-->
Acer, IEM Etkinliklerinde ESL’nin Tek PC İş Ortağı Olmaya Devam Edecek

Dünyanın en büyük e-spor şirketi ESL, Acer ile iş birliğini üç yıl daha uzattığını duyurdu. Acer, bu hafta sonu IEM Katowice’deki 13. sezon finallerinin devamında 14. sezondan 16. sezonun sonuna kadar düzenlenecek tüm Intel® Extreme Masters etkinliklerinin resmi global iş ortağı olacak. IEM etkinliklerindeki tek PC markası olan Acer, yenilikçi oyun teknolojileriyle hem hayranlara hem […]

01.03.2019 | ulasufuk

Dünyanın en büyük e-spor şirketi ESL, Acer ile iş birliğini üç yıl daha uzattığını duyurdu. Acer, bu hafta sonu IEM Katowice’deki 13. sezon finallerinin devamında 14. sezondan 16. sezonun sonuna kadar düzenlenecek tüm Intel® Extreme Masters etkinliklerinin resmi global iş ortağı olacak. IEM etkinliklerindeki tek PC markası olan Acer, yenilikçi oyun teknolojileriyle hem hayranlara hem de yarışmacılara yeni rekabetçi oyun deneyimleri yaşatacak.

“Acer ile iş birliğimizi üç yıl daha uzatmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşma sektörde bu alana yapılan uzun vadeli yatırımların da bir göstergesi.” diyen ESL Kuzey Amerika Marka İş Birliklerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Paul Brewer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dünya çapında bir markanın e-spora nasıl etki edeceğinin harika bir örneği olan Acer, IEM etkinliklerinin önemli bir parçası haline geldi.”

“Oyunculara sınıfının en iyi donanımlarını sunma hedefimiz doğrultusunda ESL ile güçlerimizi birleştirerek bu prestijli e-spor etkinliğinin donanım markası olmaktan gurur duyuyoruz.” diyen Acer Global Ürün Pazarlama ve Planlamadan Sorumlu İkinci Başkan Yardımcısı Vincent Lin, ardından şunları söyledi: “Gelişmiş grafikler ve üstün termal teknolojiler gibi yeniliklere sahip Acer dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar e-spor için yepyeni oyun deneyimleri oluşturuyor.”

Gelecek Intel® Extreme Masters sezonlarındaki tüm CS:GO turnuvalarında IEM etkinliklerinin tek PC iş ortağı olan Acer’ın oyunculara yönelik Predator markası kullanılacak. En yeni Acer Predator monitörler önümüzdeki sezonlarda sergilenecek, Acer dizüstü bilgisayarlar ise her etkinlikte analist masalarında yer alacak. Masaüstü bilgisayar performanslı ilk dönüştürülebilir oyuncu dizüstü bilgisayarı olan Predator Triton 900 ve 144 Hz/3ms ekrana sahip Predator Triton 500 oyuncu dizüstü bilgisayarı IEM Katowice etkinliğinde sergilenecek.

Üç yıllık anlaşma ile yeni kitlelerle etkileşime geçecek olan Acer yeni teknolojileri, yenilikleri ve ezber bozan tasarımları pazara ilk süren marka olmaya devam edecek.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!