-->
Bloody Palace, 1 Nisan’da Devil May Cry 5 ile Ücretsiz Olarak Sunulacak

Devil May Cry 5’ta 1 Nisan’da yapılacak ücretsiz bir güncellemeyle Bloody Palace modu oyun sahiplerine sunulacak. Şeytan avcılarının dikkatine! Tamamen şeytani bir kılığa bürünmek için hazır olun. Çünkü Bloody Palace Modu Devil May Cry 5 sahiplerine 1 Nisan 2019’da ücretsiz güncellemeyle sunulacak. Geri sayım başladı ve bu bir erken 1 Nisan şakası değil! Bloody Palace, […]

16.03.2019 | ulasufuk

Devil May Cry 5’ta 1 Nisan’da yapılacak ücretsiz bir güncellemeyle Bloody Palace modu oyun sahiplerine sunulacak.

Şeytan avcılarının dikkatine! Tamamen şeytani bir kılığa bürünmek için hazır olun. Çünkü Bloody Palace Modu Devil May Cry 5 sahiplerine 1 Nisan 2019’da ücretsiz güncellemeyle sunulacak. Geri sayım başladı ve bu bir erken 1 Nisan şakası değil!

Bloody Palace, zamana karşı yarışırken düşmanların ve bossların zorluk seviyelerinin de arttığı bir hayatta kalma modu. Oyun fanatikleri, Dante, Nero ya da V olarak Bloody Palace modunda farklı düşman seviyelerini oynarken yeteneklerini de test edecek.

Oyun dünyasının en çekici ve stil sahibi oyunu Devil May Cry 5 tüm dünya ile aynı anda XBOX, PS4 ve PC’de oyunseverlerle buluşuyor.

Capcom basın merkezinden (www.capcomeuro-press.com) oyunla ilgili ayrıntılara ve Bloody Place modunun görsellerine ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!