-->
Star Trek Online İle Mirror of Discovery’nin Yolları Xbox One ve PlayStation 4’te Kesişiyor

Yeni Star Trek: Discovery Güncellemesi Terran İmparatorluğundan Kaptan Killy’i Selamlar Bugün, ücretsiz MMORPG oyunların önde gelen yayıncılarından Perfect World Europe B.V. ile Cryptic Stüdyoları, Mirror of Discovery güncellemesinin Star Trek Online için Xbox One and PlayStation®4’te de yayınlanacağını duyurur. Konsol oyuncuları, oynaması ücretsiz Star Trek MMORPG için yayınlanan en son güncellemeyi indirebilir ve CBS’in popüler […]

06.03.2019 | ulasufuk

Yeni Star Trek: Discovery Güncellemesi Terran İmparatorluğundan Kaptan Killy’i Selamlar

Bugün, ücretsiz MMORPG oyunların önde gelen yayıncılarından Perfect World Europe B.V. ile Cryptic Stüdyoları, Mirror of Discovery güncellemesinin Star Trek Online için Xbox One and PlayStation®4’te de yayınlanacağını duyurur. Konsol oyuncuları, oynaması ücretsiz Star Trek MMORPG için yayınlanan en son güncellemeyi indirebilir ve CBS’in popüler dizisi Star Trek: Discovery’den, Mary Wiseman‘ın seslendirdiği Terran İmparatorluğu Kaptanı Killy’nin geleceğini ortaya çıkarabilirler.Xbox One ve PlayStation®4 oyuncuları artık tümü Star Trek: Discovery evreninde geçen, yeni görevlerde I.S.S. Discovery uzay gemisinin lideriyle kapışma şansına sahipler. Star Trek Online’nin yıl dönümünü kutlamak amacıyla Mirror of Discovery ile ayrıca Task Force Operation System’e heyecanlı bir güncelleme ve ilaveten özel meydan okumalar geliyor.

Star Trek Online lansman fragmanına mutlaka göz atın: Mirror of Discovery geldi: https://youtu.be/w6A8WaDkoY4

Mirror of Discovery için indirilebilir basın dosyaları burada: https://perfectworld.app.box.com/v/STOCMirrorofDiscoveryLaunch

Mirror of Discovery, Star Trek Discovery’de kısaca bahsedilen önemli bir hikâyeyi, Star Trek Online’ın ruhuna uygun bir şekilde detaylandırıyor. Kaptan Killy, U.S.S. Discovery mürettebatının yolları dizinin ilk sezonunda Terran İmparatorluğu ile kesiştiğinde ve mürettebat, Yıldız Filosundan Sylvia Tilly’nin acımasız Yansıma kişiliğini öğrendiğinde tanıtılmıştı. Her ne kadar hayranlar Tilly’nin bu karaktere imrendiğini görme şansına sahip olsalar da gerçek Killy küçük ekranda hiç belirmedi. Killy, Mirror of Discovery ile resmi olarak oyuncuların karşısına çıkıyor.

Devam eden destanın ilk bölümü olan Age of Discovery’de oyuncular, Klingon güçlerine karşı verilen acımasız bir savaşın ortasında Asteğmen Sylvia Tilly ile birlik oldular. Yolculuk olağandışı bir karışıklığı araştırmak için Yıldız Filosu subaylarının gizemli orman gezegen Pahvo’ya gitmeleriyle Mirror of Discovery’de dedevam ediyor. Gezegeni saran ağır bir iyon fırtınası nasıl olduysa başka bir zaman diliminden bir grup gezgini buraya getirmiş. Hayatta kalanlar arasında Terran İmparatorluğundan, I.S.S Discovery’nin kaptanlığına önündekileri katlederek gelen Kaptan Sylvia “Killy” Tilly de var. Bu noktaya kadar yıldız gemisinin Klingon güçleri tarafından yok edildiği düşünülürken, Yıldız Filosundan U.S.S. Discovery Alternatif Evren’e geçmiş. Pahvo’nun geleceği artık, Kaptan Killy ve mürettebatının gezegeni yok etmeden durdurmak zorunda olan Federasyon’un elinde.

