-->
Sid Meier’s Civilization VI: Gathering Storm İnceleme

Genel olarak, yeni bir alıştırma çıktığında, iki uzantı izleyecektir. İlk büyük çözüm, orta ila orta seviye seviyelerine odaklanırken, diğeri bazı modern gelişmeler ve oyun girişimi tarafından göz ardı edilmektedir. Bu, Serbest Bırakmanın serbest bırakılması ve tüm ekstraların eklenmesi gibi bir Geleceğin “tamamlanmasını” sağlayan garip bir yabancı trafiğe yol açar. Peki, Civilization  VI, bu hafta ikinci […]

05.03.2019 | ulasufuk

Genel olarak, yeni bir alıştırma çıktığında, iki uzantı izleyecektir.<--!more--> İlk büyük çözüm, orta ila orta seviye seviyelerine odaklanırken, diğeri bazı modern gelişmeler ve oyun girişimi tarafından göz ardı edilmektedir. Bu, Serbest Bırakmanın serbest bırakılması ve tüm ekstraların eklenmesi gibi bir Geleceğin “tamamlanmasını” sağlayan garip bir yabancı trafiğe yol açar.

Peki, Civilization  VI, bu hafta ikinci tur Genel Kurul ile tamamlandı. Burada, Firaxis Games çevre ve diplomasi konusundaki finallere odaklanıyor. Kasırgalar, taşkınlar ve toz yanardağları gibi felaket felaketleri düzenli olarak vuracak ve iklim değişikliği ülkenin sabah havaya çıkan oranını etkileyecektir. British Council yaşıyor, milletlerin yeni tanrının gelişimine doğru nasıl geliştiğini şekillendirecek fikirleri koordine etmesine ve tartışmasına izin veriyor. The Big Effect ayrıca, delegelerin beklediği en yeni ustaları, harikaları, metrikleri ve gelecekteki ruh hallerini de ekler. Sonuç, iyi.

Gathering Storm: Çevre adı ile başlar. Gençliğin önündeki doğal afetler ve hava durumu tahminleri, çürümede bir düşüş ve şehirlerin işleyişini etkiliyor, fakat çoğu kişi için her zamankinden daha kötü durumda. Sellerin etrafındaki volkanlar ve binalar için yapılan gözlem bilimsel bir arka plan sağlamaz, bu da birçok zorluk için zorlaşır.

Oyunda daha sonra, tüm şirket ve hızlı kesimlerin güç tüketimi ve Exxon Valdez felaketinin olaylarını araştırmaya çalıştığında, seviyelerinin artması sonucu çevre değişmeye başlayacak. Bundan kaçınmaya çalışsanız bile, bu şehirler artık uzun mesafedeki karbon şirketlerinin sağlayabileceği iyi çalışma gücüne ihtiyaç duyuyor. Sonuç olarak, kıyı bölgeleri akacak, adalar kirlenebilecek, sorunu ortadan kaldırmak için elinizde yeni teknolojiler ve iyileştirmeler kullanmanız gerekecek. Gelecekteki tarihin azalması ve mevcut bronz döneminden daha iyi bir egzersiz gibi hissetmesi nedeniyle, müşterilerin formu için en heyecan verici olan son nihai çözümdür. Hidroelektrik suyundan ve Robot Ölüm Robotundan (görmekten büyük zevk alıyorum, harikaydı), iklim değişikliğine ya da neden olduğu problemlerle ilgili problemlere katılmak, tahmin edilme tahmininden daha fazla odaklanmıştır. Destroyerde bile savaşı kendileri üzerinde kontrol altına alarak daha da kötüleştirmeyi başardım.

Konuşurken, diplomasi Farans Dünya Bankası ve Farans’ın eklenmesi ile düzeltildi. Favor, iyi ve iyi bir metin mesajı sağlayan yeni bir para birimidir ve istediğiniz zaman Dünya Kupası tarafından açıklanan çeşitli özelliklere oy vermek için kullanabilirsiniz. Müteahhitlerin, bağlı kuruluşların ve şehir birliklerinin favorisi. Söylemek için diğer şehirlerle mücadele ettiği yerlerde, bir lamba yakındaki St. Petersburg’a taşındıktan ya da global olarak alışveriş yapmaktan sonra Rusya’ya yardım verdi. Muhalefet Şikayetlerde Fırsat, iki sözleşme arasındaki ilişkiyi son sözleşmeler, iddialar ve askeri harekatlar yoluyla ortaya koydu.

