-->
Splatoon 2: Özel Demosu Çıktı! Ayruca 7 Günlük Ücretsiz Nintendo Switch Online Denemesi İçeriyor

Nintendo Switch’te Splatoon 2’nin mürekkep sıçratan eğlencesinin tadını çıkarmak için şimdiden derinlere dalmış 8 milyondan fazla kişi arasında değilseniz, Nintendo’nun suları test etmenize yardımcı olacak bir teklifi var. Oyuncular, bugünden itibaren 19 Mart saat 17:00’da başlayıp 25 Mart saat 16:59’a kadar devam edecek çevrimiçi etkinliğe hazırlanmak için Nintendo eShop’tan Splatoon 2 Özel Demo’sunu indirebilecekler. Demo […]

19.03.2019 | ulasufuk

Nintendo Switch’te Splatoon 2’nin mürekkep sıçratan eğlencesinin tadını çıkarmak için şimdiden derinlere dalmış 8 milyondan fazla kişi arasında değilseniz, Nintendo’nun suları test etmenize yardımcı olacak bir teklifi var. Oyuncular, bugünden itibaren 19 Mart saat 17:00’da başlayıp 25 Mart saat 16:59’a kadar devam edecek çevrimiçi etkinliğe hazırlanmak için Nintendo eShop’tan Splatoon 2 Özel Demo’sunu indirebilecekler.

Demo süresince, oyuncular 4’e 4 Turf War savaşının yanı sıra, tam oyuna sahip olan çevrimiçi oyuncuları ve arkadaşları ile Ranked Battle, Salmon Run ve League Battle modlarını deneyebilecekler. Çimenleri takımın rengindeki mürekkeple kapla, görünüşünü farklı silahlar ve kıyafetlerle kişiselleştir ve düşmanlarına tükenmez mürekkep fırlat! Demo süresince sadece oyuncular mürekkeplerini atma şansına sahip olmakla kalmayacak, aynı zamanda Nintendo Switch Online için yedi günlük ücretsiz denemeyi etkinleştirmek üzere Nintendo Switch Online’dan bir e-posta alacaklar. Oyuncular daha önce ücretsiz deneme süresine sahip olsalar bile kodu kullanabilirler.

Tüm oyunu satın almak isteyen oyuncular, demo dönemi boyunca Nintendo eShop aracılığıyla oyunu satın alırsa yüzde 33 indirim alırken Splatoon ™ 2 + Octo Expansion alıcıları yüzde 25 indirim alacak. Ekstra bir bonus olarak, oyuncular demo ilerlemelerinin bir kısmını tam oyuna aktarabilirler.
Yeni mürekkep becerilerini bir üst seviyeye çıkarmak isteyen oyuncular, 24 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan 4. Splatoon 2 Community Cup’a katılabilirler. Splatoon 2 turnuvalarının web sitesini ziyaret ederek, oyuncular kendi takımlarını kolayca birleştirebilir, yeni üyeler edinebilir ve düzenli çevrimiçi turnuvalara katılabilir – eğlence veya zafer için! Takım arkadaşı bulunmayan oyuncular, basitçe üye olabilir ve benzer solo splatterlerle eşleşmek için “Bir Takım Bul” bölümüne gidebilir.

GÖRSELLER İÇİN : Splatoon 2 Special Event Demo



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!