Bu olayların hepsi Mirror of Discovery’deki yepyeni görevlerle ortaya çıkacak. Bugünkü konsol güncellemesiyle getirilen içeriğin tam listesi aşağıdadır:

  • Öne Çıkan İki Yeni Bölüm – Oyundaki farklı gruplardan tüm Kaptanlar, Terran İmparatorluğundan Kaptan Sylvia Tilly’nin bulunduğu iki yeni bölümü oynayabilirler.
    • “Para Pacem” – Oyuncular, Pahvo’nun üzerindeki iyon fırtınasının,I.S.S. Discovery’nin Klingon güçleriyle kaçınılmaz karşılaşmasına tanık olacaklar.
    • “Illusion of Communication” – Kaptanlar, Kaptan Killy’nin Pahvo’nun barışçıl biyosferini değiştirmek için Terran İmparatorluğu teknolojisini kullanmasını engellemeye çalışacaklar.
  • Yıl Dönümü EtkinlikleriStar Trek Online, meşhur”Omega Molecule Stabilization” Etkinliğini geri getirerek, Star Trek evrenini içeriden keşfetmenin dokuzuncu yılını kutluyor. Q’nun dağınık Omega parçalarını stabilize edebilen oyuncular, ücretsiz Omega Parçası Teknoloji Yükseltmeleri ve Star Trek: Discovery’de görülen yeni T6 Vulcan Gözlem Gemisi ile amorti edilebilir ödül kuponları kazanabilirler.
  • Battle at the Binary Stars – İstek üzerine “Battle at the Binary Stars” Etkinliği, en tecrübeli oyuncuları bile zorlayacak Gelişmiş ve Elit modları ile “Task Force Operation” olarak tekrar geldi.

Güncellemeyi takip eden haftalarda Xbox One ve PlayStation®4’te Personal Endeavor System’i için bir güncelleme daha olacak. Oyundaki Endeavor System’i beğenen oyuncular, çok çeşitli savaş mekaniklerinde hesap çapında performans takviyeleri kazanmak için özel günlük meydan okumaları tamamlayabilecekler. Ayrıca konsol oyuncuları yakında, Mirror of Discovery’nin ardındankaptanları Pahvo gezegenine geri gönderen, yeni bir Özel Task Force Operation olan Pahvo Dissension’a katılabilecekler.

Star Trek Online, Star Trek Fan Forge olan Mirror of Discovery Meydan Okuması için For Fans By Fans ile birlik oluyor. Katılımcılar, resmi lisanslı ürünlere tasarımlarının basılması şansını yakalamak için hayran eseri gönderebilirler. Tüm adaylar, Star Trek Online’ın PC versiyonu için özel bir oyun-içi ödülü alacaklar. Ayrıca en iyi 5 tasarımcıya, özel unvan ve Discovery Operations Paketini açmak için kod verilecek. Detaylar için lütfen https://www.forfansbyfans.com/feature/star-trek-fan-forge-825.html adresini ziyaret edin.

CBS All Access (https://www.cbs.com/shows/star-trek-discovery/)ile diziyi internet üzerinden izleyerek Star Trek: Discovery’nin ikinci sezonunu yakalamayı unutmayın.

Star Trek Online oyuncuların Star Trek evrenini içeriden keşfedebildiği ücretsiz bir MMO oyunudur. Bir Federasyon yıldız gemisinin kaptanı olarak oyuncular kendi kaderlerini belirleyebilirler. Bir Klingon Savaşçısı olarak İmparatorluğu galaksinin en ücra köşelerinde savunabilir, Romulan Republic Warbird komutanı olarak Romulan mirasını yeniden inşa edebilir ya da bir Jem’Hadar askeri olarak Dominion adına zorlu görevler üstlenebilirler. Kaptanlar aynı zamanda Star Trek evreninin ünlü yerlerini keşfedebilir, yeni uzaylı türler ile temas kurabilir ve uyarlanabilir yıldız gemilerinde diğer oyuncularla yan yana savaşabilirler. Star Trek Online şu anda PC, PlayStation®4 ve Xbox One platformlarında mevcut.

Star Trek Online‘ı ücretsiz olarak hemen indirip oynamak için www.playstartrekonline.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!