Daha fazla diplomasi bir heyecan ve genel olarak geleceğini öne süren AI olmakla birlikte, hükümetin meselelere yönelik önerileri imparatordan daha az inanıyor. Kanada’da oynadığımda, kentin ticari marka diplomasisinden biri, her ikisine de katılmıştır, Disneyland lüksüyle başarabilmem için, ileri diplomaside başlayan oylama döneminden binlerce iyilik aldım. Yine de, Favor’in işine diğer oyunlarda müdahale etmeyi ve onları zorlaştırmadan iyi bir ilerleme kaydetmeyi zor buldum. Daha fazla zorluk içeren zorlu problemler ve Global Providence, ne olursa olsun, hedeflerinize senkronize etmek ve ilerlemek için tüm yeni yolları sunar.

Çevre ve diplomasi ile karışık olarak, Gathering Storm’un ana odağı, toplantınızın yeni şehirlerinde. Sekiz yeni kentin ve dokuz yeni başlığın hepsi olmasa da çoğu bugünün medeniyetinin birkaç unsurunu kullanan gölgeleri dolduruyor. Kanada Tilet’i kolayca transfer edebilir ve Buz Hokeyi Pistleri yoluyla pratik yapma konusunda büyük başarı elde edebilirsiniz. Seçenekler denizden geldi ve şehirlerini inşa etmeyi bıraktıklarında uzun kazançlar elde ettiler. Macar kentinin vergi kazancı, ekstra bir ücret ödemeden hızı ve mücadeleyi arttırıyor. Fenikeliler, liderlerini liderlik ederek başlarını taşıyabilir ve özel koton bölgelerini söyleyebilirler.

Genişlemeyle ilgili eğlencemin çoğunu bulduğum yeni vatandaşlarda. Daha önce mümkün olmadığını düşündüğüm stratejik yollar açıyorlar ve farklı zafer koşullarına yaklaşma yöntemlerinizi gerçekten sarsıyorlar. Örneğin, Maori olarak oynarken, bir Kültür Zaferi kazanmaya çalıştım – ancak Turizmi kolayca toplama yeteneğinizi sınırlayan Büyük Yazarlar kazanamazlar ve eşsiz Marae binalarında Büyük Çalışma alanı yoktur. Bunun yerine, kazanmak için yeterli Turizmi kazanmak için milli parklar, alışveriş merkezleri ve benzeri binalar kurmaya güvenmem gerekiyordu. Bu beni Civilization VI’da heyecanlandıran bir stratejidir ve büyük ölçüde bütün yeni vatandaşlar da beklentilerimin ötesine geçiyor.

Gathering Storm’da oyunu bir bütün olarak oynamak için daha iyi yapan başka küçük eklemeler de var. Aynı işlemi tekrarlamak için menülere dalmak yerine, tek bir tıklatmayla casusu yeniden konuşlandırabilirsiniz. Harita bir bütün olarak daha iyi görünüyor ve felakete eğilimli olduklarını vurgulamak için coğrafi özelliklere isimler verildi. Üretim kuyruğu, şehirlerinizin her biri için üretim hatları oluşturmanıza izin verir; böylece önceki öğe tamamlandığında oluşturmak için sürekli olarak yeni bir şey seçmenize gerek kalmaz. Ayrıca, su parkı ve kayak merkezi gibi, bölgenizi bu inç kareden daha fazla sıkarak hedeflerinizi daha da arttırmanıza olanak tanıyan bir sürü yeni bina var.

Beni Gathering Storm ile meşgul eden, reklamı yapılan özellikler değil, bu daha küçük değişiklikler. Çevre, benim olmasını istediğim kadar büyük bir etkiye sahip değil ve Dünya Kongresi, fikirlerini nasıl attığınızla ilgili bazı çalışmaları kullanabilir, ancak bunun ötesinde, bu genişlemenin birçok sağlam katkısı var. Son oyun aslında ilginç. Çoğu Medeniyet oyununda olduğu gibi biraz zaman aldı. Ancak Gathering Storm ile, CivilizationVI sonunda tamamlanmış hisseder.


 

Kinguin.net Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederiz.

 
kinguin_badge_WHITE

Oyunu Satın Almak İçin Tıklayın

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!