-->
Jump Force inceleme

Her ne kadar Goku ve meslektaşları Jump Force ile tanışan ilk takımlar olsalar da, Dragon Ball FighterZ’ın geçen sene kaybettiği çok farklı bir vahşi yaşam oyunu. Moo FighterZ bir 2D savaş alanı, Zıpla Kuvveti, küçük bir grubu kontrol eden 3v3 3D savaşçısı. Savaşlar çok açık bir gözle gerçekleşir, serbest kalmanıza izin verir veya rakibinizi 3D […]

02.03.2019 | ulasufuk

Her ne kadar Goku ve meslektaşları Jump Force ile tanışan ilk takımlar olsalar da, Dragon Ball FighterZ’ın geçen sene kaybettiği çok farklı bir vahşi yaşam oyunu. Moo FighterZ bir 2D savaş alanı, Zıpla Kuvveti, küçük bir grubu kontrol eden 3v3 3D savaşçısı. Savaşlar çok açık bir gözle gerçekleşir, serbest kalmanıza izin verir veya rakibinizi 3D oyun boyunca uçurarak gönderir. Acı ve özel adımların yanı sıra, bir taş, bir kağıt, hafif ve ağır atakları olan bir alet sistemi ile savaşmak. Bloklar ve yıpranmalar, gruplar alanı mahvedecekleri zaman normal saldırılara saldırmanıza yardımcı olacaktır. Oyunun adı, gösterip değerlendiren iki şeye bağlı olarak, rakibinizin yürümesini ve öncelikli olan aksiyonu almasını bekliyor.

Her yapının, doğru sesi tutarak kullanılabilecek dört aracı vardır – bir komutan oynarsanız, gerçekten yapmak zorundasınız – ve yüzün yüzünü çekmek için. Bu eylemler doğrudan bireyin seçimlerine yükseliyor ve düşük ve düşük suya sahip sporları taklit etmek için etkileyici, sağlam kameralar gibi görünüyor. Bazı benzersiz şeyler düşmanın saldırısını mahvedecek, diğerleri arasında aradaki boşluğu kapatmak için büyük bir alana veya hıza sahip olacak Bu teklif size güç verecek, bu yüzden onu biraz kullanın. Savaşların çoğu 3v3’dür ve takım üyelerinizden birini uçuşa geçirmenizi sağlar. Hepsinde tek bir cep telefonu var ve işgücü saldırılarının çoğu belirsizlikler ve çok para harcama riskinizi değiştiriyor.

İlk kez bakarken, savaş, Bandai Namco’nun ürettiği uzun süredir devam eden bir animasyon oyunu olan şaşırtıcı Naruto Ultimate Ninja Storm’a benziyor. Bu gelişmiş CyberConnect2 makalesi, zorlu, kabul edilebilir, yüz yüze ve büyüleyici bir fotoğrafta, anime’nin hızlı hareketiyle ilgilidir. Jump Force’un savaşının doğrudan Ninja Fırtınasından yükseltilmiş gibi göründüğünü fark ettiğimizde, girmem için bana en büyük güven verdi. Bu gerçek ve boşuna bir yoldur, film severlerin pek çok imtiyaz sahibinin durumu iyileştirebileceğinden çok daha fazlası değil mi? Eh, pek değil.

Sıçrama Kuvveti ilerlemesi Spike Chunsoft tarafından ele alındı ​​ve DNA CyberConnect2 DNA burada deneyim için bir temel oluşturduğunda, polis durumları ve görünmeyen vizyon hiçbir zaman bozulmaya yol açmadı. . Shonen’ın renkli dünyalarından birine katılmak yerine, hikaye sizi ilk günlerinde New York’ta gerçek hayatta ilk sıraya koyuyor.
Sahte yalancılarınızı görmek gerçekten heyecan verici ve heyecan verici şeyler tarafından kapana kısılır, ancak sona erdirmenin ideal yolu, gerçek hayattaki gerçek yaşam alanlarının ne kadar gerçek olduğunun farkına varmanızdır. o. Kullanılabilecek çaresiz ulusların büyüklüğü gereği, gerçeğin sınırlarının ötesine yaptığınız yolculuklar, içlerinden birkaçı bile rahatsız etmektir.

Hikayenin tarihi boyunca Dragon Ball, Naruto, One Piece, Bleach, Jojo’nun Tuhaf Maceraları, My Hero Academia ve benzerlerinin tanıdık yüzleriyle tanışacaksınız. Maalesef çalınmasa da Light Watch Yagami’de yaşayanların ölümünden dolayı acele ediyor olabilirsiniz. Renkte iyi bir etiket kaynağı var, ancak görünür kanallar da var. Pino’yu seven biri Bir kişi eksik görünüyor. Halen temsil edilen kimse yok. Hikaye boyunca, marka odaklı başlıkları ve aniden bir bakış açısı yaratan tipik avatar yaratıcılığınızın tipik bir versiyonuyla, birkaç küçük kesim sahnesiyle yaşayacaksınız. Oyun, normal bir savaş alanı olarak sınıflandırıldı.

Savaş kesindir. Taraklar keskin ve akıcıdır ve balık uçması oyunlara karşı yüksek düzeyde eğlence üretmek için gerçekten iyi bir iş çıkarır. Bununla birlikte, Atlama Kuvveti Ninja Fırtınası temelinde inşa edilirken, aslında önündekilerden biraz daha düşük olması şaşırtıcıdır. Ortak bir neden veya saldırı yoktur ve tarak bırakma seçenekleri önemli ölçüde azaltılır. CyberConnect2 oyunları soğumadan üç kez kalkmanıza izin verirken, Jump Force yalnızca desteklenmeyen bir segment için izin verir. Sık sık isyancı bir koşucu gibi olmaya başladım ve bitinceye kadar kendimi kestim – savaşmak veya kaçmak için yapabileceğim hiçbir şey yoktu. Bu, kendinizi riske sokma olasılığınızı düşürür ve sıklıkla oyuncuyu askıda tutar.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!