bildirimler

Bu bildiri, SanDisk Extreme UHS-I microSD kartın tahmin edilen ulaşılabilirliği, faydaları, kabiliyeti, kapasitesi, performansı, hızı ve/veya diğer özellikleri gibi ileriye dönük ifadeler içermektedir. Bu vaatlerin gerçekleşmemesine sebebiyet verebilecek bir takım risk ve belirsizlikler bulunmaktadır. Bunların arasında; standart organizasyonlardan gelen şartname değişiklikleri, global ekonomik durum dalgalanmaları, iş durumları ve depolama ekosisteminde büyüme, rekabetçi ürünlerin etkisi ve fiyatlandırma, pazara giriş ve ilgili materyal ve özelleştirilmiş ürün bileşenlerinin maliyeti, rakiplerin faaliyetleri, rekabet edilen teknolojilerde beklenmeyen gelişmeler, yeni teknolojilere dayanarak ürün gelişimimiz ve tanıtımımız, yeni veri depolama pazarlarına ilerleme, kazanım, katılım ve ortaklıkların getirdiği riskler, üretimde zorluklar ile gecikmeler ve şirketin en son dosyalanan periyodik raporunun bulunduğu ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC) ile birlikte şirketin dosyalamalarında listelenen diğer risk ve belirsizlikler yer almaktadır. Konuyla ilgili bu belgenin tarihinde belirtilen bu ileriye dönük ifadeler değişkenlik gösterebilir ve şirket bu ileriye dönük ifadeleri, takip eden etkinlik ve durumları yansıtmak üzere güncelleme sorumluluğunda değildir.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.