-->
250 Bin TL ödüllü “Büyük Oyun” Yarışmasına Başvurular Devam Ediyor

Oyun geliştirenler için başvurular devam ediyor, 5 hafta kaldı Netmarble ve StartersHub işbirliği ile hazırlanan ve Kanal D’de yayınlanan, 250 bin TL ödüllü mobil oyun geliştirme yarışması “Abbas Güçlü ile Büyük Oyun” başvuruları devam ediyor. Her hafta yayınlanan programa katılan oyunlar, jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor ve seyircilerin de verdiği oylarla her haftanın birincisi seçiliyor. Yarışma […]

25.03.2019 | ulasufuk

Oyun geliştirenler için başvurular devam ediyor, 5 hafta kaldı

Netmarble ve StartersHub işbirliği ile hazırlanan ve Kanal D’de yayınlanan, 250 bin TL ödüllü mobil oyun geliştirme yarışması “Abbas Güçlü ile Büyük Oyun” başvuruları devam ediyor.

Her hafta yayınlanan programa katılan oyunlar, jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor ve seyircilerin de verdiği oylarla her haftanın birincisi seçiliyor. Yarışma sonunda dereceye giren ilk 3 oyun Netmarble tarafından tüm dünyada yayınlanma şansı, birinci ise 250 bin TL değerinde yatırım hakkı kazanacak.

Dünyanın en büyük 5 mobil oyun firması arasında olan Netmarble ve erken aşama teknoloji girişimlerini hızla büyüyen başarılı şirketlere dönüştürmek için gerekli yatırım, strateji ve iş geliştirme desteği sunan StartersHub işbirliğiyle hazırlanan ve Kanal D’de yayınlanan “Abbas Güçlü ile Büyük Oyun” yarışmasına başvurular devam ediyor. Tüm mobil oyun geliştiricilere açık olan 250 bin TL ödüllü yarışma programı, dereceye girecek oyun geliştiricilere hem finansman desteği hem de global yayıncı desteği verecek.

3 Finalist Belli Oldu

Gençlerin büyük ilgi ile takip ettiği eğitimci Abbas Güçlü tarafından hazırlanan ve sunulan “Abbas Güçlü ile Büyük Oyun”da ilk haftanın finalisti “Drunkard Bird” adlı oyunuyla Ahmet Keleş oldu. İkinci hafta Harun Uysal ve Hakan Uygun’un geliştirdiği “Sword Wars” adlı oyun finalist oldu. Geçtiğimiz hafta yayınlanan programda ise Doğan Tosun’un geliştirdiği “Watch and Walk” adlı oyun finalist olmayı başardı.

Her hafta programda yarışan mobil oyun projelerine jüri üyeleri ve izleyici tarafından oy veriliyor. Her hafta birinci olan oyunlara sezon sonunda tekrar oy verilecek ve dereceye giren 3 mobil oyun belirlenecek.

Başvurular devam ediyor

Oyun geliştiriciler, önümüzdeki 5 hafta boyunca yeni oyun projeleriyle programa başvurabilecek. Yarışma programına katılmak için gerekli başvurular www.kanald.com.tr adresi üzerinden yapılabiliyor. 1 yıl içerisinde yayınlanmış ya da yayınlanmaya hazır durumdaki mobil oyunların katılabileceği yarışma için yaş sınırı bulunmuyor. Yarışmaya katılacak oyunlar yapılacak ön eleme sonrasında belirlenecek.

Netmarble Corporation Hakkında

Netmarble Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 5000’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage 2: Revolution, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam’ın ana şirketi olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi için http://company.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble’ın İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için http://www.netmarbleturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!