-->
İddialı Oyuncuların Aradığı Hız Acer Nitro VG0 Serisi Monitörlerde

Visual Response Boost teknolojisi ile 1 ms(1) tepki süresine sahip olan modeller uygun fiyatla satışa sunuluyor. 27, 23,8 ve 21,5 inç seçeneklerine sahip Full HD 75 Hz IPS monitörler, AMD Radeon™ FreeSync teknolojisi ile akıcı ve görüntülerde yırtılma yaşanmadan oyun deneyimi sağlıyor.(2) Visual Response Boost™ (VRB) teknolojisi hareket bulanıklığını ortadan kaldırarak net ve gerçekçi görüntüler […]

21.03.2019 | ulasufuk

Visual Response Boost teknolojisi ile 1 ms(1) tepki süresine sahip olan modeller uygun fiyatla satışa sunuluyor.

  • 27, 23,8 ve 21,5 inç seçeneklerine sahip Full HD 75 Hz IPS monitörler, AMD Radeon™ FreeSync teknolojisi ile akıcı ve görüntülerde yırtılma yaşanmadan oyun deneyimi sağlıyor.(2)
  • Visual Response Boost™ (VRB) teknolojisi hareket bulanıklığını ortadan kaldırarak net ve gerçekçi görüntüler meydana getiriyor.
  • Acer VisionCare özelliği uzun oyun maratonlarında rahatlık sunuyor.
  • Acer Display Widget ise kolaylıkla ayar yapmayı sağlıyor.

27, 23,8 ve 21,5 inç seçenekleriyle gelen Acer Nitro VG0 Serisi Full HD monitörler, AMD Radeon™ FreeSync teknolojisi ve 1 ms tepki süresiyle uygun fiyata akıcı oyun deneyimi sunarak oyuncuların hız ihtiyacını karşılıyor.

AMD Radeon™ FreeSync özelliğine sahip yeni Nitro VG0 Serisi monitörlerin oluşturduğu kareler, ekran yırtılmasını ortadan kaldırmak ve gecikme sürelerini azaltmak için ekran kartının kareleriyle senkronize ediliyor. Böylece akıcı bir oyun deneyimi ortaya çıkıyor. Dahili Visual Response Boost (VRB) teknolojisi ise hızlı hareket eden görüntülerde bulanıklığı azaltarak 1 ms tepki süresi elde ediyor. 6 yönlü renk ayarı sayesinde kullanıcılar, oynadıkları oyuna en uygun renk, ton ve doygunluk seviyesini belirleyebiliyor. 11 farklı siyah düzeyi seçeneği arasından tercih yapmalarını sağlayan dahili siyah artırma özelliği ise oyuncuların görsel avantaj elde ederek düşmanlarını kolayca bulmalarını, saklanmalarını veya yarış pistinde virajları alabilmelerini sağlıyor.

Acer Nitro VG0 serisi, 1920×1080@75 Hz çözünürlük sayesinde mükemmel görsel detaylar sunuyor. Seri, Blu-ray Disk konsol oyunları ve geniş ekran sinema gibi gelişmiş 1080p Full HD oyun, multimedya ve üretkenlik uygulamaları için mükemmel bir çözüm sunuyor.

IPS paneller görüntüleri yatay ve dikey olarak 178 derecelik izleme açısında bozulmadan sunuyor. Çerçevesiz tasarım ise izleme alanını artırmasının yanı sıra birden fazla monitör kullanılan kurulumların neredeyse kusursuz olmasını sağlıyor. NTSC standart renk gamının yüzde 72’sini kapsayan ve 250 cd/m2 parlaklık sunan Acer VG0 Serisi canlı renkler ve görüntüler meydana getiriyor.

Üretkenliği ve Verimliliği Artıran Özel Ayarlar

Dahili Acer Display Widget özelliği, kullanışlı bir ekran menüsü düğmesini kullanarak monitör ayarlarını rahatça yapabilmenizi sağlıyor. Her uygulama ve kullanıcı için özel ayarlar belirlemeyi de mümkün kılan bu özellik, üretkenliği ve verimliliği artırmak için ekranı farklı bölümlere ayrıma olanağı da sunuyor.

Önceden Ayarlanmış Oyun Modları

Acer Game Mode işlevinde kullanılan içeriğe göre görüntüleri optimize eden önceden ayarlanmış sekiz adet ekran modu bulunuyor. Bunlar arasında; Aksiyon, Yarış, Spor, Kullanıcı, Standart, ECO, Grafik ve Sinema yer alıyor. Bunlara kısayol tuşu veya Ekran Menüsü içindeki ayar menüsünden kolayca erişilebiliyor.

En uygun izleme açısını bulmak için monitörü -5 ila 20 derece açıyla eğmeniz mümkün. Flickerless, BlueLightShield, ComfyView ve düşük karartma teknolojilerini içeren Acer VisionCare özelliği sayesinde uzun oyun maratonlarında izleme rahatlığı artıyor.

Üründeki siyah çerçeve ve kırmızı hatlara sahip üçgen ayak sportif bir tasarım oluşturuyor. VESA montajına uygun olan monitörler masa alanından tasarruf etmek için duvara asılabiliyor. Böylece oyun kontrolcülerine, farelere ve diğer cihazlara daha fazla yer kalıyor. Güçlü ses efektlerine destek veren 2 Watt gücünde iki hoparlör ile kaliteli sesler elde ediliyor. İki adet HDMI girişi ise birçok farklı bilgisayara bağlanma imkânı sağlıyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer Nitro VG0 Serisi monitörlerden 23,8 inç olan modeller Türkiye’de 824 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Teknik özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için lütfen Acer Türkiye ofisiyle iletişime geçin.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.